ועכשיו הסיפור שהבטחתי

ועכשיו הסיפור שהבטחתי

ושאני בהחלט מקווה שאצליח להקליד אותו כאן, בלי הפרעות מיותרות: אז ככה: היום בבוקר הלכתי, כמו בכל בוקר, למזנון של בית המשפט שבו אני עובדת וקניתי את הטוסט שאני רגילה לקנות בשעה זו (הפעם הוא לא היה שרוף).... כמה דקות אחרי זה עליתי במעלית ביחד עם אחד המאבטחים ובדרך המעלית עצרה באחת הקומות ונכנסו שתי עובדות אחרות תוך שהן מציינות את אדיבותו של המאבטח שחיכה להן עד שייכנסו למרות שהוא צריך להמשיך לעלות. כמה דקות אחר כך (ותזכרו שהחזקתי ביד את הטוסט הטרי) אחת משתי הבנות לא הבינה איך זה שיש ריח כל כך טוב במעלית, שהרי לא היא, לא הבחורה השניה ולא המאבטח לא היה להם משהו שצריך להריח כל כך טוב והם כמובן גם לא אכלו כלום. ואני תהיתי: איך זה שהם לא ראו שלא רק המאבטח חיכה לשתי הבנות אלא גם אני? ואיך זה שהם לא ראו שאני עומדת שם ואולי ממני מקור הריח הטוב? אממ... מסתבר שיש לי כוחות על טבעיים.... אני מסוגלת להיות רואה ובלתי נראית, ממש כמו דני דין. מי יודע, אולי בהמשך גם אגלה שאני בעצם רוח רפאים ושאני מסוגלת גם לעבור דרך קירות? מוזר, כשזה קרה, צחקתי (וזה היה צחוק אמיתי). עכשיו, כשאני כותבת את זה, זה כואב. סיפור עצוב-מצחיק.

פריזמה

New member
אמממממ זה בעמת נשמע כואב

זה בעמת נשמע ממש רע אפילו קשה לי להאמין שאת רוח רפאים כי בכל זאת את יכולה לכתוב על המחשב ומעבר לזה את הטוסט אני מריחה עד לפה או בעצם סליחה זה בגלל שאני מתה מרעב כזה עם הרבה גבינה צהובה ועגבניה עם מלפפון חמוץ ייייממממ יו נוזל לי ריר אוף אני רעבה

פריזמה

New member
ועוד משהו

ואני ממשיכה את הדיון הקודם על הומור שחור לפעמים יותר קל לנו ואנחנו בורחים לתוך החיוך לתוח הבדיחה לפעמים אנחנו לא יכולים או רוצים להתמודד עם משהו ואנחנו מעדיפים לצחוק ואני לא ממש מצליחה להתרכז עכשיו כדיי לכתוב לך משהו נורמלי למרות שאני רוצה לומר משהו מעוד חשוב אני רק לא יודעת איך בדיוק מתוסבכת שכמוני עדיף שאני יתחפף מהעזור

גם אני למען האמת....

עומדת להתחפף מפה, בלית ברירה (יום העבודה נגמר עוד מעט ואני צריכה להמשיך לחפש איפה לקנות מחשב נורמאלי כך שאוכל להיות כאן גם מחוץ לשעות העבודה). ועכשיו אני חושבת שבאמת צדקת בקשר למה שאמרת, שההומור זו גם דרך לברוח. אבל האמת היא שאני לא בטוחה שבריחה זה דבר כל כך רע. או אולי במקרים מסויימים היא כן.... בעצם זה תלוי לאן בורחים, וממה, ומתי... שלך, נטע

אז למה לא אמרת קודם?

סליחה, זה האייקון היחיד שהצלחתי למצוא שמתאים לבקשה שלך (גבינה צהובה)... שיהיה לך בתיאבון

מה???????????????????

את דני דין???????????? איך אפשר שלא לשים לב שאת שם? בטוחה שלא התחבאת מתחת לשטיח?...
את כל כך מלאת נוכחות נטע... ומי שלא מבחין בך, לא מבחין באישיות הקסומה שלך... והוא מפסיד... כי את, נטע, זן נדיר, שמיימית.... אוהבת אותך תמיד איתך מחבקת אותך ובלעדייך הפורום ריק למדי... ילדה

שם ים

New member
את יודעת...

קראתי את זה אתמול כבר. וגם קצת גיחכתי. את יודעת למה? כי נמאס לי חנסות להבין עיוורון של אנשים, ונמאס לי להתעצבן מכך שיש כאלו שמסתובבים עם עיניים עמומות בעולם. ולצערי, יש המון כאלו. אני קוראת לתופעה: איבוד צלם אנוש. יעני חלול. ריק. אבל אני רואה אותך. וגם אם תשתי מליון משקאות סגולים אני אמשיך לראות אותך. כי אי אפשר שלא לראות אותך. אלא אם כן את אמיתית, ואז למחוסרי הצלם תיהיה בעיה בלראות אותך. אוהבת, שם ים

למעלה