ועוד שאלה לסיום

zepple

New member
ועוד שאלה לסיום

מי זה חן נבו? למה אי אפשר למצוא עליו שום מידע באינטרנט פרט לכך שהוא סאונדמן? ורק אני חושבת שהוא עושה את ההופעות של מאיר בנאי למדהימות? (נסו פעם להתנתק מהשורה הראשונה ולשבת קרוב אליו, לראות אותו מתמסטל מהשירים זו חוויה בפני עצמה...)

איף

New member
ת'אמת? אף פעם לא חשבתי על הסאונד מן

אולי באמת בגלל שלרוב אני נמצאת בשורות הראשונות בהופעה (אלא אם כן אני הולכת להופעות בבארבי
). סיקרנת אותי עם חן נבו, אני מודה. "גיגלתי" אותו עכשיו ורק הצלחתי למצוא שהוא הסאונד מן הקבוע של כנסית השכל ודודי לוי (וגם, לא יודעת עד כמה זה עדכני). אבל אם הוא מעניין אותך , אולי תבדקי אם יש אותו בפייסבוק או משהו. אני אשים לב אליו בפעמים הבאות

zepple

New member
חשבתי שאולי המפיקה

של מאיר בנאי (או המנהלת האישית) שמסתובבת פה תוכל לזרוק לנו איזו עצם...

חמדמדת1

New member
האמת שאני חושבת שהוא חדש יחסית...

לפני כן היה מישהו אחר שעבד עם מאיר המון זמן ( הבן שלו - של הסאונדמן הישן כתב פה בפורום תקופה קצרה ואגב ברוכה הבאה !!!

Growler

New member
רק דבר אחד אני יכול להגיד על חן נבו

אני חייב להוריד בפניו את הכובע, סוף סוף קיים בן אדם שהצליח להתחמק מגוגל ומהאינטרנט בכלל... רק תגידו לי בבקשה שאין לו פייסבוק... פשוט אין היום אנשים כאלה

איף

New member
טוב נו, בדקתי בפייסבוק

מצאתי 3 חן נבו אבל הפרופיל של שלושתם חסום, אז לא ברור אם הוא אחד מהם .

Growler

New member
טוב, אין ברירה. אני פונה ללב שלכם...

בבקשה, אם מישהו ראה, שמע או בכלל הרגיש בנוכחותו של היישות שקוראת לעצמה חנן נבו, כל פיסה של מידע תתקבל בברכה ובשמחה. חנן, אנחנו רוצים. לדעת מי אתה? כמה זמן אתה עובד כבר עם מאיר? מה אתה מרגיש כל פעם שמוטלת עליך האחריות הגדולה הזו שהיא להעביר את המוזיקה של אחד הגדולים לכל האנשים שלא זכו למקומות קרוב לבמה? ואולי השאלה הכי מסקרנת מכולם, איך זה שאתה לא מתפרסם באינטרנט????

איף

New member
אני בטוחה שהוא יתרגש מהפניה

אם הוא ייתקל בה. אבל קוראים לו חן ולא חנן, אז אני מקווה שהוא יבין שהפנייה היא אליו.

למעלה