ועוד שאלה

ועוד שאלה

כמה קשה להכין בובת יד? כזו שהפה שלה יכול להפתח, אבל לא עשוייה מגרב? מישהי יכולה להעלות הסבר? ושוב תודה.

lorli

New member
הנה תמונה ואשמח לערוך מפגש

פורום אם יהיה ביקוש

lorli

New member
הבובות תלת מימדיות ועשיות לפי

גזרות שאני עושה. בפישוט צריך להכין שני צדדים אחורה קדימה או לפרופיל שמאל ימין כאשר הם שווים בגדלם אך הפוכים אחד לשני. מחברים ביחד ומוסיפים עיניים ושאר ירקות

בובה../images/Emo108.gif -

לוקחים דיסקט - שמים אותו על בריסטול - מעתיקים את העיגול גוזרים שני עיגולים עיגול אחד גוזרים בדיוק באמצע - לחצי את שני החצאים של העיגול מדביקים על העיגול המקופל קצת קשה להסביר אבל אני אנסה שמים את שני החצאים על העיגול השלם ומדבקים רק את הקצוות מקפלים את העיגול באמצע, ואז יש מקום להכניס את היד. מדביקים עיניים, אוזנים, אפשר לשון רעיון התקבל מסערות, דרך משכית אלי - הילדים מאוד אהבו אותו, ובעיקרון הזה ביצענו עוד בובות רבות אם תרצי אסביר עוד טכניקות, ואולי אנסה לשלוח לך תמונה אחר הצהרים - בהצלחה

בובות אצבע../images/Emo47.gif

טכניקות נוספות: בובות אצבע גוזרים מבריסטול דוגמא כמו האצבע אבל הרבה יותר עבה שלמטה זה ישר (ניסיתי לצלם אתמול, לצערי המצלמה לא עובדת, אבל אנסה שוב) מבריסטול נוסף גוזרים רצועה, עושים טבעת בגודל האצבע מדביקים מאחור ואפשר לעשות על הבובה חתול, כלב, ילד עם שערות מצמר, אריה, עכבר ועוד (אני מקווה שאהבת ואם לא תפני אלי במסרים ונדבר בטלפון ושוב הרעיון של סערות, שהגיע אלי ממשכית

למעלה