"ועורב צועק צועק צועק עליי....."

tomerldt

New member
"ועורב צועק צועק צועק עליי....."

נתחיל את הסקר בתודה למעיין שכתבה לנו את הסקר בשבוע שעבר
שם:
אלבום השבוע:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:
מצב הרוח שלי עכשיו:
הרגע הטוב בשבוע:
הרגע הפחות טוב בשבוע:
סיכום השבוע במשפט אחד:
סיבה לחכות לשבוע הבא:
תוכניות לסופ"ש:
3 דברים שהייתי לוקח לאי בודד:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
תמונה: שבת שלום לכולם!
שיהיה סופ"ש נעים ורגוע

maayani d89

New member
"יקירתי"

תודה
שם: מעיין
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: "כשזה עמוק"
אלבום השבוע: דיסק של אסף אמדורסקי
שיר השבוע של קורין: "שיר לשירה"
שיר השבוע לא של קורין: "יקירתי" של אמדורסקי אסף
מצב רוח שלי כרגע: מ-ע-ו-ל-ה
הרגע הטוב בשבוע: יום רביעי בערב, כיבוי אורות לשכבת ז-ח ושכבת י'
וחוג היפ- הופ וגם... גילתי שבן דוד שלי חניך בפניימיה שאני נמצאת בה
הרגע הפחות טוב השבוע: רגל שמאל נפתח הפרק עם ה-משקית
סיכום השבוע במשפט אחד: היה שבוע מאתגר, מעניי ן
ונתן זוויות ראייה חדשה
סיבה לחכות לשבוע הבא: במהלך כל השבוע חפיפה עם שכבות הגיל. יום שישי בערב, הכרות פורמלית עם החניכים
3 דברים שהייתי לוקחת לאי בודד: אוכל ומים אכילים ושתיים. כלי כתיבה ודפים. מחשב נייד.
ציטוט השבוע: "אני מכיר אותך- את הבת דודה של סנדרה ודפנה!" שבת שלום!!!

m757

New member
מי אוהב את השבת? ../images/Emo8.gif

שם: מיכל אלבום השבוע: הראשון של אביתר בנאי שיר השבוע של קורין: פרשדונה
שיר השבוע לא של קורין: שמתי לי פודרה שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: hit me - תמר אייזנמן
מצב הרוח שלי עכשיו: נחמד הרגע הטוב בשבוע: הופעה של תמר אייזנמן
הרגע הפחות טוב בשבוע: רוב השבוע סיכום השבוע במשפט אחד: "יש רגעים שלא זקוקים למילים, יש על הלחי דמעה" סיבה לחכות לשבוע הבא: אולי דברים יסתדרו תוכניות לסופ"ש: חזרה. 3 דברים שהייתי לוקח לאי בודד: מחשב עם אינטרנט ורמקולים שבתוכו כל המוסיקה שאני צריכה, גיטרה ומפרט.
ציטוט השבוע (מתוך שיר\\ספר\\טלויזיה\\כל דבר אחר) : רועי: "מיכל אני לא יכול, אתה פותח את זה וזה פשוט גוש של מלל !"
תמונה: מויטנאם

tomerldt

New member
פשוט לא נראה אמיתי...

נראה כמו הרקעים האלה שמקבלים עם windows... הדברים החלומיים האלה שפשוט לא נקלט בראש שהם אמיתיים...

m757

New member
אני יודעת..

באמת ביום שהיינו שם זה הרגיש כמו חלום..

A m 0 s

New member
ובכן...

שם: Amos אלבום השבוע: ורד קלפטר - קן אדום קו שחור שיר השבוע של קורין: ארץ קדושה שיר השבוע לא של קורין: חשבתי שאני יודע.. אבל אני כבר לא יודע.. ככה שאין לי מושג! שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: מלך - דנה ברגר מצב הרוח שלי עכשיו: בין סביר למגעיל! הרגע הטוב בשבוע: היו כמה כאלה! הרגע הפחות טוב בשבוע: היום אחה"צ! סיכום השבוע במשפט אחד: "הגעתם למשיבון הפנימי של אבארבנל, אנו לא יכולים לענות כרגע עקב עומס יוצא דופן, אנא השאירו את מס' הטלפון שלכם, ונחזור בהקדם. תודה ולהתראות! סיבה לחכות לשבוע הבא: כי ב"ה יהיה יותר טוב
תוכניות לסופ"ש: --- 3 דברים שהייתי לוקח לאי בודד: גיטרה, דנה ברגר ועוד משהו:-X ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "תראה זה לא פשוט כל העסק הזה, מסתבר..." (מתוך "זה לא פשוט"; מילים: דנה ברגר
וצרויה להב) תמונה: לא בא לי!

maayani d89

New member
../images/Emo23.gif

אולי נסדר לך דייט חביב עם דנה'לה למחר בערב?
לכבוד יום האהבה...

tomerldt

New member
אנפורומנטיקה? ../images/Emo14.gif

שם: תומר אלבום השבוע: אנטרטיקה - סוף סוף יש לי אותו שיר השבוע של קורין: בואי אליי מתוך כשזה עמוק שיר השבוע לא של קורין: Baby Can I Hold You - Tracy Chapman שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: "אין לנו במלאי" - עוד כמה פעמים אצטרך לשמוע את המשפט הזה כשאני אבקש את "פירות אסורים" בחנויות דיסקים?!?! מצב הרוח שלי עכשיו: עייייייף ויוצא עוד כמה דקות לטסט הרגע הטוב בשבוע: נלך על זה שקניתי את אנטרטיקה ועוד דיסק נחמד... הרגע הפחות טוב בשבוע: או שרירים ברגליים תפוסים בצורה חולנית, נוו לא נורא זה כבר עובר נראה לי סיכום השבוע במשפט אחד: שכחתי את כל השבוע הזה :-O סיבה לחכות לשבוע הבא: אממ כדי ששוב יגיע יום שישי ויהיה לי קובה? תוכניות לסופ"ש: להתחיל להבין שעוד שבועיים אני מתגייס :-| 3 דברים שהייתי לוקח לאי בודד: סיר קובה, מחשב עם כל המוזיקה שלי וגיטרה
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "לעיוורים יכולה לכאוב העין?"
לא נפרט מעבר לזה.

למעלה