ועכשיו הודעה נורמלית

GeJuFan

New member
ועכשיו הודעה נורמלית

שלום לכולם השם שלי הוא מאיה אני אוטוטו בת 17 ואני מעריצה ענקית של רומנים רומנטים, בספר אחד שרניתי ב-20 שקל נהייתי מכורה. רוב הספרים שלי שייכים לסדרה של שלגי יש לי את רוב הספרים אם כי הרבה מאוד קשה להשיג ולכן יש לי פה ושם פערים קטנים.(לא שזה משנה ממש יש לי ספריה לתפארת אם יותר מ-150 ספרים, אם ספרתי נכון לפחות כשהמלחמה תגיע יהיה לי מה לעשות בחדר האטום לסדר את הספרים). בכל מקרה כמו שאמרתי יש לי מלא ספרים מסנדרה בראון לאיריס ג'הנסון לנורה רוברטס לאן מאטר לג'ואנה לינדסי וכמה כותבות קטנות ומשניות. אני נורא שמחה להיות פה ואני בהחלט הולכת לבקר כאן לעיתים קרובות. אני גם כותבת סיפורים, אני מוכנה לנסות לכתוב לסיפור שאתם עושים, אבל אני לא מבטיחה כלום כי הסיפורים שלי הם פאנפיקים לסידרה ER על הדמויות דאג וקרול (שוב פעם חוזרים לג'ורג' קלוני המתוק שלי). בקיצר רציתי להגיד שלום מה המצב ואני מקווה להכיר כאן אנשים שאוהבים מה שאני אוהבת לקרוא ולכתוב סיפורים.

JCD

New member
שלום מאיה, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אני מאד אוהבת את כל הסופרות שהזכרת, ועוד כמה נוספות. האם את מכירה את לינדה הווארד? אם לא, אז אני ממליצה מאד. למרות שיש לי די הרבה ספרים בבית אף פעם לא ספרתי אותם, כך שממש אין לי מושג כמה יש לי. אני אישית מעדיפה את הספרים העבים יותר, ולא את הספרים של ה-200+ קצת עמודים, שבהם יש פחות עלילה או עלילה פחות מפותחת. בנוגע לסיפור של הפורום, לצערי לא אוכל להשתתף בו.. חוסר כישרון וזמן.

GeJuFan

New member
אההה

יכןל להיות שיש לי ספר שלה, האם היא כתבה את הרומן ההיסטורי האלמנה השחורה?

JCD

New member
לא

את האלמנה השחורה כתבה אמנדה קוויק, שיודעה גם כג'יין אן קרנץ. לינדה הווארד כותבת רומנים בני זמננו, המשולבים בסיפורי מתח. הכרתי את הספרים שלה רק לפני כמה חודשים, וממש התלהבתי. ספרים שלה לדוגמא: להרוג ולגלות- היא אחות שאימא נפטרה לא מזמן, והיא מגלה שגם אביה שלא ראתה המון זמן מת- נרצח. אחרי שהיא חוזרת מההלוויה שלו מתחילים נסיונות רצח נגדה. היא חוזרת לעיר בה נקבר אביה, כדי להיות תחת הגנותו של הגיבור-שוטר כישרוני במחלק רצח, שליווה אותה בתהלכים של זיהוי הגופה וכו'... מותח, מעניין, רומנטי...למרות שהיא נזקקת להגנתו ותמיכתו הגיבורה מגלה עוז רוח, היא לא אחת מהגיבורות החלשלושות וחסרונות האונים האלו.. בעצם ככה הם כל הגיבורים והגיבורות בספרים שלה. כל אנשי המלכה- כאן הסופרת מפתחת את סיפורו של אדם שהיה דמות שולית בספר הקודם. גם הגיבור וגם הגיבורה עובדים בשירות החשאי. הם הכירו במבצע משותף, שבו נהרג בעלה הטרי. הוא היה מאוהב בה ברגע שראה אותה, אבל חשב סשהיא מאשימה אותו במותו של בעלה (הוא היה מפקד המבצע) וגם שמוטב לה בלעדיו. בעקובת התערבות של המפקד/חבר שלו הם נפגשים שוב ומתאחדים למבצע נוסף ומסוכן. מרגע שהוא פוגש בה שוב הוא נשבר ומחליט לעשות כל שביכולתו כדי להשיג אותה ולגרום לה להבין שהוא האחד בשבילה ושהם נועדו להיות יחד לנצח. גם שאר הספרים שלה הם פחות או יותר באותו סגנון. באחד מהם הגיבורה היא שילוב של סוכנת בית ושומרת ראש, שבעקבות שוד שהיא מסכלת מטורף מתחיל לרצוח את כל המעבידים שלה. בספר אחר הגיבורה היא דווקא ספרנית בעיירה קטנה שמחליטה לעשות שינוי תדמית ולהפסיק להיות הילדה הטובה והתמימה, היא מסתבכת באינטריגת רצח וסחר בנשים. הגיבור הוא השריף, שעבר מהעיר הגדולה לעיירה, ושהגיבורה מסובבת לו את הראש. יש יותר מקטע אחד משעשע בספר הזה. עוד ספר הוא הגבר המושלם, שבו ארבע חברות עושות רשימה של תכונות של הגבר המושלם, בערב של השתטות. לרוע מזלן הרשימה מגיעה לתקשורת וגורמת למהומה בחיי כולן, גם בחיי הזוגיות של חלקן (הגברים לא הכי מתלהבים מהרשימה) וגם בגלל נסיונות רצח נגדן (שחלקם מצליחים).פיתולי העלילה בהחלט מפתיעים, בניגוד לספרים אחרים שאני מכירה, שקוראים לעצמם ספרי מתח אבל מאד צפויים. אני משתדלת לא לפרט יותר מדי, כדי לא להרוס את הקריאה. זה רק לקט קטן, אני מאד אהבתי וממליצה בחום.

