ועוד שאלה

ofcohen

New member
ועוד שאלה

איך מגיעים לעזרה בשכר דירה ???? התקשרתי למשרד בשיכון , חזרו אליי ואמרו לי לפנות לחברת מגר . אין לי מושג איפה הם , מה המספר שלהם וכו'

חברת מ.ג.ע.ר

מס' הטלפון שלהם 1599500301 - הם יושבים ברחוב סעדיה גאון בתל אביב, אני מאמינה שיש להם סניפים נוספים מן הסתם.. בהצלחה.

סיוולה

New member
שלא תעיזי. נסיון רע ומר.... תפני ל"עמידר".

אני יצאתי חבוטה ומרוטה מנסיונות בכלל להגיע למצב של להגיש בקשה לתעודת זכאות. הם טרטרו אותי וטמטמו אותי, שכל מה שהייתי צריכה רק לחדש תעודת זכאות, ומאז התהליך נתקע. רעש וקולות שהשמעתי שלחו אותי לנסות את מזלי ב"עמידר", הגשתי את כל המסמכים ב- 20.5.07, וב- 21.5.07 היתה לי תעודת זכאות. הסיפור עם מגער התחיל במ- מרץ 2006 ונגדע על ידי באיבו ב- אוגוסט 2006, כי כבר נמאס לי להפסיד ימי עבודה כי כל פעם המסמך ההוא לא הבאתי המסמך ההוא לא הבאתי. רק שתדעי, שכל פעם שהייתי באה, מפסידה יום עבודה, עד שהגיע התור שלי המתנתי לפחות 3 שעות!!!!!!!! פגשתי בזוג פקידות שהתנהלו בצורה חסרה סבלנות ומזלזלת, ואני הבנתי מיותר מדי אנשים שנשלחו תלונות לגבי החברה הזו. כל פעם שהגעתי הייתי מרימה את קולי בשאלה "וזהו אין עוד יותר מסמכים שאני צריכה להמציא". הן היו אומרות שלא, רק תביאי את זה ואת זה ואת זה ואת זה.... לדעתי אם הייתי באה בפעם שלאחר מכן, עד היום הייתי ממשיכה להמציא מסמכים מבלי לראות ולו תוצאה אחת שאותה רציתי - תעודת זכאות!!! לא מומלץ בכלל מגער. מומלץ עמידר - כי בכל זאת יש לה נסיון. עמידר גם במגמת התחדשות - הם מתייחסים בצורה קצת קשובה, קצת יותר אכפתית וענינית מהחבר'ה במגער. הבחירה לאיזה חברה ללכת היא שלך. לדעתי - תבחרי בעמידר. עם המלצה חמה, לעניין היחס, הסגנון דיבור, ובעיקר התוצאות. בשורות טובות ובהצלחה ורד

ofcohen

New member
פניתי לעמידר והם הפנו אותי למעגר

הבנתי שאי אפשר לבחור ????.....

../images/Emo13.gifרגע רגע,,היכן את גרה...???

ראשית,האם את בתחילת התהליך של קבלת סיוע בשכ"ד?? כפי שאני יודעת היום יש חברות פרטיות בכל עיר שהן מטפלות בסיוע,בעבר עד לפני שנה + הייתי נגשת לבנק לחדש זכאות אחת לחצי שנה,היום יש חב' פרטיות ונכון,יש ממש בלגן, צריך לנדנד להם כל הזמן ולבדוק האם כל המסמכים נמצאים ,אצלי גם עשו פשלה והגעתי עד למנכ"ל החברה לא כולל מנכ"ל משרד השיכון,,כמובן,,חחחחח לחברה שלי קראו מתב בחולון,תתני לי מספר פרטים שאוכל לנסות לעזור, פנית למשרד השיכון בתל אביב למשל,לאודליה?? 03-7632777 ללחוץ על שלוחה 5 ולבקש פרטים מדוייקים,לשוחח איתם בימים ,א.ג.ה. בין השעות 9-12 בהצלחה אילנה אימא של ניתאי וליאם הנפלאים,,

סיוולה

New member
מצטערת על האיחור בתגובה. אבל כאן יש

לך זכות לבחור. ועד עתה, ההתנהלות מול עמידר - הכי בסדר. מגער - כמו שהם נשמעים - מגע ...... רע (בהיפוך....). בהצלחה.

למעלה