ועוד שאלה

טלי 3

New member
ועוד שאלה

לקראת הלידה הקרבה שלי אני מתלבטת האם להכניס את הבנות לגן רק בנות 9 חודשים או להביא מישהי הביתה שתהיה איתנו אני צריכה ללדת שהן יהיו בנות 11 חודש.

zimes

New member
להביא מישהי הביתה

כי: - זה ממילא גיל של פחד זרים וחרדת נטישה, לכן לא זמן מומלץ להתחיל במסגרת. (לא בלתי אפשרי, אבל למה, אם יש לך אלטרנטיבה?) - שלא ירגישו שמוציאים אותן מהבית (מהאקשן) כשיש בו תינוק חדש - שלא יקנאו בתינוק שבבית עם אמא. - זה בינכה אותו כסף. - מטפלת תוכל לעזור לך לפעמים עם התינוק החדש, ואת תהיי עם הגדולות. גם זה חשוב. - כשיהיה ממש משעמם, ואם היא נחמדה, היא תעזור לך בכלים, או תכין לך כוס תה.

טל טל......אני איתך בלבטייך......

כל כך הרבה תהיתי ועודני תוהה על זה כעת......(ראית את הסקר כעת בנושא?).....אני חוזרת לעבודה ו...חבלז.....עוד לא גיבשתי החלטה מיידית.....חושבת שאתחיל לעבוד.....ואח"כ נראה מה יהיה...לאן תינשב הרוח...מבחינתי להביא מישהי הביתה זה האידיאלי אם שואלים אותי!!

רז2

New member
אם יש מישהי טובה אז עדיף מטפלת

בגיל זה הם לא ממש זקוקים לחברה של תינוקות ולבטח לא זקוקים לכל הוירוסים שחוטפים במעון.... ועוד עלולים להדביק את העולל הצעיר/ה. ובכלל, משום שאת בבית אז את אפילו יכולה לפקח על העניינים, ולא לדאוג שמא המטפלת בוהה בטלוויזה בזמן שהם סתם שוכבים להם. מה שאני לא אוהבת במטפלת זה שיש כאלו שמרגע שהאמא נעלמת ממש לא איכפת להן....אבל את הרי תהיי שם ותולו ביחד לטפל בכולם וכך לילדים יש גם אמא ולאמא יש עזרה.

למעלה