ועוד שאלת פרמייר...

ועוד שאלת פרמייר...

באיזה גודל כדאי לשמור JPG בשביל שיתאים לגודל המסך בפרמייר מבלי להסתבך? אני סורקת המון תמונות לקליפ וזה מאוד יכול לעזור.

videokid

New member
720X576 גודל ל DV

יש כרטיסים שעובדים בגודל 768X576 יש אפשרות פשוט לבדוק לפי גודל הפריים ב מאפיינים של קובץ וידאו שאתם עובדים איתו

videokid

New member
הרזולוציה שלך נמוכה מידי

את כנראה עובדת ברזולצית מסך של 800X600 תעברי ל 1024X768 לפחות. (אפשר גם יותר) ויהיה לך יותר נוח, גם יהיה לך יותר מקום על המסך

איפה אני משנה

רזולוצית מסך? ובאותה הזדמנות- אני רואה שאתה מבין טוב את התוכנה- שאלתי שאלה ולא ענו לי עד כה : האם זה יתכן שאי אפשר לעבוד עם הTOOLS כל עוד קו הווליום והקי פריימס נראה לעין? או שאני עושה משהו לא בסדר- זה נראה לי ממש מטומטם ומסרבל את העבודה...

videokid

New member
היי... בנוגע ל TOOLS

כן לשנות רזולוצית מסך, דרך הגדרות המסך. עכשיו... אני עבדתי המון על פרימייר 4.2 6.0 ו6.5 עם פרמייר 7 לא עבדתי עוד מספיק ואני לא מרגיש בקיא מספיק כדי לענות לך בצורה מקצועית. בכל מקרה, יש עוד באגים בתכנה, ויכול להיות שזה אחד מהם אבל שוב, אני עדיין לא מכיר את הבעיה...

ב-PAL עם TV CROP../images/Emo16.gif

משתמשים ב-720X540 פיקסלים. והכי פשוט: בדקי את הגודל של הוידאו, ולפיו סדרי את גודל התמונות.
ניר

videokid

New member
תגובה לגבי CROP TV

CROP עושים רק כרטיסים כגון PINNACLE DC10 DC30 ותומאמים למינהם. לא ממולץ לעשות CROP, (בא ע"ח איכות) ואם דוגמים DV ישירות דרך FIREWIRE גודל הפריים הוא 720X576 ולא ניתן לעשות CROPPING

בכרטיסים האלו חובה לעשות קרופ../images/Emo16.gif

אחרת כל החלק התחתון של התמונה (בצפייה בטלוויזיה) קופץ לגמריי. בקשר לכרטיסים האחרים אני לא יודע.
ניר

datnyc

New member
גודל מסך

PAL הוא בגודל 768X576 כשעובדים על כל תוכנת עריכה צריך לקחת בחשבון שבשידור כלומר בצפייה בטלוויזיה מאבדים בכל צד 10%

למעלה