ועכשיו אחריי שכולנו שמענו

actimel

New member
ועכשיו אחריי שכולנו שמענו

מה דעתכם על הדיסק? איך התרשמתם? אהבתם? התאכזבתם? כולם מוזמנים לקחת חלק

actimel

New member
../images/Emo26.gifדעתי

*הדיסק פשוט מעולה (וכמובן שארכוש אותו) *איך התרשמתי? מלאני יודעת לעשות מוסיקה! ברור שלא התאכזבתי... *חשבתי שלאור השמעות הדיסק יכלול בתוכו יותר קצב. משהו בסגנון של מדונה. אני חושבת שרק כך מלאני תוכל לפרוץ שוב לתודעה. ***יחסי ציבור של רד גירל רקורדס - ביזיון! אין דחיפה, מאוד אנמי וזה חבל.

דעתי על הדיסק הרביעי של מלאני:

ללא ספק אני חושבת שזה הדיסק הכי טוב של מלאני עד עכשיו. היא פשוט משתפרת מדיסק לדיסק... לפי דעתי, הדיסק רגוע והשירים חודרים ללב ולנשמה. אני התאכזבתי מיחסי הציבור. בעיתונים בארץ לא כתבו מילה אחת על הדיסק הזה.

איך שמעתם? הורדתם?

פושעים... =\

lobo 50

New member
YouTube

אם אתם רושמים בחיפוש melanie c יש כול הרבה קישורים מגניבים כמו כול השרים של האלבום החדש ברצועת של קליפים

gaga9

New member
אחלה דיסק

באמת דיסק מדהים אהבתי הכל בו את המילים המוזיקה מדהימה וכמובן הזמרת הדבר היחידי שקצת הורס זה שלא הרבה אנשים יודעים שיצא בכלל דיסק חדש וכמה טוב הוא

actimel

New member
פעם מאה ואחת (בעצם רק מאה)

כי מאה ואחת...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היידה שרה! אוקצור, רד גירל רקורדז ביזיון! איפה יח"צ? מה קורה איתם? זה דיסק מצויין ואנשים לא יודעים שהוא קיים. אני לוקחת את מיכלי בתור היח"צ של רד גירל. ואם היא תכשל... נעביר אותה להיות אשת יח"צ של נלי פורטדו חחחחחחחחחחחחחח והיא בטח תשמח

gaga9

New member
למה לא

עכשיו שהתפטרתי מכל הכאב ראש שהיה לי יש לי יותר זמן ליחצ"ן אותה וגם להכנס לפה תאמת התגעגעתי אליכם

actimel

New member
ליחצן אותה = מלאני/נלי?

אנחנו מחייבים אותך לענות! ***לא מיחצנת את נלי פורטדו כפרה***

gaga9

New member
אז ככה

סוריי שלקח לי הרבה זמן לענות אבל ככה זה שנמצאים רחוק מאוד בכל אופן כן למה לא גם נלי יכולה לבוא על הדרך אבל ברור לכם שמלאני בשבילי היא מקום 1

למעלה