ועוד שאלה במסגרת זוגיות פתוחה, פוליאמוריות? @YAKIR

יעיש התימני

Well-known member
יש לנו אחד חבר, נע סיים עשירון חמישי ומתחיל בקרוב את השישי.
נשוי ובשותפות חברית מלאה עם גברת, שלא אוהבת סקס במיוחד, חברת נפש, ולא מזיז לה בכלל שהוא שוכב עם אחרות, עד כדי כך, שהוא מתיעץ אתה ומספר לה, והיא מעניקה לו עצות.
אמ-מה, הוא טיפוס רומנטי, ושתי האחרונות שלו קצת בלבלו עליו דעתו.
הראשונה רווקה, בסביבות הארבעים, התחייבה לסקס ולזוגיות ללא התחייבות. היא זכתה לטיול בחו"ל, מתנות מפנקות, אבל בשלב מסוים היא רצתה את כל החבילה [עם הכסף, ויש]. אז BYE BYE
אחריה מצא אחרת, פרודה, עם ילדים. גם התחייבה לזוגיות ללא מחוייבות, אחת לשבוע הוא הגיע עגיה, אבל הויסה, גם היא החליטה שהיא "נעלבה" ממשהו ו"זרקה אותו". אויי כמה עצוב שהוא היה.
ברור שאנחנו שותפים מלאים בגלל סגנון חיינו.
חברתו-זוגתו-החוקית הציעה לו לחפש בקבוצות של פוליאמורים, להכריז על עצמו כפוליאמור, ומי יודע?
מה אתם אומרים/ות?
@Yakir4179 מה אתה אומר? יש לו סיכוי למצוא פרטנרית ללא התחייבות וללא שברון לב שלא תלטוש עיניה לרכושו?

Yakir4179

Well-known member
נשוי ובשותפות חברית מלאה עם גברת, שלא אוהבת סקס במיוחד, חברת נפש, ולא מזיז לה בכלל שהוא שוכב עם אחרות, עד כדי כך, שהוא מתיעץ אתה ומספר לה, והיא מעניקה לו עצות.
הראשונה רווקה, בסביבות הארבעים, התחייבה לסקס ולזוגיות ללא התחייבות. היא זכתה לטיול בחו"ל, מתנות מפנקות, אבל בשלב מסוים היא רצתה את כל החבילה [עם הכסף, ויש]. אז BYE BYE
אחריה מצא אחרת, פרודה, עם ילדים. גם התחייבה לזוגיות ללא מחוייבות, אחת לשבוע הוא הגיע עגיה, אבל הויסה, גם היא החליטה שהיא "נעלבה" ממשהו ו"זרקה אותו". אויי כמה עצוב שהוא היה.
חברתו-זוגתו-החוקית הציעה לו לחפש בקבוצות של פוליאמורים, להכריז על עצמו כפוליאמור, ומי יודע?
מה אתם אומרים/ות?
@Yakir4179 מה אתה אומר? יש לו סיכוי למצוא פרטנרית ללא התחייבות וללא שברון לב שלא תלטוש עיניה לרכושו?
היי שיצטרף לקבוצות בפייס ולאתר פולידייט, הוא אשכנזי? אם כן יש לו סיכוי , היצע נמוך על כל פאולימרית יש מעל ל10 פאולמרים סביבה, לא התלהבתי מהקהילה , הכול תלוי מה הוא מחפש, אם יש לו כסף עדיף לו למצוא גולדרית מטינדר, הכרתי מהקהילה רובן חזה קטן ומתוסבכות כאילו , היה חסר בהן תשוקה מינית ויצר חם, נראה שהקשרים המשניים שלהן משלימים להם חלל מסויים

mיטלמן

Well-known member
היי שיצטרף לקבוצות בפייס ולאתר פולידייט, הוא אשכנזי? אם כן יש לו סיכוי , היצע נמוך על כל פאולימרית יש מעל ל10 פאולמרים סביבה, לא התלהבתי מהקהילה , הכול תלוי מה הוא מחפש, אם יש לו כסף עדיף לו למצוא גולדרית מטינדר, הכרתי מהקהילה רובן חזה קטן ומתוסבכות כאילו , היה חסר בהן תשוקה מינית ויצר חם, נראה שהקשרים המשניים שלהן משלימים להם חלל מסויים
אתה אמיתי?
אשכנזי, חזה קטן, מתוסבכות (מהחזה? מהחיים?) ועוד ועוד,
2025 בפתח, לא?
היית מתחתן עם אשכנזיה? כי אתה יוצא
כאן ובעוד מקרים כגזען.

