ועוד רציתי לספר...

ועוד רציתי לספר...

אתמול, יום שבת, נסענו חברי הטוב ואנוכי לכפר תבור ורכשנו שם משקה בריאות הקרוי "נוני" אין הוא תרופת פלא, אך יש בו היכולת לאזן את הגוף ולנקות רעלים. אחד הדברים הניפלאים שמצאתי בו הוא היכולת להגביר את הרגע בו המתח נופל ברגע שהרצון לסיגריה עולה, יש מעין נפילת מתח של הגוף, אני מטפטפת 2 טיפות תחת לשוני והחשק עובר לזמן מה. טרם הפסקתי לעשן, אך כמות הסיגריות שלי ירדה מ-2 חפיסות ביום ל- 8-9 סיגריות ביום. איזה הישג ניפלא. אכן אוצרות ופנינים העניק לנו הטבע ויש רק להושיט את היד ולנגוע... מקווה שעם הזמן ושימוש מתמיד במשקה זה אפסיק לגמרי את ההרגל הרע הסה שימוש בסיגריות. תודה על הקשבתכם מחבקת באהבה בת חן

איזה יופי!!! ../images/Emo140.gif

וווווו א א א א ווווווו ! ! ! ! כמה נהדר שאת מגיבה לזה כל כך מהר!!! שימי לב!!! שימרי על 8-9 סיגריות ביום לשבוע שבועיים לפחות - לפני שתנסי להוריד כמות - הגוף לא אוהב שינויים קיצוניים, ולכן, חשוב במיוחד להקפיד על זה בהריון
, נאוה

תגובות ביניים גם יש

היי נאוה אני לא יודעת אם כאבי הראש הם מהפחתת כמות הסיגריות או תופעה של הנוני לקחתי ממש מספר טיפות ויש כאבי ראש כל היום מקווה שיעבור מהר תודה על דבר ניפלא בת חן

ניקוי רעלים

יתכן שכאבי הראש קשורים לשניהם. בכל מקרה זו תגובה "כבדית" שתעבור מה אפשר לעשות? קודם כל, לשתות הרבה מים ולנוח כמה שהגוף מבקש אח"כ יש שתי אפשרויות: 1. להגדיל כמות נוני - כאבי הראש יכולים להחמיר אבל משך זמן הריאקציה יתקצר 2. למתן את הפסקת העישון - לרדת בכמות הסיגריות בהדרגה, ובמקביל, להישאר באותה הכמות, או אפילו להקטין את כמות הנוני הנלקחת, עד לחלוף הסימפטומים תקשיבי לגוף, תזרמי עם הדברים (לעומת להכתיב / לנהל את החיים), שתי הרבה מים והקפידי על מנוחה מספקת

למעלה