ועכשיו: גוגל חושב שאני בספרד [הוט/012]

bomba6

New member
ועכשיו: גוגל חושב שאני בספרד [הוט/012]

לפני כשנה (http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=173601768) כתבתי שגוגל החליט שה-IP שלי מקורו בגרמניה.
פניות ל-012 והוט שיחליפו לי כתובת IP עלו בתוהו, ונאלצתי ל"זייף" בנתב את כתובת ה-MAC שהוא חושף החוצה כדי שהמודם של הוט יקצה לי כתובת חדשה.

עברה שנה, והיום גוגל החליט להגר אותי לספרד:
ה-Play store פתוח לי במלואו, Youtube מציג לי תכנים "מקומיים", גלישה ל-google.com מועברת אוטומטית ל-google.es וכד'.

רק כדי להבהיר- לא בוצע שום שינוי בהגדרות של שום דבר מאתמול בלילה להיום בבוקר (לא במחשב, לא בנתב, לא אופן החיבור (קווי בלבד) וכד').

ה-IP שאני מקבל מתחיל ב- 46.120. אתרים כמו WhereIsMyIP כן מראים שה-IP מקורו בארץ הקודש.

אם למישהו יש הצעות / רעיונות איך לפתור את זה, או לחילופין, מישהו ב-012 והוט נתקל באותה בעיה- אשמח לשמוע

bomba6

New member
אגב, החזרתי חזרה לכתובת ה-MAC המקורית כדי לפתור את הבעיה

כמו שכתבתי בהודעה הראשונה- כדי לגרום למודם למשוך כתובת IP אחרת, הייתי צריך להגדיר בנתב לפרסם למודם כתובת MAC שונה, כדי שהמודם יבין שמשהו השתנה ויקצה כתובת IP אחרת. כך עבדתי במשך שנה.
&nbsp
כשהבעיה צצה היום- החזרתי חזרה בנתב את ההגדרה המקורית של כתובת ה-MAC, מה שגרם למודם לספק כתובת IP אחרת. (מתחילה ב-84.94).
עכשיו העניינים חזרו לסדרם.
&nbsp
נתראה בשנה הבאה.
הלוואי ומישהו בהוט/012 היה פותר את העניין עם מישהו מגוגל. הרי הבעיה הזאת לא קיימת *רק* אצלי...

bomba6

New member
אני יודע

זה מה שעשיתי שנה שעברה.
אתה חושב שזה עזר? התשובה היא לא.

לכן, הייתי שמח לראות אם מישהו מהחברות הנ"ל יפנה לגוגל ויגיד: "אדוני היקר. אנחנו חברת X ופול הכתובת a.b.c.d/e - f.g.h.i/j הוא שייך לנו והוא מישראל. תודה"

בכל אופן- הבוקר מילאתי את הטופס שוב, סתם בשביל הקטע.

רוב הזמן נח

Well-known member
מה איכפת לך שגוגל לא מבינים מאיזה מדינה אתה?

אנשים משתמשים בכל מיני כלים בשביל שגוגל לא יזהו את המדינה ממנה הם נכנסים אליה. לך זה מגיע טיבעי.
&nbsp

למעלה