ועכשיו אני . וכך היה ...מרתון בסימן 5

• פותח הנושא gin11
  • פורסם בתאריך

gin11

New member
ועכשיו אני . וכך היה ...מרתון בסימן 5 ../images/Emo70.gif

אתחיל מהסוף ... רק עכשיו מצליחה ק3ת לאסוף את ע3מי ולהבין מה היה שם ... היה את דיוויד רודריגז - היה את נתי רושה היה את איתי דגן היה את יאיר ואנוכי גם ... אני מניחה שאתם מבינים מה עבר עליי מהרגע שה3לחתי לפ3ח את הבונקר - יאיר ולגלות מה יהיה . 4 כרישים , שועלי במות ואירועים , תותחי על .. ואני . אתם מבינים שלהביא לאימון כאלה מדריכים והכל הכל למען יפי ? נכנסתי לשיתוק זמני . זה לא יהיה פשוט , חשבתי לע3מי . אבל לא אאכזב . מסכן יאיר ... כל השבועיים אני שואלת אותו : " מה עם המוסיקה" .. בכל זאת אירוע ענק , מחייב ... והוא " יהיה בסדר" ואני ממשיכה ... והוא מחייך . להכין דיסק למרתון דורש לפחות לפחות בה3נעה ... 10 ? 12? שעות ?~! ( טוב -לפחות לי . ) והוא ממשיך באדישות שלו - עד שנשבר . ישששששששש! ה3לחתי להפילו . :) , אבל - "אני פוחדת" ! ומכאן הדברים התגלגלו בק3ב מהיר .. ובדופק גבוה ביותר - אנאירובי . הגענו לרגע . אימאאאאאאאאאאאא! שבת בבוקר - היום . התכנון היה על 35 אופניים ... נו וברור לכולם שהיו שם 50 ... עוד רוכב ועוד רוכב ועוד רוכב ... והחדר מתמלא .. וגדוש ... ולא ר3ינו לאכזב אף אחד ... באיחור של 10 דקות 3אנו לדרך . לפני ההחלה - כ כך התרגשתי ופחדתי שאתאבן ... המדריכים המדהימים , שבאו רק לתת - חיבקו אותי , חיזקו אותי , עודדו ... והבטיחו - שאני שם לא לבד . הם פה בשבילי . הרגשתי את החיבוק שלהם לכל אורך הדרך ... כמה אהבה !!!!!!! כמה פרגון ! כמה נתינה !!! יו3אים אל דרך- כבר מהרגע הראשון הבנתי , שזו המתנה הכי נפלאה שקיבלתי ..ההתרגשות הע3ומה של האנשים ואנרגיות שהתפר3ו על ההתחלה - הבטיחו לי שזו תהייה - החגיגה !!!! כל מדריך הוביל את הקהל בממו3ע של 22 דקות ... כל אחד בדרכו המיוחדת והדרך שהוא יודע לגעת בקהל ..כל כך מגוון . אחד אחרי השני - וכולנו איתו . מתחשבים זה בזה ... יודעים להשאיר את הכוח של המתאמנים למדריך האחר ... הם באו ביחד למען הנתינה הם באו כקולגות ולא משום מקום מתחרה .... wowwwwwwwwwww !!!! העו3מות באולם , האנרגיות שעפו לשמיים , המתאמנים המיוחדים , האורחים הרבים ... הגענו אליי . החמישית במספר ... ידעתי - שאני הולכת להם את הSHOW של ה- LIFE שלי ... הם היו שלי .הם הלכו אחריי .... הם זרמו איתי אל העלייה ואל המישור ... אל העקיפה ... ואל הסוף ... ע3רתי את המוסיקה לאחר עלייה קשה של שושנה דמארי- "עודני כאן"- כמה משמעותי ... התחילה ספירה לאחור .. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 והם סופרים איתי .... ואז final countdown . בשחרור על רקע של המנגינה "לתת" הקראתי משהו .. שיסביר לכם למה " מרתון בסימן חמש " . דייוויד , נתי , איתי ויאיר - מילה אחת ת-ו-ד-ה- !!!!! זוהי מתנה , לכל החיים . מרתון בסימן חמש בהודעה נוספת -מוזמנים לקרא לקרא .

