ועוד שאלה, לגבי אישור הזמנות

שירי71

New member
ועוד שאלה, לגבי אישור הזמנות

קודם כל שאלה למתחתנות גן האמנים, כמה זמן מראש הייתן צריכות לתת תשובה סופית לגמרי לגבי מס´ מדוייק של אנשים? דבר שני: הגיע הקטע הלא נעים הזה. רוב האנשים (80%) עוד לא נתנו תשובה. בהזמנה ציינו רק "אנא אשרו השתתפותכם" ולא פירטנו כמו "למען הסדרת מקומות ישיבה נאותים" למרות שבפועל מי שאומר שהוא מגיע מסודר לו מקום ספציפי כך שאם הוא מגיע עם פחות אנשים ישארו בשולחנות מקומות ריקים עליהם אנו משלמים!!! ומי שלא אומר שמגיע , אני לא חושבת לסדר עבורו מקום, כך שעלול להיות מצב לא נעים... אנחנו מצויים 13 ימים לפני האירוע. האם זה מוקדם מידי להתחיל להרים טלפונים לאנשים? ועוד שאלה: לצערנו, היו בשבוע האחרון שני מקרי מוות אחד במשפחה ואחד של חברים. מדובר בסה"כ בערך 20 אנשים שלא ברור לנו אם יגיעו וממש לא נעים לי לשאול. יתכן וברגע האחרון רק הם יחליטו אם לבוא. מה עושים לגבי זה? איך מסדרים את הרזוורבות? אצלנו בגן נותנים 10% שולחנות רזרבה, שעבור כל מקום בהם משלמים יותר ממקום רגיל. אני מניחה שיש עוד אנשים חוץ מאלה שציינתי שבטח לא נדע עד הרגע האחרון מה קורה איתם. הקיצר... מה עושים?

dorlim

New member
אין לי מושג

אבל אולי תשאלו את האנשים בגן האומנים? להם, מן הסתם יש הרבה נסיון בזה, והם יוכלו לענות לך מתוך נסיון עשיר.

*שיר

New member
מומלץ להתקשר שבוע לפני לאשר

היות שאם יש מישהו שיש לו ספק או יש לו איזושהי בעייה, שבועיים קודם זה קצת מוקדם בשבילו לדעת אם זה יסתדר.

שירי71

New member
התייעצנו עם הגן

ןיעצו לנו לקחת לדוגמא את הקבוצה לש האנשים מהעבודה ולתת לכל אחד פתק עם שולחן ממספר זה עד מספר זה. ואז להשאיר שולחן אחד מהם רזרבה. אבל - זה עובד רק לגבי קבוצות גדולות ולא לגבי קבוצות קטנות , ויש מס מצומצםפ של שולחנות רזרבה.

kisses

New member
I suggest you calling them

I was in the same situation and we rang everybody and asked them are you coming or not beacuse we need to arrange the tables and for thouse that you are not sure about arrange 3 no more than that spare tables

הילית*

New member
שמחה לענות לך לכל השאלות

א. לגבי העברת מס´ המוזמנים לגן. אנחנו הודענו להם כשבוע לפני הארוע והיינו צריכים להוסיף קצת כסף בהתאם למס´ המוזמנים שגדל במעט. ב. לגבי אישורים- תעשו אותם בשבוע האחרון. זה הרבה יותר אמין ג. גם אצלנו כשבוע לפני החתונה קרוב רחוק נפטר וזה גרם לסימני שאלה של 10 אנשים ואת יודעת אחרי הלוויה קצת קשה לשאול אם יבואו לחתונה אבל 3 ימים לפני החתונה הם הודיעו ש- 9 אנשים יבואו...וזה היה נהדר לשמוע ד. רזרבות- קודם כל התשלום עליהם הוא כמו מנה רגילה. רק אם עברת את הרזרבה את משלמת הרבה יותר ! לידיעתך ! לימור תיתן לכם כשבוע לפני החתונה את מפת הישיבה של השולחנות ותסמן לכם איזה שולחנות הם רזרבה. סדרו ברזרבה אנשים שהם בודאות יותר נמוכה להגיע או אל תשימו שם אנשים שהם בודאות גבוהה להגיע. קחו איש קשר מטעמכם שישים לב אם אנשים שאמרו שלא יגיעו יגיעו ויכניס אותם אפילו לשולחנות שאתם יודעים בודאות שאנשים כנראה לא יגיעו, כך אפשר לחסוך קצת כסף... ואין מה לעשות בכל מקרה מפסידים מנות כשעושים סידורי ישיבה, יש גם הרבה דברים לא צפויים- מחלת ילד וכד´ ברגע האחרון אבל סידורי ישיבה זה הרבה יותר מסודר וכייף לאנשים. אנחנו הפעלנו המון מחשבה בסידור המקומות וזה היה לשביעות רצונם המלאה של כולם... בהצלחה!