Yakir4179

Well-known member
אתה אמיתי?
2025 בפתח, לא?
כאן ובעוד מקרים כגזען.
שנה ו8 חודשים שרצתי בקהילה ובמפגשים שלהם, אם ביקרת בפרדס חנה וראיתה את הטיפוסי חופש שם אז תבין על מה אני מדבר, אין לי בעיה להתחתן עם אשכנזיה , לצערנו עדיין יש גזענות בארץ ואפלייות וכו גם עם הקיבוצים , מנסיון אני מדבר

יעיש התימני

Well-known member
שנה ו8 חודשים שרצתי בקהילה ובמפגשים שלהם, אם ביקרת בפרדס חנה וראיתה את הטיפוסי חופש שם אז תבין על מה אני מדבר, אין לי בעיה להתחתן עם אשכנזיה , לצערנו עדיין יש גזענות בארץ ואפלייות וכו גם עם הקיבוצים , מנסיון אני מדבר
מיטלמן היא גברת יקיר!
"אם ביקרת בפרדס חנה וראיתה את הטיפוסי חופש שם אז תבין על מה אני מדבר, " - אתה יכול להסביר?? לא הבנתי.

יעיש התימני

Well-known member
אתה אמיתי?
2025 בפתח, לא?
כאן ובעוד מקרים כגזען.
אז ככה -
אחי הגדול התחתן עם מרוקאית עשירה כקורח. היום הוא אלמן קש, כי היא דמנטית לגמרי. [כל חיי הנישואים היו לו רומנים מהצד.]
אחי הקטן התחתן עם תמניה, משעריים, דתייה. נפרדו, וכשהילדה הקטנה הגיעה לגיל 18 התגרש סופית. חי כיום עם רוסייה.
עבדכם - התחתן עם אשכנזייה משני הצדדדים, מרכז אירופה ומזרח אירופה. מברך כל רגע על ההחלטה.
הצאצאים נשואים לצאצאי עולים מארצות המגרב. שניהם שמחים בחייהם הזוגיים.
אני גזען כשזה מגיע לגברים.
לא שוכב עם לבניות מאף מוצא
רק שחרחרים, ים תיכוניים.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אז ככה -
אחי הגדול התחתן עם מרוקאית עשירה כקורח. היום הוא אלמן קש, כי היא דמנטית לגמרי. [כל חיי הנישואים היו לו רומנים מהצד.]
אחי הקטן התחתן עם תמניה, משעריים, דתייה. נפרדו, וכשהילדה הקטנה הגיעה לגיל 18 התגרש סופית. חי כיום עם רוסייה.
עבדכם - התחתן עם אשכנזייה משני הצדדדים, מרכז אירופה ומזרח אירופה. מברך כל רגע על ההחלטה.
הצאצאים נשואים לצאצאי עולים מארצות המגרב. שניהם שמחים בחייהם הזוגיים.
אני גזען כשזה מגיע לגברים.
לא שוכב עם לבניות מאף מוצא
רק שחרחרים, ים תיכוניים.
תמיד צחקתי עם הבנים שלי "מעניין מה תביאו הביתה,,,".
הבכור עם בת זוג טריפוליטאית.
הצעיר עם חברה בת 18 מתוקה מרוקאית קסם,,, אבל המשפחה שלה בעייתית.
תמיד צוחקים אצלי על האשכנזים ואני עונה בהתאם ,במיוחד לבת הזוג של הבכור כי היא תמיד אמרה"רציתי גבר אשכנזי,רגוע ושמדבר יפה" כי אצלה אבא שלה היה אלכוהוליסט ואלים מילולית.
לא גזענית,הסבים שלי היו כאלה,אנחנו בדור אחר אבל תמיד מלגלגים על האשכנזים ולמה?
מכל עידה יש את הפחות טובים,אסור לדבר בהכללה.

