ועוד שאלה אחת קטנה...

ענן צוף

New member
ועוד שאלה אחת קטנה...

כבר ניסיתי פעמיים או שלוש להפטר מפטריות. ולא רק במפשעה, אלא גם באצבעות הרגלים ואפילו בידיים (ככל הנראה שזה עבר לי מהרגליים...) מרחתי משחות שונות שהרופאה נתנה לי, לתקופות של שבועיים שלושה כל פעם, וזה אף פעם לא ממש עזר, או שעזר וחזר... במפשעה זה מן כתם אדמדם סגלגל- וכמובן "ריחני" ובאצבעות הרגליים ובידיים זה עור יבש מתקלף. הידיים עכשיו בסדר- שם זה מופיע רק לפעמים. גם ברגליים לא נורא... אבל נראה שבשתי המקומות האלה, הפטריה נכנסה מתחת לציפורניים. שמעתי שזה לא כ"כ טוב... במפשעה- על הפנים! מה עושים דוקטור ??? אני עייף כבר מכל המשחות האלו... יש איזו תרופת פלא ? תודה שוב, ענן.

Dr Yaniv

New member
טיפול בפטריות

לענן צוף שוב שלום נושא פטרת ציפורניים נידון כאן בעבר כפי שניחשת נכון שורש הבעייה במאגר בציפורניים וזה לא נירפא בד"כ ללא כדורים יש היום כדורים חדשים יעילים ובטוחים אך יקרים במירשם רופא עור בהנחה 50% בביטוח משלים של קופות החולים יש קישור באתר רופאי עור ישראליים ISRADERM.ORG.IL בברכה ד"ר יניב

ענן צוף

New member
תודה רבה ד"ר...../images/Emo24.gif

תודה רבה, ד"ר. עזרת לי מאד... עדיין, יש לי עוד שאלה או שתיים, ברשותך... ניסיתי להכנס לאתר שהמלצת לי עליו, אבל עוד לא קיבלתי סיסמה... אתה זוכר אולי איך קוראים לכדורים האלו? זה יחסוך לי הרבה זמן וטרחה... הכדורים האלה טובים גם לפטריה במפשעה? ודבר אחרון... הרופאת משפחה שלי אמרה לי פעם שאם יש פטריה- אי אפשר להפטר ממנה לעולם! אפשר לטפל בה לתקופה מסויימת אבל היא תמיד תחזור מתישהו. מה דעתך?

Dr Yaniv

New member
טיפול בפטריות בכדורים

לענן צוף שוב שלום כפי שרשמתי לך הנושא כבר נידון כאן-לבקשתך תיזכורת לשמות הכדורים החדשים SPORANOX LAMISIL TERBINAFINE TRICAN DIFLUCAN פטריה עלולה לחזור באדם עם נטייה לכך אם לא ינקוט באמצעי זהירות כלומר אם מישהו-למשל ענן-לוקח כדורים -מחלים לחלוטין-ומעכשיו מתקלח רק בברכה ציבורית -מחליף גרביים פעם בשבועיים נועל נעלי גומי בקביעות-סביר שידבק שוב בברכה ד"ר יניב

ענן צוף

New member
היי ד"ר

ד"ר, מה אתה חושב על גילוח הערווה לבנים (ובכלל- גם לבנות) מבחינה בריאותית....?

למעלה