ועוד שאלה קטנה

ועוד שאלה קטנה

איך הילדים מצחצחים שיניים/שוטפים פנים/ידיים. הכוונה - אם בכיור אז על מה הוא עומד, יש איזה מתקן מיוחד. תודה

רותי ע

New member
כשעידן היה בן שנה הוא קיבל מתנה

כיון שמתלבש על דופן האמבטיה ושפורפרת הברז מתברגת אליו כך שנוצר כיור של ממש בגובה שלו. זו היתה אחת המתנות השימושיות ביותר שעידן קיבל. הוא עלה כ-100 ש"ח. היום בגיל שנתיים וחצי כמעט הוא עומד על שרפרף ליד הכיור הרגיל.

יש אולי משהו עם וואקום ברגלים

לאריאל יש כסא "כתר" קטן, הבעיה היא שהוא כל הזמן זז, ואני צריכה להחזיק אותו, ובנוסף זה גם מפסיק. שתקנאו (בהמשך לדיון על צחצוח שיניים) - אריאל מבלה כי יום הרבה זמן ליד הברז בלשטוף ידיים, לשתות מהברז ולצחצח שיניים(!!!)

רותי ע

New member
אז היא בטוח תהנה מהכיור..

הכיור היה אחד הגורמים שעידן פתאום רצה לרחוץ ידיים ולצחצח שיניים.. זה היה בשבילו משחק.. ואולי אז היא תבלה יותר מדי זמן ליד הכיור..

בעזרת שרפרף

ולפני שהיא היתה מספיק גבוהה ועצמאית אני עזרתי לה. רק לאחרונה התחלנו לצחצח שיניים באופן שגרתי אז אנחנו עדיין בשלבים שזה דורש הרבה זמן, הסחת דיעה ומשחקים אז כל פעם זה באופן אחר - פעם באמבטיה, פעם יושבים על אמא, פעם היא עומדת. בהמשך אני מניחה שגם זה יתבצע בעזרת אותו שרפרף.

אצלנו זה ככה:

לשחר קנינו כיסא באיקאה (מאוד חמוד) לחדר המשחקים והוא גבוה יחסית מהכסאות הרגילים לילדים וכשצריך לצחצח שיניים היא לוקחת אותו ומשתמשת בו. לשטוף פנים וידיים היא הולכת לכיור של השירותים אליו היא מגיעה ללא הכיסא. כדי לצחצח לתומר שיניים (תהליך קצת קשה עדיין), אני יושבת על שפת האמבטיה ומושיבה אותה עליי, כיוון שאני לא יכולה להרים אותה כבר (בגלל ההריון).

למעלה