ועוד שאלה

  • פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
ועוד שאלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

האם הייתם לאחרונה במסעדה ששמעתם עליה הרבה/קראתם ביקורות טובות/קיבלתם המון המלצות מחברים, ולמרות הכל התאכזבתם??? ולהיפך... האם הייתם לאחרונה במסעדה שהרשמים שקיבלתם עליה לא היו מדהימים, אבל הופתעתם לטובה?
 

רינס

New member
כן, כן, כן -בשבת לפני שבועיים

חגגתי יומולדת בבליני, שמעתי על המסעדה המון המלצות וגם אמרו לי שהמחירים שם סבירים בפועל האוכל היה לא רע, לקח לו המון זמן להגיע , אבל לזכותם ייאמר שכנראה הם ראו שהמנה מתעכבת ושלחו לנו שני קוקטילים-בליני אני לקחתי סינטה עגל ברוטב יין אדום, אמנם היה מדיום אבל קצת לא לעיס ובעלי לקח פסטה רחבה עם רוטב ציידים וחתיכות אסאדו -בעלי קרא לזה בשר עם חוטים והוא שונא כזה . המנה שלי עלתה כ-90 ש"ח והשניה כ-60 לאחרונה לקחנו מוס שוקולד שבתוכו קרם ברולה-נחמד לא יותר מזה ופשוט יקר-האכזבה שלנו נבעה במיוחד מהפער הגדול בין איכות למחיר אני מניחה שאם המנות היו עולות בסביבות ה-50 ש"ח היינו הרבה יותר נהנים. אנחנו לא נחזור לשם ביי
 

che55

New member
נפתח בר יפני חדש בכרמל-חיפה

בשדרות מוריה (אני חושבת שקוראים לו שינטו בר), מכיוון שיש מחסור במסעדות/ברים יפניים באזור חיפה-קריות, אני מציינת לטובה את היוזמה. המקום נחמד - אווירה של פאב, עם מוסיקה טובה. אוכל יפני איכותי....אבל - יקר יחסית. בקיצור - מומלץ.
 

פומפיה

New member
וואלה, חיפה

המקום נחשב פעם למספר 2 בחיפה (אחרי 1873 ז"ל, הנהדרת), ואחרי כמה החלפות בעלים האוכל הידרדר פלאים. ועדיין, המקום עצמו יפה ונראה לי ששווה לבקר.
 

פומפיה

New member
מקום שהפתיע לטובה

2C "על גג העולם", באחת הקומות האחרונות של עזריאלי. לא היו לי ציפיות, כי הבנתי שגולת הכותרת היא הנוף. אבל האוכל היה מאוד טעים והשירות היה אדיב ומאוד מקצועי (וכמובן, הנוף יפיפה).
 

פומפיה

New member
נו, ועוד אחד אחרון לקינוח

לפני שאני נוטשת עמדה, "אורי בורי" בעכו - מסעדה מאוד נחשבת (הציון הגבוה ביותר ב"גומיו" באזור הצפון). האוכל נהדר, אבל השירות והמקום המוזנח-משהו בליגה אחרת. המלצרים הם נערים/ות, מאוד לא מקצועיים, וגם הבעלים לא מודעים לחשיבות של שירות. גם בגומיו, אגב, סבורים כמוני.
 

che55

New member
שמעתי המון על המסעדה.....

חבל שכך הדבר, אני מתכננת להזמין מקום לסוף החודש, המסעדה מאוד מבוקשת וצריך להזמין שבוע או שבועיים מראש מקום. השרות זה חלק לא פחות חשוב מהטעם!
 

פומפיה

New member
תזמיני, תנסי,

אני מניחה שתהני, כי האוכל באמת מצוין (דג הבס, סטייק הטונה, אם אני לא טועה יש מנה ראשונה טובה שמתבססת על חצילים, גלידות הבית נהדרות). אבל תגיעי בלי ציפיות לגבי השירות. אולי תזכי לשירות קורקטי וסביר (לא יותר מכך). לי באחת הפעמים היתה תקרית לא נעימה. כיוון שהיה אמור להיערך במקום איזשהו אירוע מאוחר יותר (עם כ- 20 משתתפים, כך שהיו חסרים להם שולחנות וכסאות), הם זירזו ברמזים את כל האורחים האחרים בחדר - כמה שולחנות... או הציעו לעבור לשבת בחוץ, כי "מזג האוויר נהדר". לא הגבתי, נשארנו במקום וכך גם אורחים אחרים, אבל זה הוציא לי את התיאבון. כעת אני חייבת לנטוש עמדה
 

che55

New member
וואלה - אמנם זו מסעדה צרפתית נחשבת

אבל כמו שאמרה פומפיה - מאוד הדרדרה בזמן האחרון - האוכל לא משובח כמו פעם, אבל המחיר רק עולה. המקום עצמו מאוד מיוחד ופסטורלי - אבל האוכל לא ברמה גבוהה, והמנות מגיעות אחרי ייבוש רציני. הייתי בכמה מסעדות שהאוכל התעכב בהן ואז צ´יפרו את האורחים בחטיפים קלים - זה מאוד חשוב לדעתי.
 

גוז

New member
אכזבה שהיתה לי ../images/Emo118.gif

מן המסעדה בבת-יער. שמעתי עליה המון - והאוכל שם הוא לכל היותר נחמד. וגם - מרוב מאמץ לקרוא לאוכל בשמות אטרקטיביים - זה יוצא מטופש - אני תוהה מתי הם יעלו על זה ש"הקפצה" זה לא טיגון בשמן עמוק...
 
למעלה