ועכשיו זה הזמן לחדר דיון הרבה זמן,,

ועכשיו זה הזמן לחדר דיון הרבה זמן,,

לא היה אה??? טוב אז היום נדבר על דרך המוזיקה
חח לפני הרבה זמן אמרתי שאני אעשה את זה, ורק עכשיו אני עושה
כמו שאומרים,,, "עדיף מאוחר מאשר אף פעם" לא? טוב אז בטוח שלכול אחד פה יש את השירים, וסגנונות המוזיקה אשר לוקחים אותכם לעולם אחר, גורמים לכם לשכוח מהכול,או יותר נכון להכנס לתוך עצמכם ולהתחבר למוזיקה, למילים, לרגשות, של היוצרים.(הרי כול שיר נוצר מרגש מסוים, ואם אותו רגש של היוצר, אנחנו הקהל מתחברים.) וכמובן גם לי יש את שלי, (לאאא באמת לא ידענו אה??
חח) לקובי אוז היה תוכנית דרך המוזיקה, שהביאו כול פעם אומן, והאומן מדבר על המוזיקה האוהבה עליו, ומה גורם לו המוזיקה. ומה בעצם עושה לכול בן אדם המוזיקה,ואיזה שירים אנו אוהבים לשמוע, ולאיפה לוקח אותנו המוזיקה. אז אני אתחיל: קודם כול שתמיד הסתכלתי על האומנים, כמו אנשים שסבלו המון, דרך הסבל שלהם הם הגיעו למה שהיגעו ודרך המוזיקה,והיצרות שהם עושים היה קל להם להוציא את זה החוצה. שמתם לב על מה כולם מדברים בשירים שלהם, על אהבה, אלוהים, פחד, למה יש שנאה, למה אין צדק, למה בן אדם לאדם זאב, למה אנחנו לא יכולים לעזוב את הגזע,הלאום, ולחיות בן אדם לאדם באהבה,למה יש מלחמות, ושנאה וכול הנושאים שהיוצרים רואים מהצד, ואומרים לעצמם קודם כול, למה כול זה קורה???? הרי התשובות הם פה כמו על אבן,רק' צריך להסתכל עליהם, ואנחנו בכלל מכורים לכוחניות, לשקר, לחוסר הודאות,לשנאה, אנחנו כול כך מפחדים להחישף, אנחנו מלאים הגנות מפני שאנחנו מפחדים להיות אמיתיים, ואם ניהיה אמיתיים יעפו אותנו לצד, ולמה??? אחד הדברים שזה מה שיצרנו לעצמנו בכדאי שנבין את מה שאנחנו מבינים היום, ודבר שני כי אנשים לא אוהבים לשמוע את האמת, מפחיד אותם הפשוט הזה כי בסך הכול כולנו אנשים פשוטים,ששמים על עצמם מסכות של אנשים יותר גדולים וכאלה, כשהאמת היא מזה פשוטה. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המוזיקה? מה אתם אוהבים לשמוע? לאיפה השירים לוקחים אותכם? ואיזה מוזיקה עושה לכם את זה. אז מה אתם עדיין קוראים את מה שכתוב, אז בדיוק עכשיו סימתם לקרוא, יאללה לרוץ ולכתוב מה אתם חושבים על המוזיקה,,,חח
שיהיה לילה נפלא לכולם

Funky Giraffe

New member
בגלל שיש קשר מינימלי לפורום

וזה מסתפח לשירים של טיפקס וקובי, אני משאיר את זה. פעם הבאה זה יימחק ותחסמי ללא אזהרה מוקדמת.

