ועוד שאלה נוסטלגית ברוח התקופה

יעלי2

New member
ועוד שאלה נוסטלגית ברוח התקופה../images/Emo73.gif

את מיהערצתן כשהייתן קטנות? פוסטרים של מי היו על הקירות? מי אספה בקפידה כל גזיר עיתון או כתבה שהתפרסמה אז על מי שהיה "אהובה"? אני בגיל 14 תליתי על הקיר כל מה שקשור למייקל ג´יי פוקס (היום חולה פרקיסון קשה). בצד היתה פינת מקגייבר וממש בצד היתה תמונה וחצי של דולף לונדרגן, הבלונדיני המסוקס מהסרט "רוקי 4" שגילם אז את הרוסי מול סטלונה ודי נעלם. לא פחות חשוב, היה בוי ג´ורג´י (קמה קמה קמה קמה קמה קמיליון, יו קם אנד גו, יו דם אנד גו....). לא פחות ממחברת שלמה הוקדשה לו, כולל תמונה שלי עם פסל השעווה שלו ממדאם טוסו (גם זה בגיל 13 בערך).

אתי@

New member
אני לא הייתי תולה פוסטרים

כי תמיד היו לי על הקירות פוסטרים של רקדניות...
אבל הייתי אוספת "חומר" מהעיתונים של מייקל ג´קסון ועל להקת דיבור חדיש (modern talking)
וגם היו לי יומנים שלהם, ומכתביות כמובן

fila

New member
../images/Emo12.gif"דיבור חדיש"

חשבתי שהם ממש חתיכים
ואני מודה שהייתי מעריצה של אדם
ואח"כ של NEW KIS ON THE BLOCK

Ronnie*

New member
אה...

עופרה חזה! האחת והיחידה! (באיזה צד של הסכסוך אתן הייתן?) וכשהייתי יותר גדולה, היה לי פוסטר ענקי של "חלף עם הרוח" ואספתי כתבות ותמונות שקשורות בסרט.

שמופית

New member
גם אחותי העריצה מאוד את עופרה,

והקיר שלה היה מלא בפוסטרים וכריות עם התמונה שלה. (היינו ביחד באותו חדר)... הקיר שלי לעומת זאת, היה מלא בפוסטרים של.... ניק קרשאו
אחר כך אהבתי גם את פאלקו (עליו השלום). באיזשהו שלב היה תלוי לי על הקיר גם אוסף מחזיקי המפתחות המפואר שלי (עד שניק קרשאו החליף אותו).

יעלי2

New member
גם אני אהבתי את ניק קרשו!!! אם כי ב

בתקופה יותר מאוחרת. כזו שלא כללה פוסטרים על הקירות. אבל בהחלט הלכתי לראות אותו בסינרמה מופיע עם חליפה לבנה! אני מתרפקת על ההופעה ועל השירים שלו כאילו זה היה אתמול.

תוכי

New member
אצלי החדר היה מלא ...............

בפוסטרים של עופרה חזה

שמופית

New member
כן, די מזמן....

הוא נהרג בתאונת דרכים (עד כמה שידוע לי, גם אני שמעתי את זה ממישהו ולא בעיתון או חדשות)

danaziv

New member
אני הייתי בצד של ירדנה ארזי

ופוסטרים בחדר היו לי של אדם,בוי ג´ורג´ ומדונה

אחלה של שאלה - כייף להיזכר

אני אהבתי את טום קרוז ופטריז סוויזי, היו לי קלסרים שלמים שלהם, ובקשר לעפרה חזה וירדנה ארזי , תמיד הייתי מחליפה צד , יום אותה ויום אותה שלא ירגישו מקופחות . וגם את "דיבור חדיש" נורא אהבתי.

אביבית1

New member
הנוסטלגיה

אני הייתי תמיד בצד של עופרה חזה והיו לי פוסטרים שלה ושל פטריק סוויזי שכל סרט שלו שיצא הלכתי לראות ריקוד מושחת, שומר הבארים. אבל הטירוף שלי היה הבטלנים (הופה הולה הופה הולה...), היה לי יומן שלהם ואספתי כל כתבה עליהם, חברה שלי שהיתה בהופעה שלהם הביאה לי חתימה והשיא היה כאשר התפרסמה כתבה במקומון על המשפחה של אשתו של אבי קושניר שגרה במושב לא רחוק מהמושב שאני גרתי (כן, אני מושביניקית במקור), שלחתי מכתב לגיסתו שהיא בת גילי והתחלנו להתכתב ואפילו נפגשנו והלכנו לים ביחד אבל הקשר נותק כבר אחרי כשנתיים.

kisses

New member
אוקיי אז כשהייתי קטנה קטנה הערצתי

את עופרה חזה (ז"ל) והייתי תולה פוסטרים על הקירות. כשגדלתי הערצתי למוות את הלהקה "הנערים החדשים בשיכון" NEW KIDS ON THE BLOCK והייתי מאוהבת בהם קשות, מה לא היה לי שהיה שייך להם ותמיד חלמתי שאני אתחתן עם גו´.

Ronnie*

New member
אני רואה שעופרה חזה מובילה... ../images/Emo45.gif

חבל, אילו היה לי סורק ואילו הייתי מוצאת את התמונה, הייתי שמה תמונה שהצטלמתי איתה כשהייתי בערך בת תשע... היא התארחה בבית של חברה טובה שלי במסגרת מועדון מעריצים. איזו חוויה לילדה בת תשע...

jess ועוד

New member
וואם...

הקיר שלי היה מלא בפוסטרים שדבוקים עם משחת שיניים זברה (ככה נדבק הכי טוב בלי להשאיר סימנים...)

dorlim

New member
אמנם היו לי פוסטרים על הקירות,

אבל אי אפשר לומר שהערצתי מישהו באופן טוטאלי - הפוסטרים היו מתחלפים בהתאם לעונה ולמצב הרוח. על הקיר כיכבו בתקופות ארוכות יחסית פטריק סוויזי, טום קרוז ודן תורן (על בנים ועל בנות).

נופר30

New member
דיויד בואי

על כל תקופותיו מחברות פוסטרים ולא פחות מאיזה 30 תקליטים שלו ( כן כן אני עד כדי כך זקנה )

למעלה