ועוד שאלה. לא קשורה למתכון אבל קשורה לבישול.

lseugy

New member
ועוד שאלה. לא קשורה למתכון אבל קשורה לבישול.

ראיתי בסופר סירים חד פעמיים מאלומיניום (ויש להם מכסים) כמו תבניות חד פעמיות. באחד האירוחים שהייתי, הגישו לשולחן סירים כאלה (שכל אחד לוקח לעצמו).
האם למישהו יש נסיון בזה?
עד כמה אפשר להעמיד אותם על אש לאורך זמן (בישול ארוך/איטי)?
האם בריא?
האם הטעם לא משתנה?
מומלץ? לא מומלץ? יעיל או לא יעיל?
מה דעתכם?
(ותודה למי שהשיב בענין החומץ אבל אני מחכה לעוד תשובות).
 

lseugy

New member
סליחה שאני מקפיץ את זה, אבל אין אף אחד פה שמתעסק עם זה?

 
למעלה