ועכשיו כואב

orrin

New member
ועכשיו כואב

עכשיו בלילה כל המחשבות באות, וכל הגעגועים. וזה לא שלא זרקו אותי בעבר, בדיוק כמו שאני זרקתי אחרים. אבל עכשיו יש תחושת פיספוס מדהימה וצורבת. פחות מ24 לפני שהוא גמר את זה הוא אמר שאני הדבר היחיד שגורם לו לחייך בתקופה כזו. סימני שאלה בערמות, התשובות כנראה ישארו אצלו. וכל כך מרגיש לי שנכשלתי, שפיספסתי את הקוד שפותח את הכספת, שפיספסתי משו טוב כל כך ואין לי מושג אפילו מה עשיתי. וכרגע הקלישאות של "זה לא את זה הוא" לא מנחמות, כי זה שורף מבפנים, כי זה נמצא בראש כל הזמן, כי אני הולכת עם חור ענקי בבטן..... והשאלה היחידה שמעניינת אותי כרגע, השאלה היחידה שאין לי תשובה, השאלה היחידה שמשאירה אותי בקשר שכבר נגמר זה למה? והכל מזכיר לי אותו, והחיוך שלו חסר לי כל כך, והמבט הזה בעיניים שגרם לי להרגיש כל כך מיוחדת וההבנה שלו אותי בדרך אחרת מהעולם, הכל מתחבר אליו ורק הוא- לא מתחבר, רק הוא נשאר אניגמה. אין לי מושג איך ב24 שעות אפשר להגיד "את הדבר היחיד שגורם לי לחייך כרגע" ו"אני לא מרגיש אליך כלום" סמני שאלה כל כך כואבים... ואין לי תשובות וזה משגע אותי, כי בדרך כלל אני מבינה למה דברים קורים בעולם שלי, בדרך כלל אני מקבלת את מה שאני רוצה אבל כרגע אין אפילו איך להלחם על זה. אף אחד לא יהיה איתי כפשרה. אף אחד לא יהיה איתי רק כי אני יודעת לשכנע אסקימואים לקנות קרח. אף אחד לא יהיה איתי כי לא נעים לו. מלחמה אבודה מראש- קוראים לזה.... ועדיין- הוא איתי כל הזמן, ואין לי מושג איך לנתק אותו ממני, חוצ מזמן.... תודה שהקשבתם אני

magenta73

New member
תקשיבי לי, תקשיבי לי טוב...

הבחורון שלי, שבא והלך ואז בא שוב... והלך... ההוא האנגלי... אני יודעת עכשיו שהוא פשוט פתח לי דברים. שיחק לי בכפתורים. וכו'... אבל לא אותו אני רוצה. זה הגיע למצב, איתו, שאני מפחדת ממנו כבר, ואני לא רוצה לספר על זה פה. בוא נגיד שהיה לו פשוט התקף זעם, אצלי בבית, לפני כמה ימים. ואני מרגישה לא מוגנת. ובואי נגיד שמידי פעם הוא מצלצל לי בדלת. ואני כבר לא עונה... ואצלו הדיכוטמיה יותר קשה. מאיזו מדהימה אני לאיזו מגעילה אני. מכמה הוא מרגיש בבית ומודה לי לזה שאני שקרנית, ואני כמו כל הנשים בעולם, שהן מפלצות... בעצם. לא ממש בריא בנפשו.... וכן. אני מתגעגעת. בטירוף. וכן, הוא חסר לי, וכן, יש לי מלא שאלות בלי תשובות בראש... אבל מה שכן, יש את ההבנה שזה לא הוא. זו אני. והוא פשוט פתח בי משהו שהיה רדום הרבה זמן. יש את האנשים האלו, שפותחים בנו משהו... שנוגעים כ"כ... ומהם מאוד קשה "להיפתר". מאוד קשה להפסיק לחשוב ולהרגיש אליהם.... אבל חייבים. והדרך לעשות את זה, זה להבין ולהיכנס ולהסתכל פנימה. תביני. הוא לא בריא לך. הוא לא. וזה לא רק זמן. זו הבנה. פרספקטיבה אחרת. וזה יבוא.

orrin

New member
.

מסכימה איתך, אנחנו נותנים את הכוח לאחרים כמה הם יגעו בנו ואיך. אתמול, בצורה לא אופיינית לי בכלל, התקשרתי וזרקתי את עצמי לפניו והתגובה שקיבלתי הכאיבה כל כך. כבר זרקו אותי אבל אף פעם לא הייתה תחושת פספוס גדולה כזו. האמת שמישהי אמרה לי פעם שבסוף אתה אומר תודה לכל מי שאמר לך לא..... אז אולי זה ככה, אולי לא כרגע אני לא מזהה את עצמי- את ההתבייכנות האינסופית הזו, כאילו פעם ראשונה בתבל שנגמר קשר, ואת זה שאני לא מצליחה לעזוב, לא מצליחה להתנתק. ולדבר איתו- זה בכלל השיא של כל הבלגן הזה. שמישהו יחזיר לי את עצמי ומהר, תודה. ואגב- חיבוק ענקי עד הירח ובחזרה (ועוד קצת) בשבילך. צריך הרבה אומץ לכתוב את זה, בטח כשאתה מנהל......

magenta73

New member
אומץ? כנראה...

