ועוד שאלה - האם יש בעיה לטוס עם

ועוד שאלה - האם יש בעיה לטוס עם../images/Emo95.gif

חברה שלי מאמריקה רוצה לבוא לבקר בארץ (ציונית... עוד יש כאלו). אני אמרתי לה שקראתי / שמעתי איפהשהוא שזה מסוכן לטוס עם תינוק (בגלל הפרשי לחצים וורידים במוח). האם אני מדמיינת? ואם לא - מהו הגיל הבטוח?

ענבל30

New member
חברים טובים שלי, טסים עם בנם

מאז שהיה בן חודשיים, לילד כבר יש "מיילים" במועדון הנוסע המתמיד (הם גרים בחו"ל, גם מטיילים הרבה וגם באים הרבה לארץ) ומעולם לא שמעתי על בעיות כלשהן. הם זוג מאוד אחראי, ולא היו מעיזים לסכן את בריאותו של בנם, ואני די סומכת על שיקול דעתם בנושא.

אני טסתי עם גל - חצי שנה והיה רע!!

טסתי לברצלונה שזה לא הרבה שעות טיסה ולא מרחק גדול! מבחינת גבהים- אני חושבת....... והיה רע בעיקר בנחיתות היא צרחה בכתה לא עזר ציצי, מוצץ מים וכדומה..... והיה אפילו שלב שהיא התעלפה לשניה ואיבדה את ההכרה........ ואז בכלל הייתי בלחץ שלפתי אותה מהחגורה שלי האמתי אותה והתחלתי לנער אותה!- אז אני מאז ל א טסה! לשיקולך!

limori

New member
אני טסתי עם רואי בגיל חודש ושבוע

שתי טיסות מישראל לניו יורק 11 שעות ומניו יורק לסנטו דומינגו כמעט 4 שעות... ולא קרה שום דבר. חשוב מאד להקפיד להניק או לתת בקבוק בזמן ההמראה והנחיתה..בגלל הלחצים באוזניים. מעבר לזה הכל עבר בשלום.

Amit mom

New member
אני טסתי עם עמית בגיל חודשיים

עמית היתה נפלאה לאורך כל 17 שעות הטיסה היא ינקה בהמראה ובנחיתה (לעזור ללחץ באוזניים). מקווה שעזרתי ...יפעת

טסתי עם הבנות בגילאים שונים ולא

נראה לי שיש בעיה. היו כמה טיסות בין ארבעה וחצי לחמישה וחצי חודשים, בגיל עשרה חודשים, בגיל שנה ועוד כמה אחרי. חשוב להניק או לתת בקבוק, או מוצץ בזמן ההמראות והנחיתות וזהו.

למעלה