GeJuFan

New member
היי

הספר הגבר המושלם נשמע אחלה ספר. נו אז זו אותה אישה. שאלוהים יעזור לי מה רע בשם אחד, אבל שיהיה.

JCD

New member
האאא../images/Emo12.gif

למי התכוונת שזו אותה אישה? כי לינדה הווארד (זו שכתבה את הגבר המושלם) היא לא אמנדה קוויק (שכתבה את האלמנה השחורה). למה שני שמות? שאלה טובה... אולי היא רוצה לעשות הפרדה בין סוג הספרים שהיא כותבת תחת כל שם, אני לא יכולה לקרוא לזה סגנונות שונים, כי זה בעצם אותו סגנון.... אבל תחת השם אמנדה קוויק היא כותבת רומנים היסטוריים, ותחת השם ג'יין אן קרנץ רומנים בני זמננו. אני לא יודעת אם זה מכוון או לא, או אם זה בכלל רק הדמיון שלי, אבל השם אמנדה קוויק נשמע יותר "עתיק" כזה, וג'יין אן קרנץ נשמע יותר מודרני, לא?

khrui

New member
גם אני ממליצה..

אני לא מכירה ספר אחד או שתיים מהספרים ש-JCD ציינה , אבל אני ספר אחרון שאני קראתי של לינדה הווארד קוראים לו "זרים בלילה" והוא סיפור שמחולק לשלושה סיפורים שבכולם יש את אלמנט ההומר , כלומר לינדה הוארד היא הסופרת הכי מעניינת לקרוא סיפורים שלה!! אני בכלל לא מגזימה כשאני אומרת את זה , אם תדפדפי אחורה קצת תיראי כמה הודעות שמתיחסות לסופרת הזאת. אני לא יודעת לגבי איזה סוג של ספרים את אוהבת אבל אני מודה ומתוודה שאני אוהבת דווקא ספר שיגרום לי לצחוק , לא הומר סמוי מהעיו אלה "ישר בפרצוף". לירון

khrui

New member
גם אני ממליצה..

אני לא מכירה ספר אחד או שתיים מהספרים ש-JCD ציינה , אבל אני ספר אחרון שאני קראתי של לינדה הווארד קוראים לו "זרים בלילה" והוא סיפור שמחולק לשלושה סיפורים שבכולם יש את אלמנט ההומר , כלומר לינדה הוארד היא הסופרת הכי מעניינת לקרוא סיפורים שלה!! אני בכלל לא מגזימה כשאני אומרת את זה , אם תדפדפי אחורה קצת תיראי כמה הודעות שמתיחסות לסופרת הזאת. אני לא יודעת לגבי איזה סוג של ספרים את אוהבת אבל אני מודה ומתוודה שאני אוהבת דווקא ספר שיגרום לי לצחוק , לא הומר סמוי מהעיו אלה "ישר בפרצוף". לירון

למעלה