ועוד שאלה לאופירה

ועוד שאלה לאופירה

איך פתאום הגעת למסקנה אחרי 20+ שכל מה שעסקת בו קודם מתועב/דוחה/מסריח וכו??

אופירA

New member
מנהל
סליחה גבירתי

יש צורה לשאול דברים. ובנוסף, אם לא הבנת את משמעות דברי בתשובה אחרת שלי בשרשור אחר, אז אולי נחוץ שתקראי אותם שוב, או שתקחי שיעורי עזר, או שתבקשי הסבר בצורה ראויה. האנשים בשרשור שאליהם הגבתי - דווקא הבינו את דברי היטב בקונטקסט בו נאמרו. איך שתתייחסי לאנשים - כך יתייחסו אלייך!

אופירA

New member
מנהל
את דברי בשרשור הקודם הבנת היטב

מחיתי על התבטאות בסגנון מזלזל (שגם המתבטא עצמו חזר בו אח"כ מהסגנון הלא מתאים), והמחשתי איך כל אחד יכול לדבר בסגנון לא ראוי, ואיך כולנו יודעים לנבל פה אם אנחנו רוצים, ואי אפשר לנצל את העובדה שאדם לא מסכים לנבל את פיו ולבטא זלזול כלפי זולתו, רק משום שהוא מרגיש כעס כלפיו. לכל היה ברור שאינני חושבת דברים כאלה על אנשים, ואינני מסכימה שאנשים יחשבו כך כלפי אנשים כמוני. אם יש טענה רלוונטית - אפשר להשמיע אותה. אם מטיחים מילים מכוערות בכעס - זה רק מעיד שאין דבר אחר להגיד... הגברת החליטה שאמרתי מה שאני חושבת, ושדברי המכובדים הם העמדת פנים גרידא ולא אישיותי האמיתית. דיונים על אישיותי אינם נושא הפורום. הגברת מוכרת מפורום אחר בסגנונה המכוער והמשתלח באופן מיוחד. למעשה, מעולם לא היכרתי אותה בצורה אחרת של התבטאות. הודעתי לה שבסגנונה זה אין לה דבר איתי.

אופיר

הסגנון לך מתנשא ומאוד לא נעים. אם כתגובה להודעה שלך כתבתי שלא הבנתי, אין טעם שתגערי בי בהתנשאות דידקטית ש"הבנתי היטב". באמת צר לי, לא הבנתי.

אופירA

New member
מנהל
עברתי לפרטי ../images/Emo13.gif

כדי שהשרשור לא יהפוך להיות מוזר...

מבחינתה

כשאני כותבת "למה את מתכוונת?" זו צורת ביטוי נחותה.. אופיר הזאת פשוט מתנשאת באופן מטופש במיוחד

arriy80

New member
רגישות להתנשאות../images/Emo193.gif

משום מה יש כאלו שרגישים להתנשאות. אני יאמר זאת שוב, ואני חושב שגם אופיר חושבת כך, שאין לנו שום רצון להתנשא. גם אין לנו שום יכולת להתנשא. הדרך הזו לא שלנו. היא של בורא עולם. מי שהולך בדרך זו לא מרגיש מתנשא על אחרים. אולי מרגיש קצת יותר מחובר, קצת יותר יודע, קצת יותר שומר. מתנשא??? ממש לא! וסליחה שנכנסתי להתכתבות ביניכם.

מה את רוצה ממני??

את כל פעם מתנפלת ומתלהמת בצורה פרועה בלי שאמרתי כלום. התעניינתי/שאלתי משהו. אינך מעוניינת לענות?-אל תעני!..אבל מפה ולהציק לי כמו קרציה רק כי שאלתי שאלה לא בצורה שהיית רוצה??..סליחה באמת שזו השפה שלי ואיני יודעת לשאול זאת ביתר נימוס כמוך. מי קבע את הדרך?? מהיכן הסמכות לקביעת הכללים המוזרים שלך?

למעלה