י ל ד ו ד י ת
New member
ועוד שאלה די דחופה...
כדי לדעת אם לקנות חומרים לעוד עוגה. משום מה, יצאה לי עוגה נמוכה (אמא שלי היתה בטוחה שהמתכון מתאים לתבנית 26 ורק אחרי שהכנתי, היא התקשרה להגיד שזה ל 24...) האם אפשרי לחתוך באמצע, לשים קרם כלשהו (ואיזה קרם) ובסוף לצפות הכל בבצק סוכר ולצייר עליו? או שהקרם עלול להרוס?
כדי לדעת אם לקנות חומרים לעוד עוגה. משום מה, יצאה לי עוגה נמוכה (אמא שלי היתה בטוחה שהמתכון מתאים לתבנית 26 ורק אחרי שהכנתי, היא התקשרה להגיד שזה ל 24...) האם אפשרי לחתוך באמצע, לשים קרם כלשהו (ואיזה קרם) ובסוף לצפות הכל בבצק סוכר ולצייר עליו? או שהקרם עלול להרוס?