ועכשיו אתם מבינים

ועכשיו אתם מבינים

עיריית אילת, בשיתוף משקיעים פרטיים, עומדת להשקיע כ-100 מיליון שקל בהקמת קריית ספורט, במטרה למשוך לעיר קבוצות כדורגל מאירופה במהלך פגרת החורף, ולקדם את הספורט האילתי. מ"מ ראש עיריית אילת, שמעון אלגריסי, מספר, כי הפרוייקט כולל שני מגרשי כדורגל בני 6,000 מקומות ישיבה, אולם כדורסל עם 3,000 מושבים, שתי בריכות שחייה, שבעה מגרשי טניס ובית מלון עם 300 חדרים. "לאילת יש פוטנציאל להביא אליה קבוצות צמרת מאירופה. לאחר השלמת הפרוייקט נצליח להפוך את העיר למוקד משיכה לתיירות ספורטיבית מאירופה הקרה", מסביר אלגריסי. הכוונה היא לארגן במהלך פגרת החורף טורנירים בינלאומיים לקבוצות הצמרת מאירופה שיגיעו לארץ. « «קריית ספורט ב-100 מיליון שקל תוקם באילת «

pilovich shahaf

New member
"תחשבו אם אתם רוצים שתהיה...../images/Emo63.gif

...על שמו של שריד, שדוקא היא תגביל את חופש הביטוי"
ציטוט מדבר כבוד השופט "אריה רומנוב" בבית משפט השלום בירושלים, ב-19 לחודש מאי 1999...
מצ"ב קובץ/צילום דף שער הכריכה של הספר שכתב...:- הסופר יאיר קוטלר- "הנחש", שהוצג בפני כבוד השופט "אריה רומנוב", על ידי ד"ר חיים משגב...
מבחן התוצאה. פ"ש.
תמונה אחת שווה אלף מילים...

pilovich shahaf

New member
"...הלכה על שמו של שריד, שדוקא../images/Emo63.gif

...היא תגביל את חופש הביטוי"
בהמשך באותו עמוד של הספר, מסכם מר אורי בן נון...:- "לאנשים כמו יוסי שריד יש לדעתי בעיה. הם חושבים שעימם באה החכמה לארץ, אך למעשה הם "מתחכמני מילים". לשונם מפיקה עברית תיקנית במילים גדולות, אבל מלאת שינאה, שעיקר תכליתה להשיג כותרת בעיתון. והרי ידוע שעיקר קיומו של שריד הוא בכותרות העיתונים ולמעשה לא בנה משהו קונסטרוקטיבי מעולם..."
מצ"ב הקובץ/הציטוט מתוך הספר לנוחיותכם ולהיתיחסותכם התרבותית כמו שריד...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
דן מרגלית מפציץ ופילוביץ שותק

פילוביץ אתה בוגד. רק חזרתי מהמרכז ואני מוצאת מישהו אחר בפורום ועוד אחד שמפציץ אותו, אמנם בהודעות מעניינות ומחזקות את ידי, אבל מה לספור לי את ההודעות אתה לא התביישת - פילוביץ´, והוא בשלו. לו אתה לא סופר הודעות,, אחרי שהעיף אותך מכל המדרגות. סתם...... סוף סוף נהיה מעניין בפורום הזה. ונוספו עוד אנשים בדיוק שכבר חשבתי לפרוש. ננצקו, פופאי, דן מרגלית, פילוביץ´ (סתם פילוביץ´, אתה היית לפנינו וגם בטח שתהיה אחרינו). אגב, כל מה שכתב "דן מרגלית", נדמה לי כבר נכתב בעבר איפה שהוא, רק צריך לחפש, אתחיל בבילוש. אבל כעת פוזה מותשת ופוזה פורשת.לילה טוב

pilovich shahaf

New member
poza לזות וזילות שפתך מוכיחה..../images/Emo117.gif

על חוסר גאוה וכבוד אישי ומיקצועי לדמות שאתה מסתתר מאחוריה, אני מציע לך להשתתף ולצעוד במצעד הגאוה ב- 13-16.6.02....צא מהארון, הפסק להרגיש רגשי נחיתות ופחד, ולהסתתר מאחורי דמויות כמו אהובה לוי שאתה מעריץ וסוגד ועושה הכל שאני אסיר את הכובע בפניה...
חזרת מהמרכז לטענתך וישר נכנסת בי, לא הגבת והתיחסת לאחד מ - 20 הודעותיו של דן מרגלית...
חזרת מהמרכז לטענתך וישר נכנסת בי, לא הגבת ולא התיחסת להודעה ולהודעת המשך שבשירשור זה, מה יש אתה מפחד "מהנחש- יוסי שריד", שלא יקבל אותך תחת מסגדו ותורתו...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
כנראה שאתה לא קורה את הודעותי

