ועכשיו, באיחור אופנתי... גם אנחנו מקבלות את הבארלו עם הסיפורים האמיתיים שלו!!!! יההיייי!!!!
O orlyshka1 New member 3/6/10 #1 ועכשיו, באיחור אופנתי... גם אנחנו מקבלות את הבארלו עם הסיפורים האמיתיים שלו!!!! יההיייי!!!!
R RobbiesOfficialBabe New member 4/6/10 #3 זה יותר טוב ממני- אני נחרתי עוד לפני שהלינק נפתח... יום שלם עם האחיין שלי (השדון הקטן הזה) ממש התיש אותי
זה יותר טוב ממני- אני נחרתי עוד לפני שהלינק נפתח... יום שלם עם האחיין שלי (השדון הקטן הזה) ממש התיש אותי
R RobbiesOfficialBabe New member 8/6/10 #8 חחחח באמת נהניתי איתו../images/Emo6.gif חמודייי אבל הילד אוהב לעשות לי צרות...! הוא בטוח עושה דווקא- לא הפסקתי להזיע רק מהמתח הנפשי של- מה הוא יעשה כדי להלחיץ אותי עכשיו
חחחח באמת נהניתי איתו../images/Emo6.gif חמודייי אבל הילד אוהב לעשות לי צרות...! הוא בטוח עושה דווקא- לא הפסקתי להזיע רק מהמתח הנפשי של- מה הוא יעשה כדי להלחיץ אותי עכשיו
H Hadar07 New member 5/6/10 #6 אז אני מבינה מהתגובות שלכן שאין טעם לראות את זה? זה די ארוך האמת חחח טוב אני אשמור אז זה למתישהו ואני אנסה לראות. תודה אורלי על הלינק.
אז אני מבינה מהתגובות שלכן שאין טעם לראות את זה? זה די ארוך האמת חחח טוב אני אשמור אז זה למתישהו ואני אנסה לראות. תודה אורלי על הלינק.
O orlyshka1 New member 6/6/10 #7 אני דווקא נהניתי פשוט רוב ההתחלה זה לא משהו שלא ידענו, וגם הסוף הוא לא משהו שלא ידענו, פשוט כיף לראות את הסוף, מהחלק הרביעי ממש נהניתי, וזה גרם לי לאהוב אותו יותר...
אני דווקא נהניתי פשוט רוב ההתחלה זה לא משהו שלא ידענו, וגם הסוף הוא לא משהו שלא ידענו, פשוט כיף לראות את הסוף, מהחלק הרביעי ממש נהניתי, וזה גרם לי לאהוב אותו יותר...
H Hadar07 New member 12/6/10 #9 ראיתי בסוף היו חלקים באמת שהיו יותר מעניינים, מודה שחלק מהדברים לא ידעתי בעיקר על הקטע עם השם הקודם והניסיון לעשות קאבר לשיר Love is in the air חחח
ראיתי בסוף היו חלקים באמת שהיו יותר מעניינים, מודה שחלק מהדברים לא ידעתי בעיקר על הקטע עם השם הקודם והניסיון לעשות קאבר לשיר Love is in the air חחח