ועוד שאלה די דחופה...

ועוד שאלה די דחופה...

כדי לדעת אם לקנות חומרים לעוד עוגה. משום מה, יצאה לי עוגה נמוכה (אמא שלי היתה בטוחה שהמתכון מתאים לתבנית 26 ורק אחרי שהכנתי, היא התקשרה להגיד שזה ל 24...) האם אפשרי לחתוך באמצע, לשים קרם כלשהו (ואיזה קרם) ובסוף לצפות הכל בבצק סוכר ולצייר עליו? או שהקרם עלול להרוס?
 

net the jet

New member
בטח שאפשר. רק כמובן שהקרם צריך

להיות כזה שיעמוד ללא מקרר..כמו גנאש למשל.
 
גנאש - יש במאמרים?

ותודה
 

net the jet

New member
גנאש: 1 שמנת מתוקה, לחמם עד כמעט

רתיחה, להוריד מהאש, להוסיף שוקולד ( אם מריר, אז 200, אם חלב או לבן אז קצת יותר-250 ) לערבב עד שאחיד וחלק, לקרר.
 
תודה, ועוד שאלה

האם ניתן להשתמש בקרם קרמל לציפוי העוגה? יש לי קרם איכותי מאוד וטעיייים. האם זה יהיה מספיק? כי העוגה עצמה יצאה מעולה, רטובה מספיק.
 
טוב בסוף עשיתי עוגה אחרת

ממתכון מהפורום. יצאה מעולה
העתקתי אליה את הציור הזה. יש למשיהו רעיון איך לעשות את הרקע? את החד קרן אני אצבע הורוד עדין עדין כי להשאיר לבן לא בא לי
 
למעלה