ועוד תמרור חדש בעזה...
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 23/3/04 #2 ועוד הומור שחור... מספרים היום שמיד כשעלה השמיימה..החל לרוץ לעבר 70 הבתולות שחיכו לו שם עד שמישהו הזכיר לו שאת הביצים הוא השאיר למטה...
ועוד הומור שחור... מספרים היום שמיד כשעלה השמיימה..החל לרוץ לעבר 70 הבתולות שחיכו לו שם עד שמישהו הזכיר לו שאת הביצים הוא השאיר למטה...
S Sefy New member 23/3/04 #3 רק את הביצים שכח למטה ? מה עם הידיים והרגליים והמוח ? טוב, תמחק מוח, לא היה לו הרבה
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 23/3/04 #4 איך אתה יודע על המוח? ידעתי שאתה קשור אליו....תשכח מהטרמפ.
S Sefy New member 23/3/04 #8 אוף! משבית שמחה אחד ../images/Emo3.gif נלך אל האישה... אה .. רגע... אין לי
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 23/3/04 #9 ספי...בסוף כמו ילדתה וחיפו... אנחנו עלולים להתחתן (אל תיקח את זה באופן אישי...הרי אפילו לא פגשתי אותך עדיין) אבל אם זה היה מתממש היינו התשובה ההולמת לזוג הסוטות (מהנושא) האלה.
ספי...בסוף כמו ילדתה וחיפו... אנחנו עלולים להתחתן (אל תיקח את זה באופן אישי...הרי אפילו לא פגשתי אותך עדיין) אבל אם זה היה מתממש היינו התשובה ההולמת לזוג הסוטות (מהנושא) האלה.
S Sefy New member 24/3/04 #11 אל תדאג, אין סכנה כזו ../images/Emo3.gif אני פשוט לא נמשך לגברים, לא יודע למה
י ילדת הכוכבים New member 24/3/04 #12 איך תשובה ../images/Emo35.gif אתה לא יודע שלנשים אף פעם אין תשובה הולמת
י ילדת הכוכבים New member 24/3/04 #16 אני מתחילה להשמע כמו תקליט שבור.. כמה פעמים צריך להסביר לך תשובה של נשים היא תמיד רלוונטית תשובה של נשים היא תמיד הגיונית אתם פשוט לא אינטלגנטים מספיק להבין אותה
אני מתחילה להשמע כמו תקליט שבור.. כמה פעמים צריך להסביר לך תשובה של נשים היא תמיד רלוונטית תשובה של נשים היא תמיד הגיונית אתם פשוט לא אינטלגנטים מספיק להבין אותה