ועוד קצת שומרים...|S|

dino_din

New member
ועוד קצת שומרים...|S|

כמו שהזכרתי לפני כמה ימים, אני קורא שוב את שומרים וממש מתאהב בו מחדש. פשוט הייתי חייב להזכיר לכם את הקטע שהפטריאך נכלא בצינוק שלו ומסתבר שהוא ממש מבסוט מהקטע :) לדעתי זה אחד הקטעים היותר טובים בסידרה !! זה מראה שהפטריאך ממשיך לשמור על הדמות שלו לאורך כל הספר גם כשנראה שהוא במצב ממש קשה... מסתבר לנו שהוא ממשיך לשלוט בעיניינים ! פשוט תענוג ! לילה טוב, דינו.

dino_din

New member
הייתי בטוח שככה |S| עושים ספוילר :)

נו, לא משנה, אין לי כוח לחפש..... :)

והקטע ש...

הוא תמיד יכול היה לצאת משם.. אבל הקפטן כל כך נהנה מהרעיון של לפרוץ את דרכו החוצה שהוא לא רצה להרוס לו.. מאגנה, ומה הקוף הזה עושה פה?, בע"N

dino_din

New member
ואווו

ספר מצויין.... חבל שנגמר כל כך מהר.... ועכשיו לשאלות (למי שלא קרא את הספר, זה זמן טוב ללחוץ ALT+ F4). למה הפטריאך לא עונה לווימאס כאשר הוא שואל אותו למה הוא קם בבוקר מהמיטה?
"but you get out of bed every morning,sir?" .... "i'd just like to know way, sir." "oh, do go away,Vimes there's a good fellow".​
הייתי ממש מת להבין את זה כי הפטריאך הוא אחת הדמויות החביבות עלי. ועוד שאלה, בסוף הספר, בלי קשר לשום דבר מוזכרים פתאום חבורה של נזירים שמביאים בקבוקים לגמד שמוכר כל הזמן דברים... איך לעזאזל הם קשורים ?? (אגב, אם אני לא טועה בשם, זה אותו נזיר מ"גנב הזמן" לא ???) יום טוב, דינו.

dino_din

New member
אוי, אני ממש דפוק ../images/Emo13.gif

הבנתי את הקטע של הנזירים :) ענק !!!

למעלה