בסססססדר,,,,

מה שתגיד,אולי במקום איך למחוק את דבריי, אולי תכתוב את סוגי המוזיקה שלך, ולאן המוזיקה לוקחת אותך, ותעשה משהו יותר מעניין, מלשחק אותה
הקשוח. מנהל צריך גם להשתתף לא???
יום טוב

הוד11

New member
חאלס, באמת יש גבול

עידו לא עשה לך כלום הוא לא כיוון נגדך או משהו כזה הוא רק רוצה את טובת הפורום. אם לא הבנת את זה זו בעיה שלך ואל תתחילי להאשים אחרים. נמאס ממך מאז שבאת לפה את רק עושה רע ולא מועילה בשום דרך. עד שבאת אולי היה הרבה פחות הודעות והיה קצת שומם והיה הכל קשור לטיפקס, את חצי מהשירים לא מכירה ואת רושמת סתם דברים לא קשורים לנושא של הפורום הזה. וחוץ מזה את די חדשה פה בתאכלס אז איך את מרשה לעצמך להתנהג כאילו זה הפורום שלך ולהטיף מוסר לכל העולם, נוח לך מאוד להתחבא מאוחורי מקלדת נכון? אני בטוח שבחיים האמיתיים את סתם ילדה קטנה וטיפשה שלא מבינה כלום מהחיים שלה וסתם מנסה לשחק אותה ילדה מיוחדת אז עשי טובה תכסכי מאיתנו את כל המחשבות שלך ואת הטענות שלך כי זה לא מעניין אף אחד.

באמת אתה צודק יש גבול,,,,

דבר ראשון אמרתי לו בסדר, מה שתגיד. לא התכוונתי לשום דבר אחר, למרות שאתה לא חושב ככה. דבר שני אני לא מנסה לשחק אותה, אני פשוט אני. ואם אתה חושב שאני מיוחדת אז תודה
אני לא באה להטיף מוסר לאף אחד בעולם, מעבר לזה שאני אומרת את מה שליבי מבשר לי, אולי זה נדמה לך שאני באה להטיף, ואולי בגלל איך שאני מתנהגת, ואיך שאני רואה את הדברים, יש לי מה ללמד, למרות שאני לא מתיימרת להיות מורה, אני פשוט אומרת בלי לפחד מאף אחד, את מה שאני יודעת, ומה שלמדתי בחיים שלי, ואולי בגלל זה יצא לי להגיע כאן???
תראה הוד אין לך שום ידע עלי, בחיים האישיים שלי, כך שמה שאני באמת בטוח אתה לא יודע,
אני אולי באמת חוצפנית בדרך שאני הולכת בה, אבל כזו אני, ואתה לא תשנה את זה, אני לא מתנהגת כאילו זה הפורום שלי, ואני יודעת שזה הפורום של טיפקס,שוב פעם אני פשוט אומרת את מה שאני חושבת, למרות שאני יודעת שמה שאני אומרת, קשה מאוד לקבל את הדברים שאני אומרת, צריך להיות עם שכבה מאוד גדולה של מסכות כדי שיבונו בן אדם
,,,לא נראה לי שאני אתחיל להתנהג כך
בכול אופן אני אני עדיין אגיד את מה שליבי מבשר לי
אה ודרך אגב ראיתה לא פעם ולא פעמים שיש לי ידע על טיפקס,ופרט לקובי אוז, כך שעכשיו אתה לא תאמר לי שהידע שלי הוא לא שלי, תקשיב למילים שלך מדיי פעם אה. בכול מקרה שיהיה לך בכייף בפורום, וגם לי כי אני עדיין יגיד את מה שיש לי
שיהיה ערב נפלא

Funky Giraffe

New member
יודעת מה? סבבה.

המוזיקה סוחפת אותי למקומות שאי אפשר לתאר, בעיקר אינסטרומנטלית (קצת אבסורדי). נהנה בעיקר מג'אז, אתני, סקא, Fאנק, היפהופ, רגאיי, רוק, ג'אנגל & ברייקביט, בלוז ועוד הרבה.

sunshiner

New member
עידו... מה זה שיחקת אותה היום.

גם הפורום של פאנקנשטיין, גם השיתופף פעולה עכשיו למרות הכול... מאן אתה ראוי להצעדה!

