ועוד שאלה:קעקועים-סקסיים או שלא?

אישון36

New member
ואולי בגלל שאני מצעירי הפורום......

השאלה ללא התשובה........איכן הקעקוע.........ומה יש בו ? אישון. מגלה סקרנות.

אש אש

New member
סתם רציתי לסקרן,הרסת לי הכול../images/Emo8.gif

אחד בזרוע,צמיד אינדיאני עם נוצה תלוייה אחד בכתף,משהו פר אינדיאני,קשה להסביר,זה מדהיםםםםםםם (כל הבית שלי סגנון אינדייאני חושבת שגלגול שעבר ....חחח) בקרסול דולפין.

אישון36

New member
עד מתי.....

........לסקרן........ ואני בתמימותי..........כבא איבדתי את תימימותי. אישון. בתמימותי.

מותר להיות ישר?

מכירה את הקעקוע הזה, שמוטבע מעל הישבן "לרוחב"? עושה לי את זה. באמת.

תעשי את

ואני מבטיח לבוא להסתכל כל יום :) ובכלל, אם אני אעשה לעצמי: 1. איך אני אוכל לראות? 2. זה כמו סקס עם עצמך - זה פשוט לא זה. 3. על גבר זה לא סקסי :(

s h o o s h a

New member
קעקועים

האם הם סקסיים? בעיני מי? בעיני כן ואפילו מאד ולכן מעוטר גופי בארבעה מהם הם לא בולטים וזועקים לעיני כל אבל כשמביטים בהם (בעיקר בקיץ, כשהבגדים קצרים וחשופים יותר), אני בהחלט זוכה למבטי הערצה על התעוזה. אז בטרם תשאלו מה ואיפה, אומר מראש קעקוע על שכמה שמאלית - דולפין המזנק לו מהמים קעקוע על קרסול רגל ימין - שילוב של שני קעקועים למין ציפור אבסטרקטית (וזה היה כואב קעקוע מעל קו הביקיני - המזל שלי והגדול מכולם, היפה והמיוחד מכולם ולטעמי-הסקסי מכולם - נחש מתפתל על מחצית שוק פנימית של רגל שמאל

שילה1

New member
פששששששששששששש..הפתעתם אותי!

יפה לי לראות ולדמיין את הקעקועים,שלכם ועליכם. לי אין ולא נראה שיהיו לי.

XUXA141

New member
תלוי כמה. בעיקרון כן.

לי עצמי יש שניים, וכל גבר ששומע "יש לי קעקוע" ( במיוחד אחד מהם שנמצא במקום נסתר) זה משגע אותו לדעת איפה ואיזה.. לגבי גברים - אם זה מלאך גהינום מקועקע מכף רגל עד ראש זה מגעיל, אבל קעקוע אחד או שניים, רצוי לא של אישה עירומה או משהו שטני, זה סקסי בטירוף.

ועוד תשובה

לשאלה מהו האבר הכי סקסי אצל הגבר? . . . . . . . . המוח. אבל עד שמדברים - רואים עיניים. קול בלבד - לא מספיק. זה למה אנ'לא משתמשת ב"שירותרום" טלפוני...

אלמרה

New member
זה מה שאמרה לי אישה שאני מאוד אוהב

לפני שאתה מנסה לגרות לי את נקודת ה-G נסה לגרות אצלי את איזור ה-B B for Brains, או איזור Bיין האוזניים
ואכן העיניים הם המפתח לכל: דרך עיניים "טובות" רואים אם הנשמה הטובה.

למעלה