ועוד תהיות על חמ``ן שחקים.

dominik

New member
ועוד תהיות על חמ``ן שחקים.

טוב, אז למרות שזה היה נורא לא צפוי, עברתי את המבחני שלב 2 לחמ``ן תלפיות (``שחקים``). והמצב שלי אכן היה גרוע כמו שזה נשמע, כי זה היה מבדקים לכושר עבודה בקבוצה וחברתיות, ואני באשכרה הרבצתי שם למישהו. בכל מקרה, לשאלה הצפויה- מישהו יודע מה קורה בשלב 3? (מבדקי קצונה או משהו כזה). ודרך אגב, לכל מי ששאל פה אם הצבא דופק מניל``ות למאותרי חמ``ן- נכון ויציב. אתמול קיבלתי מני``לה שנראית בערך כמו משהו שנשאר מחבילת נייר טואלט משומשת. בקושי 3 וחצי אשכולות, וחצי מהם פקידות.וזה עם פרופיל 97!

ולדי

New member
מבדקי קצונה - תיהני...

טוב, כמו שאני מבין, אנחנו די באותה סירה, חוץ מזה שאני כבר את מבדקי הקצונה שלי עשיתי. בכל אופן, זה שעברת את שלב 2 לא אומר הרבה, כי לפי מה שאני הבנתי מאנשים, המבחנים הסוציומטריים האלה ומבדקי הקצונה הם בעצם שלבים מקבילים. מה שכן - מבדקי הקצונה מורכבים ממספר שלבים: 1. טופס פרטים אישיים, שכולל שאלות על המשפחה, על בית-ספר, על תכונות האופי שלך, ועל החיים בכלל - ארבעה עמודים של דיכאון. 2. דף שבו צריך לרשום קורות חיים שלך (עמוד וחצי-שני עמודים), רצוי בצורת סיפור אישי. 3. טופס השלמת משפטים, עם כחמישים משפטים אינפנטיליים כמו ``הילד היה שמח כי...``, ``אב טוב הוא...`` וכו`, אותם צריך להשלים באופן הכי לא מקורי שאפשר, בשביל שלא יאבחנו שריטות במוח. 4. שלב כיתה א` - צריך לצייר עץ, בית ואיש (יפה, עם כל הפרטים, עלים, שורשים, שביל ליד הבית, פירות, עניינים) ולרשום על כל אחד מהם כמה מילים. 5. מביאים תיקיה עם 7 או 8 תמונות משנת תרפפ``ו וצריך לנתח כל דמות בתמונות וכל תמונה בכללותה, בעשר שורות. בהצלחה, ונתראה בסיווג הבטחוני!!!

למעלה