ועוד שאלה קצת אינטימית:

galish3

New member
ועוד שאלה קצת אינטימית:

היות ואני עוברת טיפולים אגרסיביים ואינטנסיביים- סקס כרגע לא בא בחשבון. אבל מתי אפשר יהיה? אחרי הכימו? כשספירת הדם תקינה? בינתיים יבשו כל מיציי, האם זה הפיך? אודה לכל אינפורמציה מנשים שחוו את זה. גלי

חוזר והפיך

אחרי שהגוף קצת נח ומתנקה, מתאושש פיזית הורמונלית ומיצית. יכול להיות שתישאר תחושת יובש קלה, אבל זה בר תיקון. והכל בהחלט הפיך.. ואחרי זה? לפעמים גם יותר טוב ממה שהיה לפני :)

סקס לא בא בחשבון

כי כך את החלטת, אין שום סיבה אמיתית לא לקיים יחסי מין לעשות אהבה אלא רק עם אנחנו מחליטים, האמת לדעתי היא שכשלא מרגישים טוב בלשון המעטה אין חשק לסקס, אבל שוםדבר לא מונע ותתפלאי לפעמים דווקא בימים קשים מאד לעשות אהבה אני מדגישה אהבה מעלה קצת את האדרנלין להמשך המלחמה פתאם נזכרים שיש עוד כמה דברים בחיים דברים כאלה קטנים שעושים נעים. אז תנסי לעשות אהבה ולא סקס וקצת בהומור נא לא להקיא עליו

galish3

New member
לגליתוש היחידה

זה לא שלא בא לי, בא לי מאוד.... אבל... א. אין לי כרגע פרטנר קבוע, ופרטנר מזדמן - לא בא בחשבון. ב. בגלל שהספירה שלי נמוכה אני חוששת מזיהומים, אני אפילו לא מתנשקת עם משפחתי! אני מחכה ליום שאחזור ל"כושר". GALISH

נאן

New member
היי GALISH

כשיהיה לך פטנר קבוע (את כל כך צודקת) אבל גם לפני בעצם יש מולכים טבעים עם חומר שמרכך וחשוב להשתמש בהם גם כשלא עושים סקס. כי זה יכול להכאיב היובש הזה. לא צריך מרשם רופא לזה רק לשם לב שזה לא תכשיר הורמונלי או משהו כזה. אישית לקח לי הרבה זמן להבין שמשהו יבש שם... והיתי משוכנעת יש דלקת או משהו כזה. ואת תחזרי לכושר....... עם הזמן נאנוש

מצטערת חמודה

ובכל מקרה גם לו היית ללא המחלה וללא בן זוג קבוע היית צריכה להשמר. ובעצם כרגע אני מאחלת לך מציאת בן זוג אמיתי ולא לסקס מזדמן.

מכירה שמן זית ?

גיליתי שמע שמן זית באיזור יכול להרגיע יובש ויש גם משחות שהגניקולוגית יכולה לעזור יכול להיות היובש מקורו בקנדידה שמתרבה בגלל הכימותרפיה אז אפשר להיסיף פלואורה למעי = אסידופילוס והוא מקטין את הקנדידה בגוף לאכול דברים שהן ביו ותרגישי את השינוי ברטיבות ובגמישות . וזה מסתדר ועוד איך , התשוקה עושה את זה נהדר שמוצאים את האדם הנכון

אגב שמן זית

בשעתו כשהינו צעירות ויפות שירתתי בעזה ומדי פעם יצא לי לשוחח עם המקומיות הן השתמשו בתחבושת או צמר גפן טבול בשמן זית כקוטל זרע (כנראה בגלל החומציות) בכל מקרה יש תכשירים יחודיים לנושא ואין סיבה לסבול מהיובש

rgbi55

New member
בעדינות

הרבה חום ואהבה ונגיעות עדינות, העור רגיש מאוד מסג'ים טובים

למעלה