ועוד שאלה, זו היא על איפור נסיון

שירי71

New member
ועוד שאלה, זו היא על איפור נסיון

היום בערב אני הולכת פעם ראשונה (ובתקווה אחרונה ) לאיזה מישהי מכאן שעושה גם איפור וגם תסרוקות. אני לא מכירה אותה, הולכת אליה על סמך המלצה של בעלת הבית, וגם משום שהיא גרה ועובדת ממש קרוב אלי הביתה, שזה מאד חשוב לי. השאלה היא מה עלי לבדוק, מה לשים לב, מעבר לקטע של להשאר עם האיפור הרבה זמן ולהזיע... בזמן האיפור עצמו, מה לבדוק? האם אני צריכה לומר מה אני מעדיפה (אין לי מושג!!!) או לתת לה יד חופשית? ואם אני לא ממש אוהבת את הצבעים, האם זה חוצפה לבקש שהיא תשנה אחרי שהיא כבר שמה לי צבע מסויים? אציין גם שברור לי שהנסיון הזה עולה כסף (אין לי מושג כמה - גם לגבי זה שאלה: מה נהוג לקחת על איפור ו/או תסרוקת נסיון???) אבל ציינתי בפניה בטלפון שמאד חשוב לי לעשות נסיון. אשמח להצעות ותגובות, ויום טוב לכולן!

dorlim

New member
ואם כבר - אז עוד שאלה ברשותכן

האם יש סוג של איפור שעמיד במפלי דמעות? איך מונעים נזילה של האיפור, אם ברור שהכלה תזיל דמעות?

*שיר

New member
את יכולה לעשות כמו שאני עשיתי

בערב של האיפור הצלחתי לריב עם בןזוגי, ככה שהתחלתי לבדוק ויכולתי לבדוק את עמידות האיפור...

סיגל2

New member
ובכן, את צריכה להרגיש נוח עם כל

החומרים שהיא שמה עלייך ושלא תרגישי כאילו שמו עלייך שכבות מלט על הפנים את צריכה לראות שצבע המייק אפ (הבסיס) דומה לצבע עורך במיוחד לצבע עור הצוואר ושהוא לא שונה ממנו במיוחד (לא כהה מידי או בהיר מידי)ושאת מרגישה שכך היית רוצה להיראות כשאת יוצאת ממנה לחתונה. לגבי תשלום הסכום הנהוג עד כמה שידוע לי הוא 150 ש"ח. אם יש לך עוד שאלות את יכולה להתקשר אליי.

למעלה