ועוד שירים...

קולאז

New member
ועוד שירים...

שירים בהם מופיעות שמות של ערים... (ולא מפרסומות!
)

קוציני

New member
אז כמה

last train 2 london - elo firt we take manhaten one night in bangkok new york new york רכבת לילה לקהיר ויש עוד המון ...

norbert

New member
שב"ק ס

מיבנה עד לרומא מבת ים עד אוקלהומה.. תתקעו בחצוצרה

t@li

New member
.......

Sting - English Man In New York שייגעץ - ניו יורק רפיח דיוויד ברוזה - חיפה (חיפה, חיפה, עיר אמיתית וואוהו..) Ella Fitzgerald - Paris Robbie Williams - The Road To Mandalay (?) R.E.M - All The Way To Rino מוניקה סקס- סאן חוזה (??)

M I R A G E

New member
יש מלאאאאאאאאאא

משינה:
אופטיקאי מדופלם ("רוצה לברוח כמו כולם לרומא או מרוקו אולי לטוקיו גם")
בלדה לסוכן כפול (ראש פינה)
רני בפריז (ניו יורק, פריז, טיחואנה)
המשפט (על כביש צדדי באבו גוש) - זאת עיר?
אז למה לי פוליטיקה עכשיו (ניו יורק, סן פרנסיסקו, ברלין, רמאללה)
מכונית (תל אביב)
דני (אמסטרדם, פריז) מוניקה סקס
סאן חוזה
מכה אפורה (תל אביב)
אלונה דניאל - על גגות תל אביב טוב, נו... נפסיק בנתיים

M I R A G E

New member
ועוד!

sting - english man in newyork
כוורת - ילד מזדקן (קמת והלכת לת"א בבוקר)
פריז-טקסס (לא זוכרת של מי)
הצ´ילי פפרז - קליפורניקישן
שלמה גרוניך - יש לי סימפטיה (לאומנות קונספטואלית בתל אביב)
אריק לביא - שיר הקטר (בתחנה בבאר שבע עמד קטר)
הכל פתוח - עופר לוי ולאה לופטיין (עפולה, אילת, ת"א)
מיכה שיטרית - טבריה (אבל את רוצה לנסוע לטבריה)
מילים חנה גלולדברג - אמסטרדם
לא זוכרת של מי "חיפה חיפה עיר אמיתית אוו אוו הוו) ועוד ועוד...

רון65

New member
עוד כמה...

לונדון - החשמליות אמסטרדם - נוער שוליים שלום לך ארץ נהדרת - יהורם גאון "הייתי בפריז וגם ברומא"

לא יכול לעצור את זה - יובל בנאי

"´82 הגבעות של ביירות... (פרנקו אומר תראו אנחנו יורים בטעות... לא יכול לעצור את זה, לא יכול לעצור את זה...)"

naps

New member
ועוד...

מאור כהן (נדמה לי)- חי בפלורנטין חולם על ניו-יורק-סיטי נדמה לי שכבר כתבו אבל אני לא בטוח: פרנק סינטרה- ניו יורק ניו יורק מוניקה סקס- עיניים טובות ("צרפתייה בחדר המתנה.... מחכים לרכבת בארץ זרה- לאנגליה, גם היא מוזרה.... האנגליות הן לא מביטות....") מוניקה סקס- עוד פעם ("הוא השמיע לה את המוזיקה שלו- תל-אביבית מאד..") איפה הילד- הביאו את הסתיו ("תל אביב מנמנמת בחום לשפת הים התיכון... תל אביב התהפכה על גבה...") איפה הילד- זוהי סדום זה מה שעולה לי עכשיו לראש. יצא רק עברי... ושמתי לב שפתאום היום הצטרפו די הרבה אנשים חדשים- ברוכים הבאים. תישארו איתנו...!

אני הולך

אני הולך לבית שאן.. וגם ירושלים של זהב... לא נפסיק לשיר- אם הבנזין מת"א עד ר"ג... בתי קפה- עברי לידר: למרות שחצי ת"א תסתובב כשתצעקי זכרון יעקב שלי זכרון יעקב לא תמצא מקום כזה כזה טוב!

Esmena

New member
"וצבי אומר, שתיכף זה עזה, ורק שלא

נלך כולנו לעזאזעל"(מעולם לא אנסה לכתוב את זה תיקנית) ומושבים מה?"גל מתוסכל, בנהלל" ( אתניקס-הבלדה על עמליה וגל(היא לא תשוב))

Michelle602

New member
עוד כמה../images/Emo20.gif

עוד פעם - מוניקה סקס "...הוא השמיע לה את המוסיקה שלו, תל אביבית מאוד..." משיח קרטון - חמי רודנר (אחלה שיר ד"א) "שלום לך תל אביב משורריך תינו אהבים..." ו...נראה לי... Bloodhound Gang - The Bad Touch "...sex is a Texas drought..." Counting Crows - Omaha "...Omaha somewhere in middle America..." Counting Crows - Raining in Baltimore..." עוד מעט אני אזכר בעוד...

למעלה