ועכשיו אני . וכך היה ...מרתון בסימן 5 ../images/Emo70.gif
אתחיל מהסוף ... רק עכשיו מצליחה ק3ת לאסוף את ע3מי ולהבין מה היה שם ... היה את דיוויד רודריגז - היה את נתי רושה היה את איתי דגן היה את יאיר ואנוכי גם ... אני מניחה שאתם מבינים מה עבר עליי מהרגע שה3לחתי לפ3ח את הבונקר - יאיר ולגלות מה יהיה . 4 כרישים , שועלי במות ואירועים , תותחי על .. ואני . אתם מבינים שלהביא לאימון כאלה מדריכים והכל הכל למען יפי ? נכנסתי לשיתוק זמני . זה לא יהיה פשוט , חשבתי לע3מי . אבל לא אאכזב . מסכן יאיר ... כל השבועיים אני שואלת אותו : " מה עם המוסיקה" .. בכל זאת אירוע ענק , מחייב ... והוא " יהיה בסדר" ואני ממשיכה ... והוא מחייך . להכין דיסק למרתון דורש לפחות לפחות בה3נעה ... 10 ? 12? שעות ?~! ( טוב -לפחות לי . ) והוא ממשיך באדישות שלו - עד שנשבר . ישששששששש! ה3לחתי להפילו . , אבל - "אני פוחדת" ! ומכאן הדברים התגלגלו בק3ב מהיר .. ובדופק גבוה ביותר - אנאירובי . הגענו לרגע . אימאאאאאאאאאאאא! שבת בבוקר - היום . התכנון היה על 35 אופניים ... נו וברור לכולם שהיו שם 50 ... עוד רוכב ועוד רוכב ועוד רוכב ... והחדר מתמלא .. וגדוש ... ולא ר3ינו לאכזב אף אחד ... באיחור של 10 דקות 3אנו לדרך . לפני ההחלה - כ כך התרגשתי ופחדתי שאתאבן ... המדריכים המדהימים , שבאו רק לתת - חיבקו אותי , חיזקו אותי , עודדו ... והבטיחו - שאני שם לא לבד . הם פה בשבילי . הרגשתי את החיבוק שלהם לכל אורך הדרך ... כמה אהבה !!!!!!! כמה פרגון ! כמה נתינה !!! יו3אים אל דרך- כבר מהרגע הראשון הבנתי , שזו המתנה הכי נפלאה שקיבלתי ..ההתרגשות הע3ומה של האנשים ואנרגיות שהתפר3ו על ההתחלה - הבטיחו לי שזו תהייה - החגיגה !!!! כל מדריך הוביל את הקהל בממו3ע של 22 דקות ... כל אחד בדרכו המיוחדת והדרך שהוא יודע לגעת בקהל ..כל כך מגוון . אחד אחרי השני - וכולנו איתו . מתחשבים זה בזה ... יודעים להשאיר את הכוח של המתאמנים למדריך האחר ... הם באו ביחד למען הנתינה הם באו כקולגות ולא משום מקום מתחרה .... wowwwwwwwwwww !!!! העו3מות באולם , האנרגיות שעפו לשמיים , המתאמנים המיוחדים , האורחים הרבים ... הגענו אליי . החמישית במספר ... ידעתי - שאני הולכת להם את הSHOW של ה- LIFE שלי ... הם היו שלי .הם הלכו אחריי .... הם זרמו איתי אל העלייה ואל המישור ... אל העקיפה ... ואל הסוף ... ע3רתי את המוסיקה לאחר עלייה קשה של שושנה דמארי- "עודני כאן"- כמה משמעותי ... התחילה ספירה לאחור .. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 והם סופרים איתי .... ואז final countdown . בשחרור על רקע של המנגינה "לתת" הקראתי משהו .. שיסביר לכם למה " מרתון בסימן חמש " . דייוויד , נתי , איתי ויאיר - מילה אחת ת-ו-ד-ה- !!!!! זוהי מתנה , לכל החיים . מרתון בסימן חמש בהודעה נוספת -מוזמנים לקרא לקרא .