ועכשיו באופן רשמי

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
ועכשיו באופן רשמי

ולא חלק משרשור הזמנה לקומזיץ ל"ג בעומר ביום חמישי הבא. מיקום באיזור השרון, עצים כבר נאספו- אתם מוזמנים- פרטים במסרים.

אני כבר באה לעזור: ../images/Emo117.gif ../images/Emo170.gif

והנה גם :
- יאללה קומזיץ

elley

New member
בוהו... אי אפשר בחמישי.... ../images/Emo10.gif

יש בצפר. אוף.

elley

New member
כן

מחמש אחה"צ עד 23:30 בלילה. ואז בשישי בבוקר יש מ8:30 עד 11:30. ככה זה כשעובדים משרה מלאה ורוצים ללמוד בכל זאת...
מה שכן, אלה לימודי רפלקסולוגיה, והמורים התחילו לדחוק בנו לעשות "שיעורי בית" ולהתאמן על מה שלמדנו בשיעור על אנשים שאנחנו מכירים. אז הריני מכריזה שמי שרוצה לקבל טיפול מסטודנטית שנה א' (מה שאומר טיפול בעיקר ברמת הפינוק), מוזמן לפנות אליי במסרים. אני אשמח ביותר לשפר למישהו את היום, ולו במעט

elley

New member
גם לגברים מותר להתפנק ולהתחדש.

אין בזה שום בושה

magicgirl1983

New member
יש לי בעיה אחת

איך אני חוזרת הביתה??? אני גרה בצפון אלא אם יש מישהו צפוני עם אוטו אני לא אוכל לבוא.. למרות שממש בא לי

I s t a r

New member
תשלחי לי מסר?

איפה בשרון? איך מגיעים? איך חוזרים? שנייייייייייםםם לא הייתי במדורת ל"ג בעומר..יכולה להיות דווקא חוויה מעניינת לקחת איתי לדרך

t32

New member
אז ככה

לטובת כולם וכי אני עצלנית לכתוב במסרים הקומזיץ ייערך באיזור הוד השרון- במקורות הירקון, מקום מקסים (אם מתעלמים מהתנינים ששורצים בירקון) והוא יתחיל בסביבות 23:00 ויימשך עש לפנות בוקר(בשש בבוקר יוצאים היתושים- וכל יתוש מלמיליאן) אפשר להביא ילדים
וכלבים ואוכל. אני ארגנתי עצים, מים ותפוחי אדמה- תביאו מה שנראה לכם טעים וכיפי וקחו בחשבון שיהיו גם אנשים לא מהפורום- כלומר כאלו שאולי רוצים ילדים(לצערי יש כאלו בין חברי-אבל הם נחמדים) תבואו- יהיה כיף, אין כמו קומזיץ תחת השמיים עם חברים מעניינים. אתם מוזמנים לשלוח מסר עם אישור סופי ולכתוב מה אתם מביאים- בתמורה תקבלו הסבר מקיף איך להגיע וכמובן- את מספר הנייד שלי(שווה זהב)

למעלה