אני רוצה לדעת מי ברא את כדור הארץ
הוא כבר קיים כמה בליונים של שנים נכון ? ומי שם את הירח ליד כדור הארץ ואת השמש בצורה כל כך מסודרת שגרמו לחיים בכדור הארץ , ומי ברא את הגלקסיה שלנו , ובכלל יש מליוני גלאגסיות בעולם מי ברא את כולם ? ואת אלוהים מי ברא ? ואיפה אלוהים גר ? אמא של אלוהים ילדה אותו ? רגע ואמא של אלוהים בקעה מהביצה ? מה קדם למה הביצה או התרנגולת ? למה אלוהים לא רוצה שאני יאכל חלב אחרי בשר , מה אכפת לו ? ומה מפריע לאלוהים שאני רואה טלוויזיה בשבת אני רוצה לשאול אותו איפה הוא ? הנקודה שהמיעוט של האנשים פה הם בכיינים וקוטרים לא משנה כמה שיאכילו אותם בכפית הם ירצו עוד לא משנה איזה תשובות הם יקבלו זה לא יספק אותם השורה התחתונה שזה לא משנה איך הכל התחיל באי לעלילה של הסיפור , מה שמשנה זה איך הסיפור יסתיים . ומבחינת העלילה של הסיפור הוא התחיל בנקודה הזאת לפני 2000 שנה וכן האי היה קיים לפני זה ובטח אמא של גיקוב לא היתה השומרת של האי הרביעית ואפילו החמישית אבל שוב זה מעניין לי את התחת . הם קישרו במיוחד בפלאשבק למערה את 2 ההתחלות של הסיפור מבחינת כל הדמויות ?(אבל רוב האנשים יותר מידי סתומים כדי להבין את זה ) ועוד משהו יש עוד שלושה פרקים באמת נראה לכם שזאת הפעם האחרונה שנראה את גיקוב או את האור בלי ללמוד עוד הם רק הציגו אותם בפרק הזה הם עוד לא הסבירו כלום סבלנות