ועוד שאלה..

same same1

New member
ועוד שאלה..

כן אני יודעת שיש לי הרבה שאלות/פחדים ולחצים..
אבל אתם די היחדים שאפשר לשאול ואני רק שבועיים אחרי..

אז כמו שכתבתי, מחר אני שבועיים אחרי.. הכאבים ממש פחתו אבל עדיין כואב, בביקורת אמרו שהגיוני, אבל מה דעתכם ?
אני קוראת שיש אנשים ששבועיים אחרי כבר חזרו ממש לספורט והליכות,שחיה ואופניים.
אני לא ממש לא מרגישה מוכנה. אתמול עשיתי הליכה קצרה של איזה רבע שעה ואני לא יכולה לומר שהייתי במיטבי, הלכתי לאט יחסית ובטח לא כמו ההליכות של פעם.
וגם אני עוד לא לובשת מכנסיים, בטח לא ג'ינסים ודברים צמודים, בינתיים אני עם שמלות, אתמול ניסיתי ג'ינס אבל לא היה לי נוח כי כל הזמן דאגתי שהוא לא יגע בתפרים.

אגב, נראה לי שהתפרים מתחילים להחלים אבל אולי בעקבות לבישת הג'ינס או שלא.. אתמול התקלף הפצע שהיה על התפר הגדול, כתוצאה מכך ראיתי שיוצאים קצת נוזלים שקופים, כנראה מהפצע או משהו, זה היה ממש ממש מעט, כמו שיש פצע רגיל ומקלפים אותו. אבל בגלל שזה על התפר ישר נלחצתי שהתפר נפתח או שהוא לא סגור טוב (כן אני מלאה בלחצים
)
מתי יודעים שזה בסדר? אני מרגישה שאני כל הזמן בחששות מדלף/מפתיחת התפר ועוד ועוד ועוד..

ליבי3617

New member
תרגישי נוח

מאד הגיוני.
יש לי חברה שכאב לה מאד גם שלושה וחצי שבועות אחרי הניתוח. עניין של הגוף, זה אישי וזה עובר.
אחרי שבועיים לא חוזרים לספורט אינטנסיבי אלא להליכות מתונות. חבל לאתגר את הגוף במה שלא צריך... ושוב, זה עניין להרגשה אישית שלך.
אם את מרגישה שזה בסדר מבחינת הגוף, נסי ללכת קצת.

בינתיים תלבשי מכנסיים נוחות שלא ילחצו לך. הכל עוד טרי.. חבל שיכאב.

התפר לא נפתח כל כך מהר כי הכל תפור גם מבפנים. זה סוג של הפרשה. דלף הוא בכלל משהו שגורם הרגשה רעה מאד, חום וכו'. כך שאם את מרגישה טוב, דלף אין לך

בכל מקרה אם לא נוח לך לגבי התפרים את יכולה לגשת לקופת חולים ולבקש מאחות להסתכל שהכל בסדר שם.

למעלה