כי באחת מהן כתבתי את דעתי האישית על דעותה של אהובה לוי ואת אי תמיכתי במרץף, בחברך יוסי שריד או בדעותה של אהובה לוי. חוץ מזה הודעתי הראשונה בפורום זה היתה כתגובה להודעות שפורסמו על ידי האזרח יעקובי ותגובתה של סטלי סלומונוב בנושע ליחס לקהילה ההומואית והלסבית. שם ציינתי כי אני תומכת בהם במאה אחוזים. אז כנראה שלא קראת! ולכל שאר ההעלבות והירקות, כמו שאומר חבר ותיק בקהילה, לא אתייחס.

פ ו פ א י

New member
בלי פוזה?????!!!!!!!!../images/Emo34.gif../images/Emo15.gif

פוזה, קצת קשה אז נשברים??? נו באמת.אותי למדו שהספינה מתנדנדת לא קופצים למים!!!(וגם שתרד טעים). בכל-אופן, אם לי יש קרדיט קטן בזה שאת נשארת עמנו - פ"ש והכפופים לו - אז אשרנו!!! שלך - פ ו פ א י .

poza

New member
פופאי - תודה על התמיכה אני נשארת

ולו רק בשל העובדה כי לפילוביץ´ יהיה מאוד משעמם בלעדי (אוי והחיוך עולה עכשיו על שפתי אוי, אני ניהנת, באמת). חוץ מזה, תגיד התרד הזה זה מה שאני חושבת שזה, ואתה זה מי שאני חושבת שזה הוא.אם כן אני שמחה שאתה איתנו.

pilovich shahaf

New member
פופאי בטח לא שמת לב...../images/Emo4.gif

יש גולש בניק הקורא לעצמו "פוזה" ויש גולש הקורא לעצמו "בלי פוזה" לכן אל תתרגש, תמיד תשאר עם פוזה אפילו אם הוא יכנס בניק אחר, תראה את הפוזה...
מקצת הודעותיו של בלי פוזה...:-תשאלו אותי...ו בלי פוזה / עצם העניין ו 02:18 28/05/02 • הבנתי אותךו בלי פוזה / עצם העניין ו 03:12 25/05/02 • לעיריית אילת אין מוסר תשלומים???ו בלי פוזה / עצם העניין ו 00:43 24/05/02 • ש"ס בחוץ ואיפה שינוי?ו בלי פוזה / עצם העניין ו 00:36 24/05/02 מבחן התוצאה. פ"ש.

אגד עושה מה שרוצה והתושבים נדפקים

אגד גובה מפונדקי הדרכים בדרך לאילת 50 שקל על כל אוטובוס שעוצר. במסעדת חצבה לא הסכימו, ובדימונה הסכימו רק בתנאי שאצלם תהיה העצירה הראשונה - ולכן בקו מאילת לתל אביב לא תהיה הפסקה עד דימונה שלומי דונר חברת אגד מנסה לשפר את שורת ההכנסות שלה בקו תל אביב-אילת, באמצעות גביית כסף מפונדקי הדרכים על כל אוטובוס שעוצר. מהמסמך, שהוציאה הנהלת אגד לנהגים בקו מאילת לתל אביב, עולה כי נאסר עליהם לבצע עצירה יזומה בכביש הערבה, אלא רק בתחנה המרכזית בדימונה, החל מה-2 ביוני. בהודעה שנמסרה לנהגים נכתב בהדגשה כי "לא יתבצעו הפסקות מנוחה בכיוון לאילת וממנה בתחנת הדלק חצבה, ותהיה הפסקה אחת מאילת לתל אביב (בדימונה)". בקו מתל אביב לאילת, יהיו מעתה שתי עצירות: אחת בדימונה והשנייה בק"מ 101 (כושי). עוד נכתב במסמך, כי "הנהגים המגיעים להפסקת המנוחה במקומות המאושרים צריכים לחתום על טופס המאשר את הגעתם למקום. חתימה זו מהווה בסיס להתחשבנות בין אגד לבין בעלי העסקים. כלומר, כל עצירת אוטובוס מהווה הכנסה כספית נוספת לקופת האגודה". אגד הציבה בפני המסעדות בצדי הדרכים בקו תל אביב-אילת תנאי לעצירת האוטובוסים: על כל אוטובוס שעוצר תשלם המסעדה 50 שקלים, שייאספו בסוף כל חודש לסכום כולל של סך כל האוטובוסים שעצרו. מאחר שמדובר בעשרות אוטובוסים ליום (לשני הכיוונים) מדובר בתוספת הכנסה יומית של אלפי שקלים לאגד. מסעדת חצבה שבכביש הערבה לא הסכימה להסדר זה, ולפיכך באגד אוסרים על הנהגים לעצור שם. המסעדה בדימונה הסכימה להסדר, אך בתנאי שהעצירה בדימונה תהיה העצירה הראשונה של האוטובוס - וזו כנראה הסיבה שבגינה אין עצירה מאילת ועד דימונה - למרות שמדובר בנסיעה של יותר משעתיים (כ-200 ק"מ) שעשויה להיות מאוד מעייפת - הן לנהג והן לנוסעים. אגד אף הגדילה לעשות והודיעה, כי נהגים שיעצרו לא במקומות המוסדרים, ייענשו. שלושה נהגים כבר קיבלו דו"ח מפקחים לאחר שעצרו במסעדות שאין להם הסדר עם אגד, והורידו להם מהשכר 10 שעות מהמשכורת.

