ועוד שאלה. עשיתי השבוע את הקציצות מעדשים ירוקות

יוספה 51

New member
ועוד שאלה. עשיתי השבוע את הקציצות מעדשים ירוקות

של אנונימוס (בערך עדשים, שיבולת שועל/פירורי לחם , פטרוזיליה, בצל ועוד כל מיני. טחינה קצת..). יצא מעולה, אבל מה, לא מספיק מוצק, נוזלי מדי. אז בפעם שאחרי כן הוספתי קמח תפח"א וקמח חומוס, ואז יצא יבש מדי. יש רעיון איך להשאר עם הטעם המצוין ופחות יבש ?
 
קמח חומוס בלי קמח תפוחי אדמה

ביחס 1:2 עם נוזל, מים או אחר לטובת הקמח וירק מגורר גס פנימה כמובן! בצל, קישוא, דלעת, פטריות מקוצצות, גזר, אחד או יותר.
 

יוספה 51

New member
טוב, תודה, לקציצות של מחר. עם העדשים הירוקות. מעולה.

יתכן שחלק מהבעיה נובע מזה שאני עושה הכל במג'מיקס ואז הכל טחון ונהיה ממרח ואז קשה להפוך זאת לקציצה.
 
בדיוק!

כשחלק מגררים על פומפיה גסה ומקפידים במעבד מזון לא להפוך לממרח אלא רק טחינה גסה זה יוצא לעיס יותר ומרקם יציב יותר
 

יוספה 51

New member
כן, התעצלתי. הבצל לא ממש נמעך אז טחנתי לו את הנשמה וזו היתה

התוצאה.
 
למעלה