gin11

New member
ועכשיו - מרתון בסימן 5 - קריאה נעימה

את זה קראתי בשחרור לא ממש יודעת מהיכן להתחיל היום הזה הוא בסימן חמש היום – ממש מסתיימות להן כמעט חמש שנים מהרגע שבו קיבלתי את אותה בשורה והיום – גם מציינים יובל של חיים ועל הבמה חמישה מדריכים התרגשות עצומה - אני כבר שבוע "משותקת " לחלוטין . יודעת שקורים דברים מסביב יאיר סובל מהקדיחות הרבות שלי – והפעם סובל בשקט . נו מה לא עושים למען החברות העמוקה ?! – יאיר הבטיח לי ביום הולדתו הגדול שהוא יגמול לי ... ואז באותה נשימה אמר – "כשתהיי בת חמישים מסביב לבריכה מרתון ענק הנכדים שלך מסביב – "סבתא על הבמה " אני חושבת שלא לקח בחשבון . שזה יעבור כל כך מהר לא מפתיע בכלל שאני חוגגת את האירוע הגדול , כאן , בחגיגה של ספינינג . איך לא? מהספינינג הזה אני שואבת את הכוח הרב הכל התחיל לפני כ- 9 שנים בחדר החשוך . בשורה האחרונה . בפינה הימנית . מהר מאוד הבנתי שאני מאוהבת עד כלות , ותפסתי את מקומי בשורה הראשונה –מול המדריך.. כל האחריות על הספינינג עברה אליי גייסתי את המדריכים ודרשתי את המיטב . אין פשרות ! שגעתי אותם בענייני המוסיקה , ההופעה , הכללים דרשתי מקצועיות מדריכים אלה יושבים כאן מולכם ( חלקם) המדריך הראשון שאזכיר הוא דיוויד – המאסטר שלי . האמנת בי מההתחלה . דיוויד , קטנות המילים להביע את הערכתי הרבה על שמצאת לנכון להיענות לבקשתו של יאיר ו . והכל למעני . מדריך ללא פשרות . מאמין בדרך .מקצועיות לשמה .ספורטאי בנשמה . נהנה מהבמה . מי שלא נהנה – לא שורף קלוריה אחת ... זכיתי ללמוד - אצלך וללמוד ממך . זכיתי להכירך! עברה תקופה . עברנו לשבת במעגל גדול.. ואני מן הסתם לצידו של המדריך . סופרת יחד איתו ..לומדת אותו ... מרגישה חלק . באותה תקופה חליתי כשבוע וחצי לאחר הניתוח ביקשתי מהרופא- המלאך שלי שירשה לי לחזור להתאמן . אמרתי לו , שאלו רק אופניים .הוא הבין שאין מצב שאוותר לו ... הסכים . רק מה לא ידע שהאופניים האלה הם טירוף של החיים חזרתי אל החדר חבושה לא שוכחת את יאיר ונתי באימונים האלה חרדים. מביטים ספק בהערצה . ספק בחרדה . מצב שלוש ואני על הרגליים והם – שבי . .לך תסביר להם , שבשבילי ספינינג – זה החיים ! לאחר שהסתיימו הטיפולים . דיבורים רבים על הדרכה .. על משהו אחר . . הרגשתי שבוער בעצמותיי .אני רוצה להיות מדריכה . גיליתי ליאיר את סודי . הוא לא הניח לי . חיפש את הטוב ביותר עבורי .האמין , שזו דרכי " לכי על זה" .. ואני .. כרגיל מתלבטת ..רוצה אבל פוחדת . יאיר לא ויתר לי . עוד רגע והיה משלם נרשמתי . דיוויד , 7 שבועות של שכרון חושים . תקופה נפלאה ... כל כך נהניתי התמכרתי למדונה ... וכאן נכנס נתי לתמונה ( שהיה מדריך אצלנו) – בימי רביעי ... אחרי יום שלם של לימודים בסטודיו B . וקצת מדונה לתרגול הייתי מגיעה מורעלת לחלוטין ונתי- נתן לי את האפשרות להדריך ( כאילו היתה לו ברירה ) .. להעביר חימום , להעביר שחרור .. פעם עלייה ופעם ירידה ...האימון הראשון שלי לצידו של מדריך( אימון מהסרטים- כך הוא נקרא) נתי – האנרגיות הלא נגמרות שלך , היכולת תמיד לפרגן ולקבל את השונה ,ראיית החיוב , השמירה על מקצועיות בלי כניעה לפופוליזם היו בשבילי אבני דרך . איתי- אותך הכרתי במהלך השנים . חבר , מדריך . .. מרגש אותי לדעת , שרצית גם לתת לי "מתנה" . לפעמים כך באמצע הדרך פוגשים אנשים והם הופכים להיות חלק מהחיים .. יאיר – את סיפור החברות שלנו כולם מכירים רבות מסופר אודותיה . . חברות מופלאה ומיוחדת בדרכה . חברות של פעם בחיים . חברות שבאה לידי ביטוי גם על הבמה - צמד Y . איתך עשיתי את הדיסק הראשון, מהרגע שקיבלתי את התעודה היה חשוב לך שאהיה טובה . שאשאף לגבוה .. וכל פעם הרמת לי את הרף . את תהיי מצויינת ... לא מעט דמעות עברו בדרך .. לא מעט עלבונות ולצידם גם חיזוקים ... לא וויתרת . לא חסכת במילים . רצית בשבילי את המיטב . יאיר , כמדריך , אתה סמל ומופת עבורי לשאיפה למצוינות ללא פשרות , ליכולת ההובלה , להתמקצעות אין סופית , לדרך – לאהבה לספינינג . וכחבר – יקר אתה לי כשהתחלתי להדריך אמרת לי משפט חשוב : " את צריכה יפי בחדר" ... כמה צדקת . וכאן , אני פונה למתאמנים היקרים שלי , יש לי הרבה יפי . אתם נותנים לי את הכוח לתת לכם את המיטב , להעניק לכם את האנרגיות שבי , להדביק אתכם בחיידק הספינינג בחיוך . יודעת שאתם הולכים אחרי ומאמינם בדרך . ואחרון – מושיקו על הכל ,על האהבה הרבה שלך , על התמיכה בדרך גם בימים קשים , על הפרגון , על הנתינה האינסופית שלך והכל למען דרכי שלי המיוחדת לה .. השונה , האחרת , על היותך אתה – לצידי ...כי בלעדיך – זה לא היה אפשרי! ואסיים – לתת את הנשמה ואת הלב . לתת כשאתה אוהב .