שירי71

New member
הילית, לגבי אלה שהודיעו 3 ימים לפני

אז מה עשיתם לגביהם? הוספתם לגן האמנים עוד שולחן ל-לא רזרבות - או שזה היה שולחן של רזרבה?

הילית*

New member
הם לא היו ברזרבה

אבל הדברים איכשהוא הסתדרו- מאחר שזה היה בשבוע של האישורים אז למעשה הם היו במקום כאלו שאמרו שלא יגיעו... דברים מסתדרים. תאמיני לי...

סיגל2

New member
שירי 71 בוקר טוב, אנו היינו צריכים

לתת את מספר האנשים שיש לנו בישיבת ההפקה האחרונה שהיתה עם לימור שבוע שעבר, אז כמובן שלפני כן עשינו כל המשפחה סיבוב טלפונים לאישורי הגעה. ביקשתי מהאנשים שדיברתי איתם שאם יש שינוי כלשהו בהחלטתם שיודיעו לי בזמן לפני החתונה. מאז גדל המספר ואנו נמסור אותו שבוע הבא לגן האומנים, אני מניחה לקראת סוף השבוע כי אז קרוב לודאי שיהיה לא מספר אנשים יותר מדוייק. מקווה שעזרתי.

שירי71

New member
אבל מה לגבי אנשים שהם לא מהמשפחה?

עד כמה את יכולה לנוע לכאן או לכאן עם מספר האנשים כמשדובר בשבוע לפני? בשלושה ימים לפני?

סיגל2

New member
עיקר הבעייתיות לפחות אצלנו אלה

האנשים מהעבודה והיות ואני רואה אותם כל יום אז אני מתזכרת מדי פעם שאני צריכה לדעת אם הם באים וכמה כדי להכין להם מקום לשבת. אני מניחה ששבוע הבא אני אתזכר בפעם האחרונה כדי שתהיה לי תמונה יותר מדויקת. אבל מעבר לזה אין לי כל כוונה לרדוף אחריהם כי זה לא יפה ולא נעים. אם לא חזרו אליי עד אז אני אבין שהתשובה שלילית.

הילית*

New member
מה שאני עשיתי לגבי העבודה שלי

קודם כל אצלי מדובר על מעל 20 איש שסידרתי להם 2 שולחנות. ביקשתי ממישהי בעבודה לעבור עם רשימת העובדים ולבדוק מי בא ומי לא. כולם אישרו לי ורק אחד בסוף לא בא בגלל מחלה... מנסיון שלנו אני מציעה לכם להגיד לאנשים שגם אם יום לפני החתונה נראה להם שלא יבואו אז שיודיעו לכם או להורים כי אפשר עדיין לתקן את סידורי הישיבה וכך מבחינתכם תפסידו פחות מנות !

תוכי

New member
מנסיון שלי

כדאי להפעיל את ההורים ושהם יבדקו עם הקרובים ביותר בחתונה שלי היו 230 איש שזה בדיוק הכמות שנתתי לאולם 180+50 רזרבה תפעילי את ההורים שידאגו קצת זה הכי כדאי ומשתלם ובקשר למקום העבודה תשמרי להם שולחן שיהיה רק שלהם ללא סידורי מקום

למעלה