טיפקסית

New member
המוזיקה ואני

את האמת-החשיפה שלי למוזיקה בעצם התחילה מאז שאני זוכרת את עצמי,בתור ילדה קטנה הייתי מחקה את הזמרות והזמרים ברדיו ובערוצים 1 ו-2 שהיו קיימים באותן שנים [והיו רק שני ערוצים,עוד לא היו כבלים] אח"כ זכורה לי תוכנית הרדיו "מקהלה עליזה" ששודרה בימי שבת בבוקר וכל שיר שהיה יוצא מיד היה משודר שם,הייתי מוצאת את עצמי יושבת במשך שעות ושרה עם הזמרים/זמרות/להקות. מאוחר יותר התחלתי להתעסק עם לימודי מוזיקה מקצועיים [צ'לו,חלילית,אורגנית]. משם התפתחתי והתאהבתי בתחום השירה,ואף לקחתי חלק במקהלת הילדים הייצוגית של המועצה האזורית שלנו,שם בחיי לראשונה קיבלתי סולו מול 700 איש. בעקבות המלצות ממורי המוזיקה שלי בביה"ס היסודי הציעו לי בסוף היסודי להמשיך ללמוד פיתוח קול,ואכן בתחילת כיתה ז' התחלתי ללמוד פיתוח קול באופן פרטי,מה שפתח אותי לים של סגנונות מוזיקליים. היום אני נהנית כמעט מכל מוזיקה [מטראנס למזרחית,לרגאיי,להיפ הופ,לדאנס,לישראלית, לרוק,לפופ של שנות השישים,שבעים, השמונים והתשעים,לראי [מוזיקה אלג'יראית],לפאנק, למוזיקה אירית,לפולקלור על גווניו-או בקיצור,הכל הולך] אני מאוד אוהבת להיחשף לסגנונות חדשים,והאוזן תמיד מוכנה להקשיב ולקלוט. מוזיקה היא החיים שלי,אני לא מסוגלת לדמיין את עצמי בלי מוזיקה. מוזיקה היא משהו שפותח לי את הראש למחשבה ויחד עם זאת מזיז לי את הגוף. יצא לי להכיר מס' אומנים שונים מהארץ באופן אישי וכל פעם אני נחשפת במסגרות שונות לאומנים חדשים וצעירים. אני עדיין חושבת שהסצינה הישראלית מלאה בכשרונות שרק מחכים לפרוץ החוצה. מוזיקה עבורי היא ממש סוג שם סם,אני מסוגלת לשמוע מוזיקה בכל מקום,בכל זמן ובכל רגע,ובכל שעה של היום. מוזיקה היא עבורי סם של חיים מוזיקה הצילה אותי מעבר אישי כואב,והיום היא מה שנותן לי את הכוח להמשיך הלאה,להסתכל קדימה.

slallum

New member
בקיצור

מטאל, רוק, בייחוד פרוג מטאל ופרוג רוק, גם האבי, פאוור, דת', קצת בלאק. גם גראנג'. קצת ג'אז וקצת בלוז. זהו אם אני לא טועה. להקות יש יותר מדי, אבל אני אגיד את Dream Theater כי אני חייב, ואמ.. Yes? זהו

אני שמחה עכשיו עד השמיים../images/Emo9.gif

אתם רואים, לא באתי לעשות שום דבר רע, בסך הכול מעבירה את הזמן ביחד איתכם
בכול אופן אהבתי את שיתוף הפעולה, עוד מעט אני ארשום את המוזיקה שלי,,, עכשיו אני חייבת ללכת. יאלללה ביי בנתיים

הוד11

New member
המוסיקה שלי

בעברי: טיפקס בעיקר ועוד הרבה אחרים בעיקר רוק ישראלי. בלועזי: גראנג' (סאונדגארדן, נירוונה ובעיקר בעיקר פרל ג'אם) גם לינקין פארק מעולים. יש עוד הרבה שירים שאני אוהב ולא שייכים ללהקות הנ"ל (בולי הקטן למשל)

למעלה