דיאנה../images/Emo24.gif
תודה רבה על התשובה. משום מה, אמרו לי להעביר את המסמכים הרפואיים דווקא למחלקת רווחה, ולא לחינוך. בכל מיקרה העברתי אליהם מכתב שהרופאה של ירדן כתבה, ומסכם את כללללל הבעיות שלה + צירפתי מכתב חדש של רופא העיניים (אני חושבת שלא עידכנתי כאן, שהשבוע היינו בבדיקות ראיה, ומצבה ממש לא טוב, יכול להיות שאפילו מגיע לה תו עיוור, יש עוד כמה בדיקות שעלינו לעשות). המכתב של הרופאה, ניכתב לצורך קבלת אישור להעסקת עובד זר, אבל אני חושבת שהוא מתאים מלבד משפט הסיום. האם הסייעות הרפואיות עוברות הכשרה רפואית? אני לא חושבת שיהיה צורך להזריק אינסולין, אבל בטוח שהיא תצטרך לתת תרופות (דרך הפה). נעמי המקסימה שהציגה אצ עצמה כאן, שלחה לי אתמול חוזר מנכ"ל לפיו לא ניראה שלירדן מגיעה סייעת (לא מדובר שם על סיעיעת רפואית לדעתי). כתוב שם שילדים בכיתות מיוחדות, נימצאים בעדיפות שניה לקבלת סייעת אישית, ושגם אז, הכוונה היא לכיתות שאין בהן סייעת כיתתית. בכיתה של ירדן יהיו שתי סייעות כיתתיות. והודעה משמחת - קיבלנו אישור למלווה בהסעה. האמת היא שזה הדאיג אותי אפילו יותר מסייעת צמודה, מכיוון שכשהיא כבר בבי"ס אני סומכת על צוות הכיתה. אבל מאד חששתי מהנסיעה במונית, ובעיקר מהמעברים מהמונית לכיתה, ובחזרה. עכשיו אני הרבה הרבה יותר רגועה, ואפילו מצליחה להתרגש התרגשות בריאה כמו כל אמא שהתינוקת שלה עולה לכיתה א'. הכל מוכן, וההיתרגשות בשיאה. צפו לתמונות ביום ראשון