ועוד שאלה - לגבי רצפת פרקט

דומינגו

New member
ועוד שאלה - לגבי רצפת פרקט

חיפשתי בפורום ולא מצאתי שום דיון בעניין (חוץ ממשהו על פרקט מדומה) אנחנו מתכננים לשים בכל האזור של חדרי השינה(3) והמסדרון שמחבר בינהם רצפת פרקט. יש מישהו שיכול לחוות דעה בעניין? מישהו שבביתו יש רצפת פרקט ויכול להגיד מה דעתו בעניין? איך משמרים אותה? היא שומרת על הברק או שמהר דוהה והופכת לנטל? באתרים של חברו ת שמיבאות כמובן יש רק שבחים הייתי רוצה לשמוע גם את האמת תודה

מאגר

New member
../images/Emo91.gifריצפת פרקט

המלצתי היא לעשות את השיקולים הבאים אם זה בית שיש בו ילדים או שאמורים לגדות בו ילדים לא הייתי עושה בפרוזרור ריצפת פרקט למרות שגם בחדר שינה לא הייתי עושה את זה פרקט הוא מאוד פגיע והשימור שלו בארץ די קשה כי עץ לא עומד בשינויי תמפרטורה כל כך טוב שלא לדבר על זה אם ילד שופך נוזל על זה זה נספג וכל מכה היא חור או פצע אם מדובר בזוג אנשים מבוגרים שין להם ילדים ולא נכדים אין שום בעיה לשמור על זה אבל העבודת השימור היא מטרד עכשיו אתם עשו את בשיקול האם שווה להשתעבד ליופי כפי שכבר נאמר הבל יופי ושקר החן

דומינגו

New member
תודה מאגר , אכן זהו בית שיש בו

ילד אחד ובעזרת השם (או בלעדיו) יהיו עוד.... כך חשבתי בעניין הפרקט אבל זה כ"כ יפה............................ טוב נראה לי שנהיה פרקטיים.. ונוותר על העונג

למעלה