ועכשיו אחרי שאנחנו יודעים

atrio6

New member
ועכשיו אחרי שאנחנו יודעים

איך הגיעו \ נוצרו ג'יקוב וסמוקי. נפתחה השאלה - מי זאת לעזאזל האמא? מאיפה לה יש כוחות? ממתי היא שומרת על האי? התסריט בסך הכל השליך את אותם שאלות פתוחות שהיו על גיקוב ועל סמוקי על האמא. כלומר אותם שאלות הוקפצו ונשארו פתוחות דור אחד אחורה.

A m o s 2 9

New member
כל שאלה רק תוביל לשאלות נוספות

מן הסתם, היא הגיעה לאי במקרה אחרי שהספינה שלה התרסקה ומישהו אחר שכבר היה שם מינה אותה למחליפה שלו והעניק לה חיי נצח באמצעות לחש ושתיה מבקבוק היין. זה די מזכיר את מה שקרה בברבור.

galv22

New member
ממש לא נכון

תשובות גרועות גוררות עוד שאלות. אני אתן לך דוגמה: " היו היה אדם שמצא אי עם אור והחליט ולהגן עליו ולמנות אחריו אנשים לתפקיד" זה לא הסבר יותר מדי מעניין ורציני, אבל הוא לא גורר עוד שאלות. הייתי מצפה מסדרה כמו אבודים לתת תשובה בסגנון הזה (הכוונה בכך שהיא לא תגרור עוד שאלות) רק כמובן יותר מעניין ויותר מיוחד. הייתי מצפה שלא יתנו עוד סיפור ג'ייקוב, שייתנו איך הכל התחיל באמת. נטו העבירו את השאלות על ג'ייקוב לאמא שלו.

austin1

New member
אני רוצה לדעת מי ברא את כדור הארץ

הוא כבר קיים כמה בליונים של שנים נכון ? ומי שם את הירח ליד כדור הארץ ואת השמש בצורה כל כך מסודרת שגרמו לחיים בכדור הארץ , ומי ברא את הגלקסיה שלנו , ובכלל יש מליוני גלאגסיות בעולם מי ברא את כולם ? ואת אלוהים מי ברא ? ואיפה אלוהים גר ? אמא של אלוהים ילדה אותו ? רגע ואמא של אלוהים בקעה מהביצה ? מה קדם למה הביצה או התרנגולת ? למה אלוהים לא רוצה שאני יאכל חלב אחרי בשר , מה אכפת לו ? ומה מפריע לאלוהים שאני רואה טלוויזיה בשבת אני רוצה לשאול אותו איפה הוא ? הנקודה שהמיעוט של האנשים פה הם בכיינים וקוטרים לא משנה כמה שיאכילו אותם בכפית הם ירצו עוד לא משנה איזה תשובות הם יקבלו זה לא יספק אותם השורה התחתונה שזה לא משנה איך הכל התחיל באי לעלילה של הסיפור , מה שמשנה זה איך הסיפור יסתיים . ומבחינת העלילה של הסיפור הוא התחיל בנקודה הזאת לפני 2000 שנה וכן האי היה קיים לפני זה ובטח אמא של גיקוב לא היתה השומרת של האי הרביעית ואפילו החמישית אבל שוב זה מעניין לי את התחת . הם קישרו במיוחד בפלאשבק למערה את 2 ההתחלות של הסיפור מבחינת כל הדמויות ?(אבל רוב האנשים יותר מידי סתומים כדי להבין את זה ) ועוד משהו יש עוד שלושה פרקים באמת נראה לכם שזאת הפעם האחרונה שנראה את גיקוב או את האור בלי ללמוד עוד הם רק הציגו אותם בפרק הזה הם עוד לא הסבירו כלום סבלנות

אז זהו שלשאלות שלך דווקא יש תשובות

בכל מה שנוגע לכדור הארץ והירח והגלקסיות אנחנו יודעים המון, אם כי לא הכל. יש לנו ידע די מבוסס מה קרה מאז בערך 0.0000000000000000000000000000000000001 שניות מהמפץ הגדול (מספר אמיתי, לא סתם זרקתי אפסים), לפני 13.7 מיליארד שנים בערך, ועובדים קשה לדעת מה קרה גם בשבריר השנייה שלפני-כן. ואלוהים הוא המצאה של האדם כך שמי שאיכפת לו אם אתה אוכל חלב אחרי בשר או רואה טלוויזיה בשבת זה בסך הכל אנשים שקבעו את הכללים האלה או ממשיכי דרכם. ומה שיפה הוא שלפחות בחלק מהנושאים - אבודים מסתמכת על הידע שלנו בתחומים הנ"ל כך שהתעלומות אינן ממש תעלומות.

twoo1

New member
ותחשוב כמה זמן היה לוקח לך להסביר את זה

כמה זמן ייקח לך להסביר את הידע שיש בנוגע למה שקרה ביקום 0.0000000000000000000000000000000000001 שניות מהמפץ הגדול? זה שיש ידע לא אומר שאין שאלות שמובילות אליו. אני חושב שהיוצרים צודקים ואין דרך טובה להציג את כל ההסטוריה של האי מהרגע שהוא נוצר ועוד מלפני כן. איכות התשובות שכן ניתנו היא כבר נושא אחד ונתונה לטעם האישי של כל צופה.

בהחלט

הם לקחו קטע קטן מהפיזיקה, חורי תולעת (ומה שמאפשר אותם - חומר אקזוטי ואפקט קזימיר) ועל הקטע הזה ביססו חלקים מהסידרה. כמובן שאין להם כוונה לכסות את כל תולדות האי ו/או היקום.

Lto22

New member
../images/Emo58.gifהיין המכושף...

אז האמא לחשה משהו ונתנה לג'ייקוב לשתות ממנו, אבל מה יהיה עכשיו כשאין מישהו שיגיד את מילות הקסם על היין ש|המחליף של ג'ייקוב| צריך לשתות?

austin1

New member
למה אתה חושב שגיקוב לא יודע את המלים האלה ?

שגיקוב קיבל את התפקיד כמו שראינו בפרק הוא לא ידע לאן הוא נכנס (הוא לא ידע כלום ) אבל עברו כבר 2000 שנה הוא יודע הכל ,פשוט לא הראו לך את זה תסיק מסקנות לבד. איזה אנשים חסרי דמיון וחשבתה על זה שאולי המילים ושתיית היין הם רק סמבוליות ? זה פשוט טקס זה יכול באותה מידה הוא יכול...
בפרק האחרון גיקוב ימלמל את המילים האלה ויתן לוינסט בונזו שהוא יהפוך אותו לגיקוב החדש

למעלה