ועוד.....

• פותח הנושא mesi
  • פורסם בתאריך

mesi

New member
ועוד......./images/Emo25.gif

ועוד שאלת פריסת שאלה. מה - נזיר צפוי - אביר החלומות לי - שש חרבות בתחום - מלכת המטבעות הכספי - שתי חרבות בטווח - תשע גביעים הקרוב - שוטה והרחוק - מלכת המטות סיכום - מלך החרבות אשמח ואודה לעזרה והרבה תודה

צ ל י ל 8

New member
היי מסי ../images/Emo140.gif

מספר הקלפים שפרסת אינו מתאים לניסוח השאלה. לפני הכל, אנא פרטי מהו מצבך הכספי ומדוע את שואלת את השאלה.. האם את עובדת?

mesi

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

כן אני עובדת הרבה שנים באותה חברה במעמד טוב ומשכורצת טובה. אולם אני גרושה זמן רב וחיה רק ממדכורת שלי. אין דירה ואין עודף כסף לצערי. אני עוברת לדירה קצת יותר טובה מהיום (שכורה) כי בדירה של היום רע לי ואני רוצה לשנות אנרגיות. השכר דירה יותר יקר ואני מקוה שאוכל לעמוד בהוצאות. אני לא מחפשת להיות עשירה רק שמצבי ישתפר קצת כי יש לי גם כמה התחיבויות. אשמח אם תנחי אותי מה ואיל לשאול. תודה

צ ל י ל 8

New member
מסי ../images/Emo142.gif

עשי פריסה קלטית ותשאלי: מה הפוטנציאל הכלכלי שלי לחצי שנה הבאה?

mesi

New member
../images/Emo24.gif

עשיתי פריסה קלטית כעצתך לשאלה מה הפוטנציאל הכלכלי שלי לחצי שנה הבאה ולהלן התשובות: 10 - כח 4 - שבעה גביעים 9 - תשעה מטות 6 - מלכת הגביעים 1 - עשר חרבות 5 - אביר החרבות 8 - מלכת המטבעות 2 - מלכת המטות 7 - שלושה חרבות 3 - שלושה מטות ושוב חיבוק ותודה

צ ל י ל 8

New member
מסי ../images/Emo185.gif

10- כוח 4 - שבעה גביעים 9 - תשעה מטות 6 - מלכת הגביעים 1 - עשר חרבות 5 - אביר החרבות 8 - מלכת המטבעות 2 - מלכת המטות 7 - שלושה חרבות 3 - שלושה מטות אני חושבת שאת לוקחת את הדברים קשה יותר ממה שהם באמת. את צריכה לדעת לראות קצת קדימה ואז תהיי פחות באשיות לגבי המצב הכלכלי. את צריכה ללמוד לתכנן מראש את ההכנסות וההוצאות שלך. היו תקופות שבהם לא עמדת בפיתוי ואולי הוצאת יותר מדיי כספים ממה שבאמת צריך, אבל את צריכה לשמור טוב טוב ולעשות שיקולים הגיוניים ולאו דווקא רגשיים. שוב, אני חושבת שיש פער בין מה שאת רואה את עצמך לבין איך שאנשים אחרים רואים את המעמד הכספי שלך. אין ספק שעם קצת מאבק מצידך ולראות את הדברים בצורה פחות "רעה" ממה שהוא באמת - יתן לך את הכוח להמשיך הלאה. לא קל, אבל גם לא בלתי אפשרי.

למעלה