Yakir4179

Well-known member
תמיד צוחקים אצלי על האשכנזים ואני עונה בהתאם ,במיוחד לבת הזוג של הבכור כי היא תמיד אמרה"רציתי גבר אשכנזי,רגוע ושמדבר יפה" כי אצלה אבא שלה היה אלכוהוליסט ואלים מילולית.
ברור אף אחד לא דיבר בהכללה, שנה ו8 חודשים בקהילה לבנה בעיקר , אז רואים את המבטים וכו , לא נראה פאולימארי ולא בהיר וסטייל נער פרחים מהקיבוץ או היפסטאר, נעים היה להכיר ולהגיע למפגשים ברובם, כל אחד והסיבוב שלו במסע חייו.

Yakir4179

Well-known member
יש כאלו בפרט כמה תימנים שהתחתנו עם אשכנזיות שכביכול הרגישו שדרוג כזה, הינה התחתנתי עם השבט הלבן היותר מפותח, וזה כאילו נתן גאווה כזה לגבר, בפרט אם היא יפה ומוצלחת,כנל גם תימנים שעושים דוקטורט אז יש להם כמו סוג או אף למעלה כזה שהם התקדמו, וכמובן אפרו אמרקאי ואתיופים שמתחתנים עם לבנה אז הם מרגישים אחרת

היום כבר לא מעט מעורבבים אז זה פחות, אבל עדיין למשל אם תימניה מרחובות תכיר טייס אשכנזי מהוד השרון אני מאמין שמשפחתו תרים גבה בהתחלה, ואם הכל בסדר יקבלו את זה וישלימו והכל תלוי ביחסים של הכלה עם הוריו

יעיש התימני

Well-known member
יש כאלו בפרט כמה תימנים שהתחתנו עם אשכנזיות שכביכול הרגישו שדרוג כזה, הינה התחתנתי עם השבט הלבן היותר מפותח, וזה כאילו נתן גאווה כזה לגבר, בפרט אם היא יפה ומוצלחת,כנל גם תימנים שעושים דוקטורט אז יש להם כמו סוג או אף למעלה כזה שהם התקדמו, וכמובן אפרו אמרקאי ואתיופים שמתחתנים עם לבנה אז הם מרגישים אחרת

היום כבר לא מעט מעורבבים אז זה פחות, אבל עדיין למשל אם תימניה מרחובות תכיר טייס אשכנזי מהוד השרון אני מאמין שמשפחתו תרים גבה בהתחלה, ואם הכל בסדר יקבלו את זה וישלימו והכל תלוי ביחסים של הכלה עם הוריו
בטוח שלא קראת את המחקר הסוציולוגי לפני שנים רבות, שטען את הטענה שלך ממש - הגבר הנחות מעמדית משדרג מעמדו בנישואים עם האליטה.

mיטלמן

Well-known member
בטוח שלא קראת את המחקר הסוציולוגי לפני שנים רבות, שטען את הטענה שלך ממש - הגבר הנחות מעמדית משדרג מעמדו בנישואים עם האליטה.
חיפשתי ולא מצאתי,
אני זוכרת שמצאתי בעבר ושמרתי, אבל אבדה התמונה בנבכי הרשת.
מה?
פטרוזיליה המשובצת מ - 35 במאי.
מי שתמצא/ימצא ויגיד לי באיזה מילים השתמשה, תבורכו.

יעיש התימני

Well-known member

יקיר
אני התחננתי בפני הילדים שיתחתנו עם בני העדה האתיופית. רציתי נכדים "מוקה" ויפים יפים, כי בדר"כ מולאטים בעלי יופי נדיר.
לא צלח לי.
אם כי חתני כהה עור מאוד, אבל כלתי בהירה יותר מתלמיד ישיבה.

יעיש התימני

Well-known member
אבל בלי הכללות איך נחיה, נבין את המציאות?
הבעיה היא כשההכללה מונעת להתבונן במציאות עצמה. אחד התרגילים הוא להפגיש בעלי סטריאוטיפים גזעניים עם אלה שבתוך הסטריאוטיפ, מייד הכל משתנה.

