ועוד שאלה לכל הפסיבים בנינו.

Ass holl

New member
ועוד שאלה לכל הפסיבים בנינו.

האם גם לכם קשה לגמור (גם כשאתה מאוננים בעצמכם לבד) בלי שחודרים לכם מאחור? אם זה אצבע או זין או כל דבר אחר? ועוד שאלה אחרת: הייתי עם כמה גברים ואפשר להגיד שהם טחנו אותי. מאז קורים לי דברים בחור ומונעים ממני את הרצון לקבל. החור נראה שונה מבעבר, והיו לי כמו שיש לבחורות בכוס כאלה קפלי עור קטנים שבולטים החוצה...

Ass holl

New member
המשך...

...כשנוגעים בהם זה מגרד כזה אבל גירוד ממש נעים כזה. וגם כמה ימים אחרי הסקס עדיין כואב החור ומעצבן לחרבן. האם מישהו מזדהה עם הדברים האלה ויכול לענות? תודה.

sheinkyo

New member
יכול להיות בעייה בהמשך... טחורים למשל

וואללה אחי, אתה מזדיין המון הא ?
טוב, הקפלים שאתה מרגיש זה העור הפנימי של המעי הגס שמבצבץ עכשיו החוצה. זה לא נורא, ואם תתנזר מזיוני תחת יש אפשרות שהכל יחזור פנימה וזה יסתדר. אני חושב שזו תוצאה שזרגים גדולים מידיי יצאו ונכנסו הרבה בחור האישי שלך, רופפו את השרירים הטבעתיים הטבעיים והוציאו את מה שהיה קודם בפנים קצת החוצה. קיצר - הרסו לך קצת את החור
בעיות ? לא ברור, אבל ברור שזה יכול לכאוב יותר מהרגיל ולהיות רגיש גם במקרים אחרים כמו בחירבון, ואם זה כולל כלי דם שמדממים קבוע - זה כבר טחורים, שקורים בשלב יותר מאוחר יותר בחיים לאנשים רגישים שבכלל לא נדפקים בתחת. לי אין את זה (כניראה החור שלי היה כבר גדול יחסית מכלתחילה
ויכול לעמוד גם בפרודקטים רציניים), אבל אני מכיר את זה כשאני בודק חורים של אחרים ולפעמים מגלה ביניהם את "פרח ההיביסקוס". במקרים כאלה - אני לא מזיין חור כזה, כי זה חור פחות שרירי ממה שאני אוהב ... נו, אתה יודע - כל אחד והטעם האישי שלו.

Ass holl

New member
נו אז איזה טבע דפוק...!

בורא אותי הומו פסיבי עם צרכים כאלה וכאלה אבל לא נותן אפשרות פיזיולוגית לממש אותם? איך אני יכול לנהל אורך חיים פסיבי בלי לקבל בתחת?

LoloLand

New member
בדיוק השבוע...

חדרו לי (אני ישבתי עליו) ושניה אחרי שהתחלתי לשפשף תוך כדי, הרגשתי זרנוק של שפיך מגיע בטיל. ואף פעם לא גמרתי ככה מהר... כנראה שאצל הפסיבים זין בתוך התחת זה באמת הכי מחרמן שיש.

למעלה