ועוד רעיון

hopaheya

New member
ועוד רעיון

רעיון : קורסים לשיפור כתב יד! אני רוצה ללכת לקורס כזה, אני לא מסוגל להעביר, אבל אם מישהו יקח יוזמה ויפתח לדעתי אפשר לעשות מזה הון...

nutmeg

New member
אלו קורסים שקיימים

אבל לילדים קטנים כשעליהם לרכוש את מיומנות הכתיבה ולאמן את שרירי כף היד, תאום עין יד וכו' (Mנטה תוכל לספר יותר ממני). כשאיש מבוגר 'כותב מהתחת' אומרים לו פשוט ללכת להקליד. אני יכולה לספר שאצלי קרה הפוך: ידעתי לכתוב 'יפה' ועכשיו מרוב שאני מקלידה כל דבר כתב היד שלי הפך לבלתי קריא גם כשאני מנסה לקרוא מה כתבתי.

Mנטה

New member
חוץ ממה שסיפרה האגוזית יש גם קורסים

למבוגרים אבל זה ענין שמפותח בעיקר בארה"ב. קוראים לזה "קליגרפיה" אבל בניגוד לזו המסורתית, שם מלמדים מבוגרים עם כתב יד בלתי נסבל לכתוב אחרת. אני באמת לא מבינה למה צריך את זה בעידן המחשב.

jbu

New member
איך את תכתבי עם מחשב בזמן השיעור?

כמובן שיש מחשבים נידים ואני זוכר שפעם הציעו לי איזה שהוא מכשיר מיוחד שנועד רק לכתיבה אבל איך תסרטטי איתו? וגם זה עולה הרבה כסף, עד כמה שאני אוהב מחשבים זה כבר תלות יותר מידי גדולה במחשבים לטעמי.

nutmeg

New member
לכתוב בשיעור

לא חייב להיות בכתב "יפה". אתה כותב לעצמך. עבודות שאתה מגיש - אפשר להקליד. ואם באמת רוצים לעשות עוד עיבוד למה שכתבת בכיתה ברמה של אסטרטגיית למידה - הקלד את השיעור אחרי שרשמת אותו. יש לי חברה שלמדה ככה עריכת דין. היא הייתה כותבת בשיעורים, מגיעה הביתה ומקלידה הכל למחשב... אחלה ציונים היו לה, וגם היא 'תפסה' את המקומות בהם לא היה לה מובן ישר בהתחלה.

למעלה