ועכשיו אנחנו....

מיה30

New member
ועכשיו אנחנו....

כל הזמן אנחנו פה ממליצים על קלטות, הצגות ואתרים לילדים ואני חושבת שבאיזה שהוא מקום יש גם אותנו...כן אנחנו אילה שנשתכחו להם בטרדות היומיום.... אז עכשיו אני רוצה להמליץ על הצגה-מופע לנו הגדולים למען האמת...יותר לנשים שביננו ההצגה נקראת ``מה שלומך את...`` שתי נשים מציגות בצורה מצחיקה ומדהימה תמונות מחיי הנישואין שלהן אבל...למרבה הפלא....הן מספרות עלינו בדיוק!!! במשך כל ההצגה הן מכינות לסירוגין סלט פירות בסוף ההצגה הן מכבדות את המוזמנים בסלט פירות מעשה ידיהן ו...טרי אני הייתי על הרצפה חזרתי הביתה עם בטן כואבת מרוב צחוקים מומלץ בכל פה הצגת חובה!!! תבלו... מיה30 {תרבותית להפליא} :)

newmom

New member
אני בשלב של הנקהכל שעתים.אבל

שמעתי שזו הצגה מהחיים.

אמיר.

New member
כל שעתיים ??????

ראשית - מזל טוב. שנית - בהצלחה עם ההנקה... אל תשברי !!!! כמה שיותר - יותר טוב. רעיתי השתמשה במשאבה של מדלה היא מצאה אותה נוחה ולא כואבת ואני `הנקתי` חלב אם ... :) רק נחתתתתתתתתתתת ובריאות כמובן !!!

מיה30

New member
למען האמת....

לא יודעת אם זה מתאים לגברים בכלל... אולי גברים עם אומץ כי... הן כל הזמן ``יורדות`` על הגברים והגברים הבודדים שהגיעו להצגה זכו ל``טיפול`` מיוחד {ההצגה היא בשיתוף הקהל} לגבי הצניעות... אני חושבת שאחת מהן דתיה אז....מקווה שעונה על השאלה מיה30

אמיר.

New member
הבה נבהיר.

ראשית - לא פוחד שירדו על גברים - מגיע להם. (אני תמה מה כבר אפשר לרדת עלי..) שנית לגבי צניעות. לא מדובר רק בלבוש. האם הלשון נקיה ? האם הנושאים אינם נוגעים בענינים שהשתיקה יפה להם ? .......

אילה.

New member
סליחה, אבל...

איזה נושאים הם כל כך נוראיים, שהשתיקה יפה להם? מה, לא כולנו בני אדם? המממממ ואני חשבתי שכן :) אילה שהיא גם אדם

אמיר.

New member
לא נורא בכלל.

למה נורא ? יש דברים נוראים ודוקא עליהם שווה לדבר. אני התכוונתי לכל מה שקשור ליחסי אישות. בעיני זה לא חומר לצחוק. אבל את יודעת מה ? אולי כן אפשר לצחוק. אבל בלי ניבול הפה. אני אכתוב משהו על ניבולי פה בנפרד.

מיה30

New member
זהו ש...

יש צחוקים אבל...בלי ניבולי פה ואני חושבת שכבר עניתי למעלה שאחת מהן דתיה אז לא רק לגבי הלבוש אלא גם לגבי השפה יאללה לכו כבר לראות את ההצגה יוווווו כמה אתם מדברים בחיי מיה30 {מחייכת} :)

למעלה