יעיש התימני

Well-known member
יקיר - האם הוא יוכל למצוא קשר מיני ונוסף עם אשה פוליאמורית נשואה שלא תנסה לחתן אותו ולהתלבש על הירושה שלו? [יש לו משפחה הוא לא בדיוק מתושלח.]

Yakir4179

Well-known member
יקיר - האם הוא יוכל למצוא קשר מיני ונוסף עם אשה פוליאמורית נשואה שלא תנסה לחתן אותו ולהתלבש על הירושה שלו? [יש לו משפחה הוא לא בדיוק מתושלח.]
בקהילה הן לא אוהבות קשר משני בשו שו ודיסקרטיות , לגברים הנשואים בקשר פתוח קשה יותר להכיר, אני אשלח לך את הלינק למועדון בתל אביב הם נפגשים בראשון או שני שם הקהילה במרכז ואז יראה אם הוא מתחבר

Yakir4179

Well-known member
שיקפוץ לכולי עלמא ברחוב מקווה ישראל 10 זה מקום מפגש של הקהילה באמצע השבוע

לדעתי אך שאתה מייצב את הקשר המשני ככה גם הוא יראה , לא חייבים להכניס ולשתף כל פיפס בחיינו, אפשר להיות בקשר שכל אחד בפינה שלו, הוא לא בסטטוס ידוע בציבור כמו פנוי

mיטלמן

Well-known member
שיקפוץ לכולי עלמא ברחוב מקווה ישראל 10 זה מקום מפגש של הקהילה באמצע השבוע

לדעתי אך שאתה מייצב את הקשר המשני ככה גם הוא יראה , לא חייבים להכניס ולשתף כל פיפס בחיינו, אפשר להיות בקשר שכל אחד בפינה שלו, הוא לא בסטטוס ידוע בציבור כמו פנוי
"כולי עלמא ברחוב מקווה" (ההשמטה עלי),
פנטסטי.

אישון34

Well-known member
מה אתם אומרים/ות?
מה הוא רוצה?

הוא רוצה זוגיות ליום בשבוע?

הוא רוצה זוגיות לשלולש פעמים בשבוע?

כל אופציה כזאת היא בעלות כספית. השאלה כמה הוא משלם. זה מה שיקבע.

אישוניאיש.
מה נקודת הממשק שלו עם אישתו?

יעיש התימני

Well-known member
מה הוא רוצה?

הוא רוצה זוגיות ליום בשבוע?

הוא רוצה זוגיות לשלולש פעמים בשבוע?

כל אופציה כזאת היא בעלות כספית. השאלה כמה הוא משלם. זה מה שיקבע.

אישוניאיש.
מה נקודת הממשק שלו עם אישתו?
כתבתי =- אשתו היא החברה שלו, כך שכל אירוע/רומן/קשר כזה מדוסקס ע"י שניהם.
כן, הוא רוצה זוגיות ללא מחויבות. הכי מתאים לו נשואות, אבלה וא לא מוצא משום מה, לכן בת זוגו המליצה על פוליאמורים.
בת הזוג לא אוהבת סקס במיוחד. הקשר האינטימי, החברי והנפשי העמוק עם בן זוגה מספק אותה מאוד.

אישון34

Well-known member
כתבתי =- אשתו היא החברה שלו, כך שכל אירוע/רומן/קשר כזה מדוסקס ע"י שניהם.
כן, הוא רוצה זוגיות ללא מחויבות. הכי מתאים לו נשואות, אבלה וא לא מוצא משום מה, לכן בת זוגו המליצה על פוליאמורים.
בת הזוג לא אוהבת סקס במיוחד. הקשר האינטימי, החברי והנפשי העמוק עם בן זוגה מספק אותה מאוד.
לא שאלתי מה נקודת הממשק של בת הזוג.

שאלתי מה נקודת הממשק לו.

למה הוא מסתפק בשארים של אדם. לא מעניין אותי למה היא מסתפקת בפחות.
__________________________________________________________________________________________________________________________________

אני הסביר, למה שלא יחתוך ממנה וימשיך לפגוש בה כחברה טובה פעמיים בשבוע ואת שאר הזמן יקדיש לחיים המלאים יותר?

אישוניאיש.
גברים לא יודעים לחתוך.

למעלה