ועוד רשימה

tlingit

New member
ועוד רשימה ../images/Emo6.gif

והפעם של עזרים שהשתמשתם בהם במהלך האימון
אחרי שאני מתחילה קו מחשבה מסויים, הוא ממשיך להסתובב לי בראש, והמחשבה על מקומות אימון הביאה אותי באופן טבעי ל'דברים שבהם השתמשתי' באימון. מפעם לפעם קורה שאני מביאה לאימון או יוצרת תוך כדי כל מיני "עזרים טקטיים" כלומר חפצים וחומרים שבעזרתם אני עובדת עם המתאמנים להעברת, הפנמת, הבהרת המסר או כדי לגלות דברים מתוכם. יש פעמים שזה ממש מרגיש לי כמו "שעת יצירה" (ביטוי מדהים של הילדים בימינו) אך גיליתי שזה באמת מאד אפקטיבי
הנה שלי: קופסאות בגדלים שונים דבקיות בגדלים שונים (פוסט איט) חרוזים פרחים כרטיסי קרטון קשורים בחוט רבעי בריסטול מגזינים (כן כן בשביל האימג'ים והכותרות) גלילי צמר צבעוניים בלונים מרקרים בצבעים שונים טקסטים מודפסים ממתקים
גם לכאן אני מזמינה אתכם להוסיף את שלכם, מעין "רשימת המלאי" שלכם (מותר לחזור על דברים כמובן) וסקרנית לראות מה בתיבת האוצרות שלכם

רותם43

New member
בקשה

שלום tlingit קוראת אתכם הרבה כאן ולומדת, תודה על הפורום המעניין. האם תוכלי לפרט יותר איזה שימוש את עושה בחומרים אלו וכיצד הם מסייעים לך בתהליך האימון. תודה רבה.

Yin

New member
אני משתמש בעזרים הבאים:

טון של הקול סימני שאלה תנועה של הגבות הבעות פנים אחרות תנועות ידיים תנועה אמנויות הלחימה EFT שתיקה הומור ... ... עדי

עזרי אימון

בנוסף לרשימות האדירות והמופלאות משתמשת בקלפים קלפי ספקטרה - נהדרים באימון קלפי המגרש והעזרים ובסיום האימון בפנימיאלים.

עדיין לא משתמשת, אך ראיתי קלפים מיוחדים

לפני כשבועיים - קלפי טאו של עומר פלג. (אגב, אני לא מכירה את האדם כך שאין לי אינטרס
ראיתי והשתמשתי בקלפים בסדנה בה השתתפתי)

Rוני

New member
ואני...

קלפים (עשיתי בהם שימוש רק פעם אחת אבל אני אוהבת שהם שם למקרה הצורך) מתכננת להשתמש בהם עם לקוחה מסויימת. ערכת יצירה של כמה דברים שכתבת לעיל על מנת ליצור את כרטיס הביקור האישי. לאו דווקא כרטיס מקצועי - בעצם בכלל לא כרטיס מקצועי, אלא את הכרטיס האישי לחלומות ולשאיפות. לכן חתיכת קרטון, מגזינים, דבק, דמויות מחומר שכחתי את שמו, צבעים, נצנצים וכל מה שיכול לעזור. . וכמובן חלק ממה שאת ציינת

למעלה