ועידת וידאו...

ועידת וידאו...

אני מעוניין לעשות ועידת וידאו בין 2 משרדים של חברה. 2 המשרדים מחוברים ב-ADSL. השאלות הן כאלה: 1. האם זה יעבוד טוב? ז"א האם רוחב הפס הוא מספיק, או שזה יעבוד מקוטע? 2. האם ניתן לחבר 2 מצלמות ויותר בכל צד (מבחינה טכנית ומבחינת רוחב פס)? בתודה מראש...

antidot

New member
---->

בשביל לקבל VIDEO CONFERENCE למלא תצטרך רוחב פס הרבה יותר רציני. במקום עבודתי עובדים עם שלושה קווי ISDN של 128 (איכות טלוויזיה)... אם אתה רוצה משהו ברמה של WEBCAM הרוחב פס לדעתי יספיק, למרות שADSL הוא לא הבחירה האופטימלית בשביל העברת מולטימדיה. הרי קצב העלאה נמוך... לא צריכה להיות בעיה לחבר 2 מצלמות אבל שוב, הרוחב פס של ADSL חונק... אם אתם מעוניינים במשהו רציני, חברת בינת משווקת פתרונות חומרה לדברים האלה. אני מציע לך לבדוק את העסק עם 2 מצלמות אינטרנט... Antid0t

maCr0T

New member
הממממ

האם זה יעבוד טוב? תלוי בהמון דברים, במצלמה, בתכנה, בחיבור... אם יש לך מצלמה סבירה, תכנה סבירה, חיבור ADSL1.5 זה יעבוד טוב מאוד, גם ADSL0.5 יעבוד אבל קצת לאט. ככל שיהיו יותר מצלמות זה יהיה יותר איטי, 2 מצלמות 1/2 מהירות maCMillAN

dov98

New member
אפשרות נוספת זה לקחת ל2

המשרדים את החבילה הגדולה לזמן מוגבל (לנסיון לשבוע מבזק ומהספק), כי יש אפשרות כזו.

איזה חיבור כן מומלץ?

יש חיבור מהיר יותר במחירים סבירים? אני לא מדבר על T1\3 ששמעתי שמחירם בשמיים...
אגב, אם משהוא מכיר חברה שמתעסקת בנושא - אשמח לקבל את פרטיה.

antidot

New member
---->

כפי שכבר אמרתי: חברת "בינת" משווקת פתרונות בתחום. אצלנו יש מכשיר של PICTURETEL שהם סיפקו לנו שעובד עם שלושה קווי ISDN של 128 שמאפשרים לנו לעשות שיחות וועידה וישיבות ONLINE עם ארה"ב. פרטים ב: http://www.bynet.co.il/bvc/ Antid0t

matrixnk

New member
כן זה אפשרי

יש תוכנה שנקראת netmeeting בה תוכלו לעשות זאת תלחץ על התחל = הפעלה = ותרשום שם conf והיא תעלה

dov98

New member
hehehe , עם זה הועידה תהיה

בגודל בול ובאיכות לא מי יודע מה.

למעלה