ועכשיו גם ניקולס לי מדבר על הסרט

Gilliana

New member
ועכשיו גם ניקולס לי מדבר על הסרט

אין ספויילרים, אבל בהחלט ישנם רמזים. ובכלל, הסמיכות שבה מתפרסמים ראיונות עם שניהם די חשודה... לכתבה.

aerynsun

New member
כזכור. היה לניק ולמריטה רומן

אז כנראה הם יהיו בסרט.

רק חבל שניק...

או יותר נכון קריצ'ק מעט לא בין החיים, גם אם הוא יחזור זה סביר להניח יהיה בתפקיד קצרצר של חלום או פלאשבק.

1Shir

New member
נשבעת לך

שאם לא היית מזכירה לי, לא הייתי חושבת על זה. הצלחתי לשכוח שהוא מת בסוף עונה 8. יוחזר קרייצ'ק לחיים!
תכל'ס על מי אם לא הוא מתאים לגלות שהוא בעצם לא מת
(ולא, המעשן היא לא התשובה הנכונה כאן.
)

1Shir

New member
יש דברים שקל ורצוי לשכוח, הא?... ../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo3.gif

aerynsun

New member
כן. הוא דמות כל כך אניגמטית וסקסית

הוא הוסיף המון לסידרה. חבל שלא כתבו יותר סצנות קרייצ'ק - סקאלי. היו ממש מעטות קיצר, מתגעגעת.

מוזר

אני דווקא בעד יותר סצנות מאלדר קריצ'ק.. ולא, תוציאו את המחשבות המוזרות מהראש. זה רק בשביל לראות יופי כפול על מסך אחד!

aerynsun

New member
די. מיצינו עם מולדר-קריי'צק

תני קצת לסקאלי להיות מוקפת בסקסיות פראית פעם קראתי FFs של סקאלי וקרייצ'ק...
(תתלעמי מהכובע
)

אני חייבת להזהיר אותך

דברייך הם כנגד החברה הנשית, עלולים לכלוא אותך על אימרות כאלה.... וחוץ מזה 7 שנים צמוד למאלדר זה לא מספיק "מוקפת בסקסיות פראית"?? טוב אולי לא פראית אבל בהחלט סקסיות...

aerynsun

New member
על מה את מדברת?

איך זה קשור לחברה נשית? ולמה שיכלאו אותי??
אם לקח למולדר 9 שנים להכניס את סקאלי למיטה הוא צריך לעבוד עוד קצת על ה"סקסיות" שלו.

אני מדברת על

זה: "תני קצת לסקאלי להיות מוקפת בסקסיות פראית".... לי אישית לא נשמע הגיוני לומר שכדאי לתת לאישה אחרת להנות מסקסיות פראית. מה עם קצת יריבות? תחרות? מלחמה עד חורמה על המין הגברי?? וחוץ מזה לא לקח למאלדר 9 שנים לקח לו רק 7.... (הודעת המערכת: הודעות אלו נכתבות תחת שעות רבות של לחץ ומתח נפשי אין לייחס להם רצינות או משמעות מלבד חוש הומור גרוע... אנא קבלו בהתחשבות את מצבי הנפשי הרעוע עקב עבודת סמינריון מתמשכת)....

Gilliana

New member
זה לא אומר כלום

קחי בחשבון שיתכן ועלילת הסרט תתרחש בתקופה שבה הוא עדיין היה בחיים.

1Shir

New member
לא יותר נכון להגיד אלכס ומריטה? זה קצת מבלבל.

Gilliana

New member
בעיקר רמיזות

ניקולס חזר והדגיש כמה היה אוהב להופיע בסרט החדש, ולדעתי - ממש לא סתם.

למעלה