gin11

New member
ותודה לנועם , צ'ו'צ'ו ולמור- ספינגו!!!

תודה מיוחדת לנועם , שךא מספספ אירועים אצלנו וויתר על אירוע אישי למעננו - אתה מדהים ... ת'נקססססססססססס

כמה מילים ממני

לגבי האירוע,האווירה, החגיגה,אין מיטיב מיפי לתאר ולספר. בארגון או הפקה של אירועים אני לא ממש מבריק, אולם כשאני צריך לרתום חברים טובים, מסתבר שיש על מי לסמוך. עלויות השכרת אופניים הפכו להיות כבדות, רק "לסבר את האוזן" , כ-150 ש"ח לאופניים ובתוספת של מערכת הגברה, 220 ש"ח. קשה מאד להרים מרתון ללא הכנסות מאופניים פרטיים של המועדון והכנסות ממקורות שונים, ולעיתים כבר מוציאים כסף מהכיס. בסיטואציה כזו יש נטיה להתפשר, אולם אני ראיתי בעיניים סוללת מדריכים אופטימלית (חבר חשוב נוסף שלי נעדר לצערי מסיבות טובות) וכשהתקשרתי לבקש מהם להופיע לאירוע , כמתנה ליפי, לא רק שלא היה היסוס , אלא שמחה ושת"פ מדהים. אז החבר'ה היקרים האלה , מאסטר דיוויד רודריגז,שף נתי רושה ואח איתי דגן ,"שרפו" את השבת שלהם, נתנו את הנשמה מכל הלב ותודה תודה בשמי ובשם כולם.

למעלה