אחד בזרוע,צמיד אינדיאני עם נוצה תלוייה אחד בכתף,משהו פר אינדיאני,קשה להסביר,זה מדהיםםםםםםם (כל הבית שלי סגנון אינדייאני חושבת שגלגול שעבר ....חחח) בקרסול דולפין.
האם הם סקסיים? בעיני מי? בעיני כן ואפילו מאד ולכן מעוטר גופי בארבעה מהם הם לא בולטים וזועקים לעיני כל אבל כשמביטים בהם (בעיקר בקיץ, כשהבגדים קצרים וחשופים יותר), אני בהחלט זוכה למבטי הערצה על התעוזה. אז בטרם תשאלו מה ואיפה, אומר מראש קעקוע על שכמה שמאלית - דולפין המזנק לו מהמים קעקוע על קרסול רגל ימין - שילוב של שני קעקועים למין ציפור אבסטרקטית (וזה היה כואב קעקוע מעל קו הביקיני - המזל שלי והגדול מכולם, היפה והמיוחד מכולם ולטעמי-הסקסי מכולם - נחש מתפתל על מחצית שוק פנימית של רגל שמאל
לי עצמי יש שניים, וכל גבר ששומע "יש לי קעקוע" ( במיוחד אחד מהם שנמצא במקום נסתר) זה משגע אותו לדעת איפה ואיזה.. לגבי גברים - אם זה מלאך גהינום מקועקע מכף רגל עד ראש זה מגעיל, אבל קעקוע אחד או שניים, רצוי לא של אישה עירומה או משהו שטני, זה סקסי בטירוף.