ועוד שאלה רצינית

מיטללל

New member
ועוד שאלה רצינית

בערב הלכתי עם ידיד לבית קפה. באיזשהו שלב הצטרפה אלינו חברה שלי מהצבא. ולמרבה השמחה-היה איזשהו קליק חזק ביניהם. אחר כך דיברנו (אני והוא), הוא אמר שהיא נראית מעולה, מתוקה, ו"איך לא הפגשתי ביניהם קודם" אבל ציפרון אצבעות הידיים שלה הורסות הכל! (היא כוססת עד העצם :/) ואז הוא הרחיב ופירט שזה אשכרה פוגע בכל הדימוי הנשי שלה ויוצא תחושה של הזנחה עצמית! (סתם, כדי להשלים את הסיפור, מדובר בבחורה ממש יפה, וכן הציפורנים שלה מזעזעות. היא לא מצליחה שלא לכסוס. וראיתי אותה בשעות פעולה, זה מפחיד:) ולעניין מה הסיבה הכי קטנה/מוזרה/מצחיקה שבגללה פסלתם בחור/ה? (זה לאו דווקא צריך להיות חיצוני. זה יכול להיות: "הוא לא יודע לרקוד", "ייש לו צחוק מזעזע", ו(לקורא איתן) "הוא לא מספיק עשיר")

eithancambridge

New member
היי שקט

גם אני יכול לרמוז דברים
המממ הסיבה הכי קטנה/מוזרה/מצחיקה... נראה לי שהיו לה עדשות מגע. אני לא מסוגל לחשוב על/לראות איך מכניסים דברים לעיינים:)

Paranoid Eyes

New member
אההמ

אני גם כוססת, אף פעם לא חשבתי על הסיבה שבגללה אני עושה את זה, אני פשוט עושה את זה שנים. רק כשהייתה לי בניה לא עשיתי את זה, מין הסתם. אבל עכשיו בגלל הלימודים שלי, נאלצתי להוריד את הציפורניים. בקשר למה ששאלת, סיבה הכי קטנה אבל משמעותית בשבילי, הנשיקה הראשונה- מאוד חשוב לי איך היא תזרום. יש משהו בנשיקה הזו, היא לא תחזור יותר אף פעם, יש את הקסם שלה, ואם היא ממש לא מהנה, סוחפת, זורמת עם תשוקה
, ובעצם מה שקורה זה סתם הצמדת שפתיים, זה TURN OFF עצום בשבילי. ואם הבחור ישר דוחף לשון על ההתחלה, או מזיל ריר לכל עבר(וזה גם קרה לי).

L y c a n

New member
ואני פסלתי?

תתפלאו, בגלל הגובה, ושוב תתפלאו, בגלל שהיו גבוהות מדי..

L y c a n

New member
חיובי..

יש בחורות שאתה רגע לא יושב זקוף ופתאום היא גבוהה ממך WTF

yoavs86

New member
יוווו בקטע הזה אני הכי נוראי שיש.

במיוחד עם בנות שאני כמעט ומתחיל אצלן קשר אני מוצא את כל הפאקים הקטנים שקיימים אצלה (והפוך אותה מבחורה ממש יפה לבחורה הרבה פחות יפה ) שכל החברים שלי נגנבים עלי. זה קטע דפוק אצלי. אני צריך לחשוב אבל יש המון מקרים. עולה לי עכשיו מקרים לאחרונה. בחורה שייתה כוסית אבל לטענתי מתחת לבגדים היא הייתה על הפנים ממש שמנה ועד עכשיו אני לא מבין איך זה הגיוני?!?, חברים הסתכלו עלי בצורה מוזרה ועוד מקרה בחורה שרצתה שנהיה ביחד ודעתי הייתה להפך (לא כי היא לא יפה או חכמה) פשוט כי היא ילדותית הרבה פעמים (מתנהגת כמו תינוקות, מדברת כמו תינוקות) ועוד מקרה זה על בחורה שלא יכולתי להיות איתה בקשר כי היא הייתה צינית מידי. מין קטע של חוסר ביטחון עצמי, שבא לידי ביטוי בתשובות ציניות על הכל. ועוד מקרה, בחורה שנראית ממש טוב, שהקול שלה דיי גברי והיא עושה ג'רעפסים כל הזמן בציבור. (ממנה אני נרתע) וזהו ביינתים, זסה על החודשיים האחרונים. פאק אני חייב טיפול...

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo5.gif

כבר אמרו לי כמה פעמים שאני צינית מדי...
לגבי הראשון גם לי לא ברור:) והאחרון, מבינה אותך.. וזה כמובן בתנאי שהיא ממש מתנהגת כמו בהמה.

yoavs86

New member
אמממ.

עם הצינית זה היה נורא לגבי המקרה הראשון, אני יכול להגיד זאת רק בגלל שיצא לנו להיות ביחד וראיתי שבלי בגדים היא הרבה יותר מלאה. (וגם חברים אומרים שאני מגזים)

Paranoid Eyes

New member
נו ואם היא יותר מלאה?

כמה היא כבר יכולה להיות יותר מלאה? 3קילו יותר? 5 קילו יותר!??! זה כזה משמעותי בשבילך?! תאכלס, הבגדים לא הופכים אותה משמנה לרזה יפיפיה, כך שאני לא חושבת שיש באמת כזה הבדל עצום. אלא אם כן היא הולכת עם חגורות מחטבות בכל הגוף

eithancambridge

New member
ואם זה 3-5 קילו יותר?

ק"ג עודפים זה לא יפה, לא משנה הכמות:) (טוב כן משנה חח בכל זאת יש הבדל בין 3 ק"ג עודפים ל-20, אבל הבנת:))

Paranoid Eyes

New member
אבל איתן חחח

אם הוא אומר שמתחת לבגדים היא נראית יותר שמנה (אזזה אומר שהיא מצאה חן בעיניו לפני כן), הכי הגיוני שהיא תהיה בערך 3-5 קילו.. כי אם זה כבר יותר.. אז גם יראו את זה עם הבגדים ולא משנה מה נכון? ואז מלכתחילה הוא לא יצא איתה , נכון?:)

eithancambridge

New member
חח לא הסברתי את עצמי טוב:)

כנראה שהוא באמת התכוון לכמה קילו בודדים. זה מספיק, לא?

למעלה