ועוד שאלה היפותטית - הפעם על ארס

ועוד שאלה היפותטית - הפעם על ארס

מה לדעתכם היה צריך לקרות - בעבר או בהווה - כדי שזינה תהיה עם ארס? (השאלה מופנית לסאברים ושיפרים כאחד).

שאלה מעולה!

לדעואין לי איך לענות עליה. מה לעשות אני סאבר, והדבר היחידי לדעתי שהיה גורם לזינה להיות עם אראס זה שגבריאל לא היתה מופיעה, אבל אז זה מוציא יותר מדי גורמים (כי גבריאל היא גורם מרכזי בסיפור) וכל הסיפור היה קורה אחרת לחלוטין מההתחלה ועד הסוף....

אוקיי, תמשיך עם הכיוון הזה

נגיד שזינה מעולם לא היתה פוגשת את גבריאל, אז מה היה קורה?

Dafi the Mighty

New member
אם זינה לא הייתה פוגשת את גבריאל?

אז נגיד היינו מגיעים לפרק The Reckoning בלי גבריאל? טוב. אז ארס היה מנסה לפתה את זינה, ובהתחלה היא לא הייתה מסכימה. ואז היה מגיע הקטע שהוא מתחיל להגיד שיש לה כוחות על טבעיים, שאף אחד לא יכול לנצח אותה ולהביס אותה... ואז היא משתגעת ומשתחררת מהשלשלאות ויוצאת החוצה, מרביצה לכולם עד שהם מתים ואז בורחת החוצה (אין גבריאל שתעצור אותה כדי שהיא תבין מה היא עשתה). אם מישהו ינסה לעצור בעדה, אני משערת שהוא ימות. אחרי זה... מה יקרה אחרי זה? בטח ארס יופיע מולה ויציע לה את הצבא שלו שוב, ואני חושבת שהיא תסכים ואז היא תנהיג את הצבא שלו ו...
לא?

שלומית1

New member
לא הייתה סדרה... ../images/Emo3.gif

בין היתר... או יותר נכון לא הייתה אותה סדרה יפה שכולנו כאן מעריצים..

canimal

New member
../images/Emo35.gif כבר עברנו על זה.. אבל הנה שאלה

בלי גבריאל זינה הופכת לרעה, מנצלת את ארס ומה לא.. אבל הנה שאלה.. אם פרדיקוס (זה שמו של בעלה של גבי?) לא היה מת ודרכיהן של זינה וגבי היו נפרדות.. איפה זינה היא היתה "היום"? רעה? טובה? מתוסכלת?

canimal

New member
אוי סליחה כתבתי את זה לפני שראיתי

שהיה תדיון על זה למטה..

Dafi the Mighty

New member
מנצלת את ארס? מנצלת?

למה היא הייתה מנצלת אותו? המטרה של ארס הייתה שזינה תחזור להיות רעה ואז תהפוך להיות הלוחמת שלו ואני משערת לי שגם הם היו מוצאים את עצמם בסוף בתור זוג. איפה זינה הייתה אם גבריאל הייתה עוזבת עם פרדיקוס לפוטדיה? הממ, לא יודעת. זה תלוי מה היא הייתה עוברת ואיך. אין לי מושג, זה תלוי.

canimal

New member
אם היא רוצה להשתלט על העולם.. צריך

להקריב קורבנות.. גם אם היא היתה מתאהבת בארס בשלב כלשהו היא יתנגד שלה יהיה יותר כח והיא תצטרך להרוג אותו. זה לא יהיה כיף אבל כח זה כח..

Dafi the Mighty

New member
הוא התנגד לה? למה שהוא התנגד?

כל מי שראה את הפרק Armageddon Now החלק השני, ראה כמה ארס היה מאושר בזה שזינה הייתה שליטת העולם (אפילו על הדינרים היא הייתה!). ואיך פתאום לה יהיה יותר כוח? למרות שהיא זינה, הוא אל המלחמה. היא לא תהרוג אותו. הם יחיו באושר ועושר על הר אולימפוס, מאוחדים ושולטים על העולם.

שלומית1

New member
אני יודעת.... ../images/Emo70.gif

פשוט לא היה לי כח לחשוב לעומק באותה שניה..
אבל רק אלוהים יכול לדעת מה באמת היה קורה.. אם זינה לא הייתה פוגשת את גבריאל היא בטח הייתה הופכת ליד ימינו של אראס ויותר מזה.. (המבין יבין) אולי הוא אפילו היה מסדר לה פרוטקציה קטנה והופך אותה לאלה ואז הם היו אל ואלת המלחמה והיו שולטים בעולם ביחד!!

אבהיר את עצמי, וכולם בבקשה לקרוא.

איזה תנאי היה צריך להתקיים בשביל שזינה תהיה עם ארס. אם אתם יכולים למצוא תנאי שלא כולל את זה שזינה וגבריאל מעולם לא נפגשו, אז עוד יותר טוב.

ares chosen

New member
כולכם הולכים פה נורא נורא רחוק...

נכון שלגבי יש חלק חשוב מאוד באישיותה המקסימה של הנסיכה הלוחמת אבל השאלה האמיתית שצריכה להישאל פה היא: "מה היה קורה אם זינה לא היתה פוגשת את הרקולס?" אני חושבת שהוא זה ששינה אותה בעצם לא? גבי הצטרפה לתוכנית הזו יותר מאוחר... ולשאלתה של נוני... התנאי שהיה צריך להתקיים כדי שזינה תהיה עם ארס הוא התשובה לשאלה הנ"ל... היא לא היתה צריכה להיפגש עם הרקולס... אם היא לא היתה נפגשת איתו אז לפי סיפורים (או לפי דעתי לפחות) ארס היה מצליח לשכנע אותה שכל העניין שהיה שם עם דרפוס (אני חושבת.. הסגן שלה) לא היה קשור אליו ושהוא עדיין רוצה אותה (לא חשובה הדרך עכשיו) והיא היתה נשארת הלוחמת שלו... מה אתם חושבים?

ares chosen

New member
אוווווופס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים זאת לא נוני....
סורי... אלת ירח....

למעלה