ו... אני מנהלת שיוויונית :)... לא רואה בעצמי משהו מעל... אני כמוך וכמו כולם, רק כחולה קצת וצריכה למחוק הודעות של פרסומות...לפעמים... גם לי יש רגשות, קשיים, גם אני עושה טעויות.... יש את החתימה שלך - מאבנים למדתי לעוף. תחשבי עליה. אני חושבת שיש לך סינדרום דומה לשלי, הצורך לטפל... ולכן את כ"כ נמשכת וכ"כ לא יכולה ללכת מאותו בחור, שסך הכל לא נמצא במקום טוב וצריך עזרה, ואת... את אולי יכולה לעזור לו ואיך הוא לא מבין את זה וכו'... סוג של מנגנון הירואי-מזוכיסטי... ואני מנסה לחשוב למה, לפחות לי יש את המנגנון הזה... ואולי המחשבה היא שאם תצילי אותו אז? ... כנראה שכך תצילי את עצמך... וברור שהתשובה היא לא.... זו לא הדרך... ואפילו אם כן - תוותרי על להציל אותו ותלכי ישר על להציל את עצמך. קחי עוד חיבוק.

orrin

New member
נתת לי הרבה לחשוב עליו

וזה יכול להיות עוד מליון דברים, כמו זה שאני לא רגילה להפסיד, שאני בדרך כלל מקבלת את מה שאני רוצה, ושהוא שבר לי את החומות כמו שלא נתתי לאף אחד לעשות את זה.... וכן, הצורך לטפל הוא מודע מאוד אצלי, החל מהעבודה שלי וכלה, מסתבר, בבחורים שאני בוחרת. כרגע אין מה לעשות חוצ מלוותר, לוותר מתוך ההבנה שאני לא ברירת מחדל של אף אחד ואני לא מוכנה להיות. אז השיחה אתמול, שבה זרקתי את עצמי לפניו, הייתה סיום מבחינתי, כי היא הבהירה לי שאני חופרת בפצע שכבר לא אמיתי, ושסתם אני ממשיכה לדמם בלי צורך.... תודה ענקית לך

orrin

New member
וגם

התחשוה שאני לא טובה מספיק, שיש בי משהו שהוא לא מספיק בשביל שיאהבו אותו לא יודעת אם זה הגיוני בכלל

magenta73

New member
לגמרי הגיוני

אבל למה לחפש אהבה במקום שלא יכול לתת לך אותה? לא חשוב מי היתה לו מול הפנים, את, אני, אנג'לינה ג'ולי או מלכת אנגליה... הוא לא במקום שיכול לתת, ולא במקום שיכול לקבל... וזה לא קשור אליך. ולכמה את טובה מספיק או פחות. ולזה בדיוק התכוונתי בלהציל את עצמך בזמן שאת מצילה אותו... אם תצליחי איתו, משמע את שווה... שמגיע לך שיאהבו אותך... והצלחת נגד כל הסיכויים...

Mari bel

New member
הדס אני מורדה את הכובע בפנייך...

ולך אורין, חזקי ואימצי, הוא לא שווה את המאמץ שלך, בדיוק כמו שכתבה לך הדס, הוא לא נמצא במקום של לתת או לקבל. את לעומת זו תמצאי את הכוחות לצאת מזה, יותר מהר ממה שאת חושבת. תאמיני בעצמך וביכולות שלך, תני לעצמך לפני שאת מעניקה לאחרים, כשתלמדי לעשות זאת הבחירות שלך בגברים יהיו אחרות לגמרי. אורין, אני כותבת לך כי גם אני הייתי שם, התגרשתי אחרי 10 שנות נישואין לא קלות ויש לי 2 ילדים מקסימים, עברתי דרך ארוכה מאוד, היום אני מאמינה בעצמי הרבה יותר ומאמינה גם שהגבר הבא בחיי יהיה "ראוי" יותר לאהבתי וגם ידע לקבל את הנתינה הגדולה שיש בי. לא שאני גיבורה גדולה כ"כ או חכמה גדולה, אבל כל קשר לימד אותי משהו על עצמי, פחות נתינה יותר אהבה עצמית. חזקי ואמצי חומד וקבלי
וירטואלי ענק. מארי.

orrin

New member
פיספסת את היעוד שלך

קלעת לגמרי.... כן, אני מנסה להוכיח לעצמי שאני שווה מספיק, שאני טובה מספיק.... שאולי הוא יתעורר ויבין את זה, שאולי אני אתעורר ואבין את זה. תודה לך על הכל אין לי מספיק מילים להודות לך (וזה לא קורה הרבה שאין לי מילים) תודה
ו

magenta73

New member
למה את חושבת שפיספסתי?

אני בדרך לשם :)... ובכיף. תודה גם לך.

למעלה