ועכשיו כולם להרים ידיים גבוה למי אין סקיצות?!?!??!?!?!?!?!?!?!?
M mory89 New member 14/10/05 #3 אמ.. חסרים לי כמה.. יש לי רק my best friend- הרגיל+גרסאת פסנתר למעני יש מקום אישה כנענית יש לך עוד?! (פליז סי יאסס!!)
אמ.. חסרים לי כמה.. יש לי רק my best friend- הרגיל+גרסאת פסנתר למעני יש מקום אישה כנענית יש לך עוד?! (פליז סי יאסס!!)
י יולי הפיה New member 14/10/05 #6 עכשיו תרימו ידיים !!! למי יש את כל הסקיצות חוץ ממני????????? אל תנסו לעבוד עליי אני יודעת למי יש אני רוצה שאחרים ידעו חחחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו תרימו ידיים !!! למי יש את כל הסקיצות חוץ ממני????????? אל תנסו לעבוד עליי אני יודעת למי יש אני רוצה שאחרים ידעו חחחחחחחחחחחחחחחחחח
י יולי הפיה New member 14/10/05 #7 עכשיו תרימו ידיים !!! למי יש את כל הסקיצות חוץ ממני????????? אל תנסו לעבוד עליי אני יודעת למי יש אני רוצה שאחרים ידעו חחחחחחחחחחחחחחחחחח
עכשיו תרימו ידיים !!! למי יש את כל הסקיצות חוץ ממני????????? אל תנסו לעבוד עליי אני יודעת למי יש אני רוצה שאחרים ידעו חחחחחחחחחחחחחחחחחח
M Mosh28 New member 14/10/05 #8 מי שצריך שיתחבר אליי [email protected] או 191095408 או שיבוא לב"ש לכתובת..נסחפתי? כן קצת קיצור מי שצריך יש לי את כולם..תתחברו תבקשו יפה ונשלח לכם את מה שחסר
מי שצריך שיתחבר אליי [email protected] או 191095408 או שיבוא לב"ש לכתובת..נסחפתי? כן קצת קיצור מי שצריך יש לי את כולם..תתחברו תבקשו יפה ונשלח לכם את מה שחסר
י יולי הפיה New member 14/10/05 #9 פשששש כל הכבוד!!!!! יאללה כל מי שיש לו סקיצות שיכתוב את הפרטים שלו וכל מי שאין לו שיקח ממי שיש! אני כבר דיי עמוסה חחחחחחחח אולי תעבדו גם אתם קצת סך הכל זה בשבילכם! (לי כבר יש את הסקיצות)
פשששש כל הכבוד!!!!! יאללה כל מי שיש לו סקיצות שיכתוב את הפרטים שלו וכל מי שאין לו שיקח ממי שיש! אני כבר דיי עמוסה חחחחחחחח אולי תעבדו גם אתם קצת סך הכל זה בשבילכם! (לי כבר יש את הסקיצות)
י יולי הפיה New member 14/10/05 #12 אלעדדדדדדדדדדדדדד כנס! יש 8 סקיצות הוספתי אותך לרשימה אני אשלח לך את הסקיצות וגם את ליד הגורל באיכות מעולה!
אלעדדדדדדדדדדדדדד כנס! יש 8 סקיצות הוספתי אותך לרשימה אני אשלח לך את הסקיצות וגם את ליד הגורל באיכות מעולה!
M Mosh28 New member 14/10/05 #16 מממ שלחתי פה למישו את כל הסקיצות ועוד מישי שהתנתק לי באמצע אז..שלחו הודעה אני ישלח שוב