ועוד שאלת מיטות......

shelycat

New member
ועוד שאלת מיטות......

איך ה"חוק" אצלכם: אתם נוהגים לאכול במיטה או בישיבה עליה? עמית לא מרשה לי לאכול במיטה או על המיטה שום דבר בגלל תכונת ה"אריק" שלי (נו אתן יודעות אריק תמיד לכלך בפרורים את המיטה של בנץ) וההדמות שלי לשניצל (שוב פרורים).

fila

New member
לאכול ממש?

לא... אבל קורה לפעמים שאנחנו מביאים משהו טעים למיטה (עוגה,שוקולד,גלידה) לפני שהיתה לנו טלויזיה אז כל לילה היה ממש טיול שנתי אצלינו! לא היה לנו מנורות לילה על השידות, אז שמעון הביא פנס
והיה לנו משעמם אז היינו מקשקשים וצוחקים עד מאוחר ובין היתר גם היינו אוכלים שם חטיפים, פעם אחת התעוררתי על ביסלי

אביבית1

New member
לפני שהוצאנו את הטלויזיה מהחדר

היינו אוכלים דברים קלים לא ממש ארוחות וכאלה, עכשיו כשאין טלויזיה אפילו את הדברים הקלים אין, מקסימום רק שתיה.

שמופית

New member
אנחנו ממש לא אוכלים במיטה....

לפעמים תמיר קם לפני ורוצה להביא לי תה או שוקו למיטה, אבל אז אני קמה גם
האמת היא שאנחנו מסוג האנשים שאוהבים לאכול מול הטלויזיה ומאחר ואין לנו טלויזיה בחדר השינה, גם אוכל לא נכנס לשם...

ג טלי

New member
כשהודענו על אירוסינו קיבלנו מהאחים

שלו מגש עם רגליים ומאז אנחנו חורשים עליו היטב. מאחר ואנחנו עדיין גרים אצל אמא שלי אז כל חיינו מתרכזים בחדר אחד ויחיד ולכן הוא גם חדר שינה, גם סלון וגם...פינת אוכל
. אנחנו אוהבים לאכול מול הטלוויזיה אז יוצא שאוכלים במיטה. אגב, בביתנו החדש שהולך ונבנה לאיטו אני לא רוצה טלוויזיה בחדר השינה בדיוק בגלל הסיבה הזו: אני מפחדת שכל חיי יתנהלו מחדר השינה, כמו היום, ואז חבל על 3 החדרים האחרים...

nikit1

New member
מה פתאום לאכול במיטה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם יש משהו שמטריף אותי זה פירורים במיטה!אני רחוקה מלהיות סטרילית בנוגע לכל שאר הדברים אבל אוכל במיטה...ל א !

אוסנת123

New member
תלוי...

מעדנים, גלידה ושתיה מותר. פירורים - אסור... (במיוחד לי - יש לי כשרון) בתקופה של הלימודים ניהלתי את חיי במיטה - הייתי לומדת ומכינה שיעורים רק במיטה!!! לא הייתי מסוגלת לשבת ליד שולחן כי זה היה משגע אותי. ואז, בימים הטובים ההם, לא עמדתי בפיתוי ומדי פעם גם הייתי אוכלת בין אינטגרל למטריצה... עכשיו כשאני חושבת על זה - זאת היתה תקופה מצחיקה!!! הייתי לוקחת כל מה שצריך בשביל השיעורים לאוניברסיטה למיטה - קלסרים, ספרים, כלי כתיבה, דפדפות, שתיה בצד אחד, אוכל בצד שני ומכינה שיעורים. פיתחתי כישרון אפילו להכין שרטוטים למיניהם בנוחות עם סרגל והכל... כשיקירי הבין שזה המצב אז הוא קנה לי לאפטופ ובכלל החיים נהיו יפים!!! מאז: הלאפטופ נגנב - שבוע לפני הגשת פרוייקט הגמר של התואר... אין יותר אוניברסיטה - אז לא לומדים... רק עובדים ועובדים.... סתם מתבכיינת... אני לבד בבית ויקירי הלך ללמוד עם חברים...

danonit

New member
היום לא...

אין סיבה מיוחדת - אולי כי סוף סוף יש לנו שולחן אוכל נורמלי, אז אנחנו עושים בו שימוש... בדירה הקודמת אכלנו רק מול הטלויזיה בסלון. גם אצלי כל תקופת הלימודים החיים התנהלו על הפוטון - הוא תמיד היה מכוסה בדפים וקלסרים, כוסות קפה מסביב וכמה אנשים זרוקים במצבים שונים של הכרה
כבר קרה שלמדתי עם חברה ונרדמנו תוך כדי שאני מקריאה לה משהו משעמם-על! גם הטלויזיה בחדר היתה מול הפוטון והטלפון לידו - ממש חמ"ל קטן

למעלה