פ ו פ א י

New member
דן מרגלית אני לפעמים מתבלבל ...../images/Emo94.gif

אני פשוט לא מצליח להבין אותך, אבל אתה צריך להחליט מה אתה ומי אתה בכל אופן קצת קשה להבין, האם דן מרגלית הוא מבקר_ המדינה
בכל אופן ברור שמדובר בנושא קשה ובעייתי, אבל נמשך כבר שנים ממליץ לך לפנות באמת למבקר המדינה בנושא, אתה יודע זה שיושב בירושלים והוא במקרה שופט בית המשפט העליון לשעבר
בכל אופן מעניין שבלניק הבא שוב אנו מוצאים ...את דן מבקר_המדינה .

poza

New member
לדעתי הוא יותר מבקר העירייה.

אולי הוא עושה לאלי הרציג את העבודה השחורה, או שמא לתנ"צ מירי גולן, נו, זאת מיח"א.

poza

New member
פילוביץ´ מה אני אמורה להבין מזה?

באר נא את משפטיך, פקח נא את עיני, ואחכים.

pilovich shahaf

New member
poza מה לא ברור לך, איזה משפט../images/Emo42.gif

משפטים לא ברורים לך בדיון/אשכול זה...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
המשפט הזה - פרש אותו

יש גולש בניק הקורא לעצמו "פוזה" ויש גולש הקורא לעצמו "בלי פוזה" לכן אל תתרגש, תמיד תשאר עם פוזה אפילו אם הוא יכנס בניק אחר, תראה את הפוזה...

pilovich shahaf

New member
זה ברור כ- ../images/Emo42.gif

פופאי כתב כתגובה לתגובתך אלי...:- • בלי פוזה?????!!!!!!!!ו פ ו פ א י ו√ פוזה, קצת קשה אז נשברים??? נו באמת.אותי למדו שהספינה מתנדנדת לא קופצים למים!!!(וגם שתרד טעים). בכל-אופן, אם לי יש קרדיט קטן בזה שאת נשארת עמנו - פ"ש והכפופים לו - אז אשרנו!!! שלך - פ ו פ א י . הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 09:56 דהיינו פופאי אומר לך..בלי פוזה ?, הכוונה שאם תפסיקי להיות פעילה בפרום הפורום ישאר בלי פוזה, לכן אני הארתי את עיניו לאור טעותו האופטית שהפורום נשאר עם גולש "בלי פוזה", ז"א יש ניק אחד בשם "פוזה" ויש ניק שני בשם "בלי פוזה"....אני מקוה שהבנת עכשיו
מבחן התוצאה פ"ש

פ ו פ א י

New member
מת לדעת מה את חושבת../images/Emo104.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

מה את חושבת שזה תרד???? ומי את חושבת שזה אני???? את חמודה אבל תמיד מתחקמת... אולי בקשר לתרד את צודקת(כדאי???) אך אני משוכנע לחלוטין שבקשר ל"מי?" את בטח מחליפה אותי עם מישהו אחר. כיתבי. בייייייייייייי פופאי המלח.

למעלה